Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Traktor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 31, 2004 4:52 pm Předmět: S55 stahování a soušasné nabíjení |
|
|
Mám telefon S55. Potřeboval bych radu, zda-li existuje nějaká možnost být současně připojen na internet a dobíjet telefon, bez odpojení? Mám pouze datový kabel. Díky moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
julus badatel

Založen: 09. 02. 2004 Příspěvky: 102 Bydliště: Brezno - Slovakia
261.00 SMM
|
Zaslal: st březen 31, 2004 6:17 pm Předmět: |
|
|
existuje. a mas hned tri moznosti:
1) koupit si usb kabel s nabijeckou (800Sk)
2) napojit se pomoci IRDA + dat mobil do nabijecky (nedoporucuji)
3) napojit se pomoci Bluetooth + dat mobil do nabijecky (asi nejlepsi moznost, jelikoz nejses omezenej kabelem, a v pripade potreby muzes behat s mobilem po byte ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CYB věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: st duben 07, 2004 1:14 pm Předmět: |
|
|
Já si mylim, že ani USB kabel to nevyřeší, jelikož může buď přenášet data a nebo nabijet, nevim jak je to přesně,ale dohromady mi to nejde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st duben 07, 2004 2:56 pm Předmět: |
|
|
Myslim,ze to ide aj dohromady  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
julus badatel

Založen: 09. 02. 2004 Příspěvky: 102 Bydliště: Brezno - Slovakia
261.00 SMM
|
Zaslal: st duben 07, 2004 4:05 pm Předmět: |
|
|
jj. jde nabijet i tahat dohromady. Ja toho prave ted vyuzivam ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt duben 08, 2004 7:11 am Předmět: |
|
|
Jasne,ze to ide..keby nie,tak by u USB kabelu to nabijanie stratilo opodstatnenie...bolo by zbytocne. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
servil kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 08, 2004 12:44 pm Předmět: |
|
|
to jsem resil taky. mozne to je ale pro trvale pripojeni se to moc nehodi- vsechny (nebo vetsina) siemensu se chvili po uplnem nabiti prestane nabijet, pak se vybije a vypne. druha vec je ze se pri velke zatezi driv nebo pozdeji vypne tak jako tak 8)
to prvni by mozna slo spravit casovym spinacem, to druhe asi nijak, mozna oprava firmwaru, ale spis jina znacka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HollyG badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 08, 2004 3:57 pm Předmět: |
|
|
To druhe lze spravit akorat chlazenim a u toho nabijeni tezko rict, ale ted zrovna ho mam lezet na parapetu, kde je dost zima (netesni mi okno ) a zatim se za cca 18 hodin stahovani ani nevypnul, ani neprestal nabijet... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt duben 08, 2004 6:26 pm Předmět: |
|
|
Pri tom nabijani to dost zalezi aj od teploty baterky.Telefon ma teplotne cidlo a ked sa baterka prehreje,fon sa vypne. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HollyG badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 09, 2004 9:56 am Předmět: |
|
|
Tak dneska v noci se nabijet prestal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
servil kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 09, 2004 7:37 pm Předmět: |
|
|
hm, nerekl bych ze to je (jen) prehrivanim, jednou jsem fon nechal bezet primo na bedne pocitace, kde je pomerne teplo-je kus od topeni-, tam vydrzel stahovat skoro 24hodin, pak jsem musel pocitac vypnout takze by vydrzel asi i dyl, jindy ho dam na okno a do dvou hodin je po nem.
takze bych spis rekl ze se vypina kdy se mu chce ;o)...
vyrabi se jeste stabiliz.zdroje napojene primo do telefonu, obavam se ale ze tento problem uplne neresi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HollyG badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 09, 2004 11:04 pm Předmět: |
|
|
Kdyz ho chladim tak se nevypina, ale prestane se nabijet...
Vypina se mi jedine prehratim a to uz je docela solidne horkej. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: so duben 10, 2004 2:29 pm Předmět: |
|
|
servil napsal: | hm, nerekl bych ze to je (jen) prehrivanim, jednou jsem fon nechal bezet primo na bedne pocitace, kde je pomerne teplo-je kus od topeni-, tam vydrzel stahovat skoro 24hodin, pak jsem musel pocitac vypnout takze by vydrzel asi i dyl, jindy ho dam na okno a do dvou hodin je po nem.
takze bych spis rekl ze se vypina kdy se mu chce ;o)...
vyrabi se jeste stabiliz.zdroje napojene primo do telefonu, obavam se ale ze tento problem uplne neresi |
Ja som netvrdil,ze je to iba prehrievanim.Ale je to jedna z pricin vypnutia telefonu pri nabijani. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SPAKO vývojář SiemensManie
 Založen: 25. 05. 2004 Příspěvky: 137 Bydliště: Považská Bystrica
261.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 11, 2004 9:17 pm Předmět: |
|
|
Hlavnym dovodom vypinania S55(a pravdepodobne aj inych typov) je, ze sa mobil pretazi a vypne.
Pretazenie ja sposobene tym, ze napr. stahujete subor na nete cez mobil napr. S55 a ak vam niekto zavola a vy prijimete hovor, tak si budte isty ze do 2 minut sa vam bud zrusi hovor alebo vas odpoji z netu a casto sa stane ze vam i vypne mobil.
Dalsia moznost je ze vam nemusi ani nikto volat, staci ak vam prave prichadza SMS. Aby ste si to overili preco vam nejde net, staci vypnut mobil a znovu zapnut a pochvilke vam pride SMS. A to bolo ono.
Naisto vam vypne mobil vtedy ak pouzijete napr. program SKYPE(sluzi na telefonovanie zadarmo cez internet). Tento ale aj im podobne pracuju na plne vytazenie siete a to je ten problem. S55 to nedokaze zvladnut a zachvilu vam vypne mobil. S55 proste nedokaze spracovat taketo zatazenie GSM(GPRS) siete. Hovor je dokonca sekany a oneskoreny.
Mam to vyskusane na troch modeloch S55 a roznych FW.
Pre tych ktory si chcu otestovat svoj mobil, pomocou ktoreho sa pripajaju na net (ci uz cez datovy kabel, IRD alebo Bluetooth), si to mozu vyskusat tymto SKYPE programom. Staci vam pripojit mikrofon pre PC do zvukovky. Po na instalovani programu SKYPE je treba sa este registrovat aby sa vam dalo dovolat, alebo aby ste vy mohli volat inemu. Samozrejme ze SKYPE musi mat nainstalovana aj druha osoba ktorej chcete volat.
Tu je odkaz kde si SKYPE mozete stiahnut:
http://download.skype.com/SkypeSetup.exe?100018.exe
A tu je cestina do SKYPE:
http://skype.tydyt.cz/prog/czech0.98.0.04.zip
Testujte vase mobily ci vam to bude tiez vypinat.
Casto sa tiez stane ze sa vam po odpojeni z netu neda znovu pripojit. Je to preto ze vam zblbol z pretazenia. Zistite to tak, ze ak vam mobil stale bezi a vy vypnete mobil rucne tlacidlom vypnutia, tak si vsimnite ze sa vam po tomto stlaceni tlacidla velmi rychlo vypne alebo dokonca vam este aj zabzuci(pripadne este aj nahodi kratko cierny display a zobrazi sa na nom zopar ciar) a hned vypne. Po znovu zapnuti je vsetko OK.
Toto som skusal iba s modelmi S55, tak to vyskusajte a sledujte aj s inymi modelmi.
Testy a postrehy potom napiste sem. _________________ Zaujimaju vas doplnky pre PC? Tak klikni sem http://www.porty.szm.sk
Naposledy upravil SPAKO dne pá srpen 13, 2004 8:21 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HollyG badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 11, 2004 10:22 pm Předmět: |
|
|
No nevim jak je to s tim max vytizenim, myslim ze stahovanim pres DC se vytizi dost...
No ale k veci. Vysledoval sem, ze se resetuje (vypne-zapne, nechce pin...) kdyz delam vic veci najednou, treba uz jmenovany DC, ruzny stranky v IE atd.
A s tou SMS je to pravda, kdyz se resetne, tak nekdy hned prijde SMS, tedy nejak to nerozdejcha...
Jinak to nechapu s tim hovorem, kdyz prijmu hovor, tak se GPRS zastavi ne? A pak se zas rozbehne...
Jinak vypina se vyjimecne, ale o to vic to nastve, po resetu se da znovu automaticky navazat spojeni, po vypnuti tezko
Vsechno co sem napsal se tyka moji M55 s FW10 _________________ M55 FW91 s Diskem A 3,625MB a uz pres 50 patchu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|