clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Přepachujte mi SX1...

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Přepachujte mi SX1...

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Basty
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 8:10 pm    Post subject: Přepachujte mi SX1... Reply with quote

Najde se někdo z Ostravy,kdo mi totálně přepachuje mobil?Myslím tím někoho,koho to baví a svoji SX1 už vylepšit víc prostě nemůže.Nemám XP a i kdybych měl,nemám dost odvahy.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 11:29 pm    Post subject: Reply with quote

Odvahy treba len trosku. Ked si precitas vsetky navody pozorne, tak to urcite zvladnes. Tak studuj, zalohuj a tuninguj! Nespoliehaj sa na niekoho ineho, co spravis sam si budes aj viac cenit.

For Blood is Life...
Back to top
Basty
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 11:48 pm    Post subject: Reply with quote

diablo wrote:
Odvahy treba len trosku. Ked si precitas vsetky navody pozorne, tak to urcite zvladnes. Tak studuj, zalohuj a tuninguj! Nespoliehaj sa na niekoho ineho, co spravis sam si budes aj viac cenit.

No fajn.Ještš mít to xpéčko Crying or Very sad
Back to top
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 12:01 am    Post subject: Reply with quote

Basty wrote:
No fajn.Ještš mít to xpéčko Crying or Very sad

To je uz len detail.

For Blood is Life...
Back to top
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 1:13 pm    Post subject: Reply with quote

Ja uz len dodam, ze nie je sa coho bat, telefon sa da umrtvit len pri update firmware (pretoze sa prepisuje aj bootcore), pri patchovani telefonu sa bootcore neprepisuje a preto je nemozne ho umrtvit. Ja sam som mal v telefone 12CZ > 14CZ (servis) > 15RU (sam) + vsetky patche co su na SX1 > 15RU (bez prepisu bootcore) + niektore patche > 15spanielsku (bez prepisu bootcore) > 15RU (bez prepisu bootcore). A ani raz som nemusel mobil resuscitovat.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Back to top
Sebien
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 7:56 pm    Post subject: Reply with quote

Sirus wrote:
Ja uz len dodam, ze nie je sa coho bat, telefon sa da umrtvit len pri update firmware (pretoze sa prepisuje aj bootcore), pri patchovani telefonu sa bootcore neprepisuje a preto je nemozne ho umrtvit. Ja sam som mal v telefone 12CZ > 14CZ (servis) > 15RU (sam) + vsetky patche co su na SX1 > 15RU (bez prepisu bootcore) + niektore patche > 15spanielsku (bez prepisu bootcore) > 15RU (bez prepisu bootcore). A ani raz som nemusel mobil resuscitovat.

Mimochdem zdravim Vrutky...mate druzbu s Fulnekem,mym mestem nejmilejsim Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Basty
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 7:59 pm    Post subject: Reply with quote

Diky za dodani odvahy!
Back to top
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 8:22 pm    Post subject: Reply with quote

Basty wrote:
Diky za dodani odvahy!

Ono se to nezda ale vite lidi jak ja byl vyklepanej kdyz jsem to delal !!Tak dlouho jsem SX zmoulal vruce az byla spocena!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
rudymed
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 10:57 pm    Post subject: Reply with quote

Sirus wrote:

Nie je to problem ak clovek rozumie tomu co prave robi.
Back to top
Basty
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 1:23 am    Post subject: Reply with quote

rudymed wrote:
Sirus wrote:

Nie je to problem ak clovek rozumie tomu co prave robi.

O tom prave hovorim... d'oh!
Back to top
HDS
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:37 pm    Post subject: Re: Přepachujte mi SX1... Reply with quote

Basty wrote:
Najde se někdo z Ostravy,kdo mi totálně přepachuje mobil?Myslím tím někoho,koho to baví a svoji SX1 už vylepšit víc prostě nemůže.Nemám XP a i kdybych měl,nemám dost odvahy.

Nejsem sice z Ostravy ( OPav je kousek) ale s Tim patchovanim mam (myslim zkusenosti dost) tagze pokud bys chtel muzem se nejak domluvit klob.***@seznam.cz
jo a ktomu prvnimu patchovani :-) Nejsxem to neresil :-) (bylo to na s55) teprve az jsem konecne odpojil kabel a.... nic.... ale zaloha vse vzdy spravi :-)

veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 20, 2005 5:39 pm    Post subject: Re: Přepachujte mi SX1... Reply with quote

HDS wrote:
Basty wrote:

Nejsem sice z Ostravy ( OPav je kousek) ale s Tim patchovanim mam (myslim zkusenosti dost) tagze pokud bys chtel muzem se nejak domluvit klob.***@seznam.cz
jo a ktomu prvnimu patchovani :-) Nejsxem to neresil :-) (bylo to na s55) teprve az jsem konecne odpojil kabel a.... nic.... ale zaloha vse vzdy spravi :-)

Hele nebudu z toho delat nejakou ohromnou aferu ale tohle si prosim vyrizuj pres soukromou zpravu ano??

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum