View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ZiChi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:25 pm Post subject: N-gage hry na SX1 |
|
|
Tak dávej pozor:
1) Základ je abys ty N-gage hry měl stáhlý v kompu, kde je seženeš ti teď neporadim Pamatuj, že NE VŠECHNY n-gage hry ti pujdou. Telefony jsou si sice hardwarově dost podobný , ale ne stejný!
2) Když už hru máš , tak je buď zapakovaná v souboru BLZ, nebo - častěji- je zabalená v raru.
- když je to BLZ soubor, je třeba ho nahrát na MMC kartu do kořenováho adresáře, tedy ne do žádný speciální složky. Potom si sežen BLZ instaler (Symbinovskej prográmek), kterej po nainstalování do telefonu spustíš a on ti najde všechny ty BLZ soubory na paměťovce a nabídne ti jejich instalaci, toť vše. Snad jen že pak smaž ty BLZ soubory, ať ti tam nezabírak místo
- Když je to zapakovaný v raru, tak po rozbalení (v kompu ne v mobilu )se ti objeví složka system, kterou překopíruješ na MMC kartu. Ono ti to řekne , že složka system už existuje a jestli se maj přepsat soubory se stejným jménem, tak dej ano a ono se ti to tam nahraje.Po vložení karty spět do telefonu (jestli to teda budeš dělat přes čtečku) se ti objeví ikona hry v hlavnim menu SX1
3) Nevím jestli máš čtečku paměťovek - ta je ideální. Je to strašně rychlý a pohodlný. Jestli ne tak jedině přes kabel co máš v balení s telefonem, ale je to o DOST POMALEJŠÍ
4) Hra ti potom půjde v ideálním případě ůplně normálně, nebo nastane po spuštění jedna z těchto možností
-- Out of memory- nedostatek paměti ( vyrestartuj mobil a zkus spustit znova, většinou to funguje a když ne tak to asi nespustíš nikdy. Mě se to stalo jen u Xanadu next)
--Budeš mít přeházený barvy -všechno do zelena a fialova - to je důsledek nekompatiibility N-gage a SX. nenaděláš nic. Někdy pomůže jiná verze hry.
--Nepujde vůbec -černá obrazovka a možná pude tak zvuk. No tady nenaděláš už teprve nic
No a nakonec snad jen to, že komu jedna hra na SX nefachá , druhýmu ta samá hra de bez problému. Záleží na konstalaci FW a možná i nálady SX
Takže , když ti někdo bude tvrdit, že tahle hra ti rozhodně půjde, protože on ji hraje v pohodě, tak ji nemusíš ani spustit a naopak
No jestli si něco nepobral tak se zaptej  |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:00 pm Post subject: Re: N-gage hry na SX1 |
|
|
ZiChi wrote: | Tak dávej pozor:
3) Nevím jestli máš čtečku paměťovek - ta je ideální. Je to strašně rychlý a pohodlný. Jestli ne tak jedině přes kabel co máš v balení s telefonem, ale je to o DOST POMALEJŠÍ
|
DOST... Vrele doporucuji ctecku.. napr morrowind jsem pretahoval asi 6 hodin abych zjistil ze nejede (ctecku mi tehdy rozkousal pes tak mam novou :-)) _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:19 pm Post subject: Re: N-gage hry na SX1 |
|
|
HDS wrote: | ZiChi wrote: | Tak dávej pozor:
|
DOST... Vrele doporucuji ctecku.. napr morrowind jsem pretahoval asi 6 hodin abych zjistil ze nejede (ctecku mi tehdy rozkousal pes tak mam novou :-)) |
No 6 hodin to zase neprehanej je pravda ze Morrowind je docela velky problem je ze ma snad tisice malinkych souboru!!Ae 6 hodin???Prehnany!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 5:21 pm Post subject: Re: N-gage hry na SX1 |
|
|
Vytryol wrote: | HDS wrote: | ZiChi wrote: | Tak dávej pozor:
|
DOST... Vrele doporucuji ctecku.. napr morrowind jsem pretahoval asi 6 hodin abych zjistil ze nejede (ctecku mi tehdy rozkousal pes tak mam novou :-)) |
No 6 hodin to zase neprehanej je pravda ze Morrowind je docela velky problem je ze ma snad tisice malinkych souboru!!Ae 6 hodin???Prehnany!! |
Fakt nekecam!! prave ze to ma tolik souboru je to fakt otrava gdyz se ti asi 5kb soubor prehrava skoro 20sec..... _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:24 pm Post subject: |
|
|
S USB1 to je možný _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:15 pm Post subject: Re: N-gage hry na SX1 |
|
|
Vytryol wrote: |
No 6 hodin to zase neprehanej je pravda ze Morrowind je docela velky problem je ze ma snad tisice malinkych souboru!!Ae 6 hodin???Prehnany!! | Je to fakt možný, protože se to pořád zpomaluje a pak to přestane fungovat úplně... _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:39 am Post subject: |
|
|
Dobre, uz je to tu mimo misu, takze LOCK. Inak stacilo pozriet FAQ. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|