View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
n.smilly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 8:06 pm Post subject: po nahrání nového fw nejdou aplikace a hry |
|
|
Taky se vám stalo že při nahrání vyšší fw vám nefakčily originální aplikace(downland ***. a photo editor) a hry???Při přehrání z 12 na 16 mi nešly photo editor+downland a dnes mi nahrály fw25 a nešly aplikace znovu a dokonce nefakčí ani hra kontes arena. Když to chci spustit, hl´ásí mi to "[b]cyba při instalaci - prošlý certifikát .Máte podobné zkušenosti, nevíte z jakých stránek to stáhnout?V siemensu mi odpověděly že při vyšších verzích to je prostě normální že to nejde(ty aplikace..). |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 8:22 pm Post subject: Re: po nahrání nového fw nejdou aplikace a hry |
|
|
n.smilly wrote: | Taky se vám stalo že při nahrání vyšší fw vám nefakčily originální aplikace(downland ***. a photo editor) a hry???Při přehrání z 12 na 16 mi nešly photo editor+downland a dnes mi nahrály fw25 a nešly aplikace znovu a dokonce nefakčí ani hra kontes arena. Když to chci spustit, hl´ásí mi to "[b]cyba při instalaci - prošlý certifikát .Máte podobné zkušenosti, nevíte z jakých stránek to stáhnout?V siemensu mi odpověděly že při vyšších verzích to je prostě normální že to nejde(ty aplikace..). |
Anom pokud máš starší verzi telefonu, bude nutné provést obnovu disku, chystám nové verze na zítra _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
n.smilly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:03 am Post subject: |
|
|
no jo tak kdyžtak přihodtě náké stránky kde to stáhnu. prý to má být na stránkách siemensu, ale at hledám jak hledám nikde to nemůžu najít... |
|
Back to top |
|
 |
kabel začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:12 am Post subject: |
|
|
Delalo mi to to samy...ani nevim jak se to pak najednou spravilo,ale najednou to slo a myslim,ze sem ty funkcni aplikace a hry stahoval zde: http://siemensx65.freeownhost.com/ _________________ M65 fw 25...+hafec patchu |
|
Back to top |
|
 |
n.smilly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:52 pm Post subject: |
|
|
mrkal sem tu ale ty povodní aplikace krom photo editoru tu fakt nemo~u najít, ale stejnak díky moc... |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:13 pm Post subject: |
|
|
n.smilly wrote: | mrkal sem tu ale ty povodní aplikace krom photo editoru tu fakt nemo~u najít, ale stejnak díky moc... |
no protoze photo edit. je zakladni aplikace v FW takze tam musi byt to same jako tam mas ty zakladni hry! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
feErda.cz věrný diskusník

Joined: 23 Jan 2005 Posts: 474 Location: Ostrava Phone: 736604010 96.96 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:00 pm Post subject: Re: po nahrání nového fw nejdou aplikace a hry |
|
|
jo ja newim proc ale jak mam ted FW43 tak nemuzu za boha spustit ten slovnik AJ-CZ i kdyz ho tam znova nahraju nebo do jine slozky tak mi to napise ze soubor nelze najit nebo nakou podobnou hlasku:/ to me sere ted to nemuzu pouzivat v anglictine:( jinak hry mi jedou i jine programy ale ten slovnik kuwa _________________ ericson A1018s>siemens MT50>siemens CT65 fw12>25>43>50> CSL65 fakt šupa:) >>siemens S75 ještě větší šupa xD
240967817, feerda@cetrum.cz, http://feerda.borec.cz |
|
Back to top |
|
 |
n.smilly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:12 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | n.smilly wrote: | mrkal sem tu ale ty povodní aplikace krom photo editoru tu fakt nemo~u najít, ale stejnak díky moc... |
no protoze photo edit. je zakladni aplikace v FW takze tam musi byt to same jako tam mas ty zakladni hry! |
No počkej jak to myslíš že to je základní aplikace ve fw?Downland je taky základní a nemůžu ho spustit a navíc nechápu proč mi nefrčí pouze jedna z těch základních her (contest arena) když "stack av.." frčí normálně... |
|
Back to top |
|
 |
Laco Mesaroš kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:18 am Post subject: |
|
|
Treba urobit pre kazdu aplikaciu samostany priecinok a subor *.jar skopirovat donho. Subor jad nechaj v korenovom priecinku |
|
Back to top |
|
 |
|