View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 5:42 pm Post subject: A57 ticho ako zvonenie |
|
|
Zdravim vas. Mam takyto problem. Jeden znamy chce dostat dostat do A57cky zvonenie ktore by nevydavalo ziaden zvuk. Take zvoneneie dokazem vyrobit len neviem ako ho dostat do telefonu. Wap-om? Ale ako to dostat a wap stranku? _________________ Servis MT |
|
Back to top |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 5:46 pm Post subject: Re: A57 ticho ako zvonenie |
|
|
JUCE wrote: | Zdravim vas. Mam takyto problem. Jeden znamy chce dostat dostat do A57cky zvonenie ktore by nevydavalo ziaden zvuk. Take zvoneneie dokazem vyrobit len neviem ako ho dostat do telefonu. Wap-om? Ale ako to dostat a wap stranku? | a co tak vypnut zvonenia??  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 5:54 pm Post subject: Re: A57 ticho ako zvonenie |
|
|
capo di tutti capi wrote: | JUCE wrote: | Zdravim vas. Mam takyto problem. Jeden znamy chce dostat dostat do A57cky zvonenie ktore by nevydavalo ziaden zvuk. Take zvoneneie dokazem vyrobit len neviem ako ho dostat do telefonu. Wap-om? Ale ako to dostat a wap stranku? | a co tak vypnut zvonenia??  |
good idea ale nato by som prisiel aj sam
ale jemu ide oto ze si to chce nastavit na jednoho cloveka resp na skupinu  |
|
Back to top |
|
 |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 5:55 pm Post subject: |
|
|
sorry to som bol ja  _________________ Servis MT |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:03 pm Post subject: Re: A57 ticho ako zvonenie |
|
|
Anonymous wrote: | capo di tutti capi wrote: | JUCE wrote: | Zdravim vas. Mam takyto problem. Jeden znamy chce dostat dostat do A57cky zvonenie ktore by nevydavalo ziaden zvuk. Take zvoneneie dokazem vyrobit len neviem ako ho dostat do telefonu. Wap-om? Ale ako to dostat a wap stranku? | a co tak vypnut zvonenia??  |
good idea ale nato by som prisiel aj sam
ale jemu ide oto ze si to chce nastavit na jednoho cloveka resp na skupinu  | Mam ti pomoct?OK tak si to uploaduj na moj server a potom mu daj do mobilu http://c65.site.cz/nieco.mid a potom.Proste napis SZ.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
|