View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
karous kolemjdoucí
 Joined: 14 Nov 2004 Posts: 9 Location: Horné Vestenice-okolie Prievidze
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:40 pm Post subject: Chcel by som stahovať večši mail ako 99kb (S65) |
|
|
Mam S65-ku a nastaveneho mailoveho klinta.Chcel by som sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť, ako by sa dali sťahovať do phonu večšie maili ako 99kb.Neviem to nastaviť .Dá sa to vôbec.Vopred diky moc.javascript:emoticon(' ') |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:57 pm Post subject: Re: Chcel by som stahovať večši mail ako 99kb (S65) |
|
|
karous wrote: | Mam S65-ku a nastaveneho mailoveho klinta.Chcel by som sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť, ako by sa dali sťahovať do phonu večšie maili ako 99kb.Neviem to nastaviť .Dá sa to vôbec.Vopred diky moc.javascript:emoticon(' ') |
Nastav si "stahovat záhlaví" a velikost max mailu dej "0". Pak to velikost stahovaneho emailu nekontroluje. |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:58 pm Post subject: Re: Chcel by som stahovať večši mail ako 99kb (S65) |
|
|
karous wrote: | Mam S65-ku a nastaveneho mailoveho klinta.Chcel by som sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť, ako by sa dali sťahovať do phonu večšie maili ako 99kb.Neviem to nastaviť .Dá sa to vôbec.Vopred diky moc.javascript:emoticon(' ') |
Nastav si "stahovat záhlaví" a max velikost mailu dej "0". Pak to velikost stahovaneho emailu nekontroluje
(V poslední době mám s tím přihlašováním furt nějakou potíž Sorry...) |
|
Back to top |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:26 pm Post subject: |
|
|
Vy tady vsichni tlucete hlavou o zed ( )
Jinak si to vazne nastav na "0", pomaha to  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Back to top |
|
 |
karous kolemjdoucí
 Joined: 14 Nov 2004 Posts: 9 Location: Horné Vestenice-okolie Prievidze
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:19 pm Post subject: |
|
|
R.I.P wrote: | Vy tady vsichni tlucete hlavou o zed ( )
Jinak si to vazne nastav na "0", pomaha to  |
Super.Funguje to. Diky moc chalani. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|