Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Zaslal: ne duben 03, 2005 9:56 pm Předmět: nemožná synchronizace u s45i |
|
|
Mám podobný problém jako ten týpek s ME45 v jednom z posledních příspěvků, mám S45 předělanou na S45i fw04 a telefon šlape uplně v pohodě, až minulý týden mi hodil záludnou hlášku "Adresář zničen, smazat všechny kontakty?", zkusil sem teda telefon vypnout, ale nepomohlo to. Do adresáře nešlo vůbec najet, tak sem dal ano a všechny kontakty tak smazal. Tím pádem sem si chtěl nahrát do telefonu zálohu adresáře přes originál program XTND Connect PC, ale bohužel mi to vůbec nenačte telefon, stejně tak DataExchangeSoftware, už sem docela zoufalý... Nevíte někdo, jak jinak tam ty kontakty dostat nebo v čem může být chyba??? Dík moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: po duben 04, 2005 1:37 pm Předmět: Re: nemožná synchronizace u s45i |
|
|
MOFO napsal: | Mám podobný problém jako ten týpek s ME45 v jednom z posledních příspěvků, mám S45 předělanou na S45i fw04 a telefon šlape uplně v pohodě, až minulý týden mi hodil záludnou hlášku "Adresář zničen, smazat všechny kontakty?", zkusil sem teda telefon vypnout, ale nepomohlo to. Do adresáře nešlo vůbec najet, tak sem dal ano a všechny kontakty tak smazal. Tím pádem sem si chtěl nahrát do telefonu zálohu adresáře přes originál program XTND Connect PC, ale bohužel mi to vůbec nenačte telefon, stejně tak DataExchangeSoftware, už sem docela zoufalý... Nevíte někdo, jak jinak tam ty kontakty dostat nebo v čem může být chyba??? Dík moc |
ja si zalohuji kontakty pres SiMoCo (siemens mobile control), pokud by mi to neslo ani pres nej=>preflashoval bych founa |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|