clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - :: Stále mrtvolka ME45 :: PLEASE HELP !!!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

:: Stále mrtvolka ME45 :: PLEASE HELP !!!
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x45
View previous topic :: View next topic  
Author Message
WellKeY
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 6:54 pm    Post subject: :: Stále mrtvolka ME45 :: PLEASE HELP !!! Reply with quote

Při normálním provozu telefonu se zničehonic vypnul a teď je po něm.... Pokoušel jsem se nahrát fullflash pomocí v-klay i Freia....

!!! PROSÍM PORAĎTE !!!
Po úpravě kabelu na servisní jsem se pokusil oživit telefon ALE:
Při pokusu o obnovení v programu Freia vypíše: COMM_SendBoot : boot file is not accepted

a program V_klay :

Program V_Klay se nakonec rozbehl ale pri zapisu do telefonu u nekterych polozek vypisuje chybu CRC souctu a nakonec se vse zastavi s touto chybovou hlaskou:

Prosím poraďte co s tím Díky

hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 9:30 pm    Post subject: Reply with quote

Ta hlaska znamena,ze to prebehlo v poriadku,ale pri nahravani FF sa stalo 54 chyb v prenose dat,ktore ale V_Klay automaticky opravuje..
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:36 am    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
Ta hlaska znamena,ze to prebehlo v poriadku,ale pri nahravani FF sa stalo 54 chyb v prenose dat,ktore ale V_Klay automaticky opravuje..

AHA... ale telefon se ani nehne nepipne a dal si lezi v hrobecku... Pujde s nim jeste neco udelat?
Back to top
WellKeY
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 5:40 am    Post subject: Reply with quote

Nezda se mi ze probehne az do konce protoze ukazatel dojde tak do polovicky a je zobrazen zbyvajici cas cca 15 min. Potom se objevi ta hlaska a telefon stejne nejde zapnout a ani se nehne Sad
Mam uz ho hodit do kose nebo existuje jeste nejaka moznost ?

hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 6:12 am    Post subject: Reply with quote

Nahravas tam svoju zalohu,alebo cudziu?
Ricky
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5862.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 10:32 am    Post subject: Reply with quote

No jak měl kámoš problémy s ME45, tak jsem mu z toho udělal S45i a většina problémů se vyřešila... Pokud bys chtěl, tak bych možná ještě někde měl mít uložené FF, FW a pomůcky z předělávání... wink
daddyy
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 4:14 pm    Post subject: Reply with quote

hehe nezapomel si to odblokovat?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
WellKeY
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 7:28 am    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:

Udelal jsem zalohu jineho telefonu a tu se tam pokousim nahrat... vysledek je vzdy podobny tomu obrazku nahore akorat pocet chyb se meni. ale telefon ani nepipne... Zahadou je ze nahravani nikdy nedojede dokonce a zhruba v polovine se zastavi a ukaze tu konecnou zpravu.

WellKeY
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 7:30 am    Post subject: Reply with quote

Ricky wrote:
No jak měl kámoš problémy s ME45, tak jsem mu z toho udělal S45i a většina problémů se vyřešila... Pokud bys chtěl, tak bych možná ještě někde měl mít uložené FF, FW a pomůcky z předělávání... wink

Ten navod na predelavku jsem taky nasel i se vsemy ff a programy ale potiz je v tom ze telefon ani nerozjedu s normalni ff... fakt nevim co s tim...

daddyy
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 2:35 pm    Post subject: Reply with quote

WellKeY wrote:
Ten navod na predelavku jsem taky nasel i se vsemy ff a programy ale potiz je v tom ze telefon ani nerozjedu s normalni ff... fakt nevim co s tim...

hmm ... a zkousel si nahrat ff pomoci programu "siemens s45/me45 tools v1,2"?
kdyz tak zkus tento navod .. je to uplne to same ....! zalezi jen na tom jakou mas ff (bud s45i_04 a nebo s/m45_30) a samozrejme nesmis zapomenout i na nasteven typu telefon (nebo spise na tom jaky tam cpes ff)
potom jeste muze byt take problem v EEPROM a nebo jak jsme zminil i v odblokovani!
cely navod najdes tady http://www.gis-service.cz/gsm/siemens/sme45/

jinak nepotrebujes to aby se ti rozjel telefon ;-) staci kdyz ti ho najde kabel ;-)
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:14 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
hmm ... a zkousel si nahrat ff pomoci programu "siemens s45/me45 tools v1,2"?
kdyz tak zkus tento navod .. je to uplne to same ....! zalezi jen na tom jakou mas ff (bud s45i_04 a nebo s/m45_30) a samozrejme nesmis zapomenout i na nasteven typu telefon (nebo spise na tom jaky tam cpes ff)
potom jeste muze byt take problem v EEPROM a nebo jak jsme zminil i v odblokovani!
cely navod najdes tady http://www.gis-service.cz/gsm/siemens/sme45/

jinak nepotrebujes to aby se ti rozjel telefon ;-) staci kdyz ti ho najde kabel ;-)

Timto programem (siemens s45/me45 tools v1,2) jsem to take zkousel ale cely proces se zastavi u adresy 21000 a uz se to ani nehne... nejspis to ten telefon ma za sebou protoze uz me opravdu nic nenapada a zadny jiny navod jak ho ozivit jsem nikde nenasel.
S pocitacem se telefon spoji v pohode kdyz dam nacist pamet telefonu tak je vse OK a bez chyb precte cely obsah i kdyz vysledny soubor *.bin kdyz prohlidnu tak ma akorat na prvnim radku same z z z z z z z ........
Programum se proste nedari do telefonu nic zapsat a ja nevim proc kdyz z nej v pohode cte. Kdyby existoval program ktery by telefon totalne vymazal aby v nem nebylo nic nebo neco jako zformatovat nebo.. nevim..
Jestli mate nekdo nejaky napad budu moc rad kdyz poradite ale vidim to spis na odlozeni ME45tky do krabice s napisem hrobecek
Back to top
daddyy
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:06 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
Timto programem (siemens s45/me45 tools v1,2) jsem to take zkousel ale cely proces se zastavi u adresy 21000 a uz se to ani nehne... nejspis to ten telefon ma za sebou protoze uz me opravdu nic nenapada a zadny jiny navod jak ho ozivit jsem nikde nenasel.
S pocitacem se telefon spoji v pohode kdyz dam nacist pamet telefonu tak je vse OK a bez chyb precte cely obsah i kdyz vysledny soubor *.bin kdyz prohlidnu tak ma akorat na prvnim radku same z z z z z z z ........
Programum se proste nedari do telefonu nic zapsat a ja nevim proc kdyz z nej v pohode cte. Kdyby existoval program ktery by telefon totalne vymazal aby v nem nebylo nic nebo neco jako zformatovat nebo.. nevim..
Jestli mate nekdo nejaky napad budu moc rad kdyz poradite ale vidim to spis na odlozeni ME45tky do krabice s napisem hrobecek

Hmmm, tak to me uz jen napada to podflashovat zkus to podflashovat nejspise by bylo nejlepsi 18 ci 21 nahrat tam novou EEPROM a jinak nevim .....
ale pokud ji odlozis tak ja bych si ji od tebe vzal na nahradni dily :-)

Siemens S45i, M65

Back to top
WellKeY
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:14 pm    Post subject: Reply with quote

daddyy wrote:
Hmmm, tak to me uz jen napada to podflashovat zkus to podflashovat nejspise by bylo nejlepsi 18 ci 21 nahrat tam novou EEPROM a jinak nevim .....
ale pokud ji odlozis tak ja bych si ji od tebe vzal na nahradni dily :-)

Flash vubec nenahraju protoze mi to pri pokusu napise: Unknown Flashcode FFFF.... Zbyva tam nejak nacpat FF ale to se stale nedari.. EEprom to nahraje bezchyby ale potom se stejne deje akorat.... nic Telefon stale mlci a nejde nahrat NIC a ja netusim proc Sad

daddyy
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:17 pm    Post subject: Reply with quote

WellKeY wrote:
Flash vubec nenahraju protoze mi to pri pokusu napise: Unknown Flashcode FFFF.... Zbyva tam nejak nacpat FF ale to se stale nedari.. EEprom to nahraje bezchyby ale potom se stejne deje akorat.... nic Telefon stale mlci a nejde nahrat NIC a ja netusim proc Sad

To uz je fakt dlouho co jsem mel na kabelu x45i :-/ fakt uz nevim .... ale zkus se zeptat meho kamarada on ji stale ma a urcite se s timto problemem setkal .... ICQ: 284811505

Ale faktr uz nevim ... jestli chces tak bych nekde vykopal jeste starou fullflash (mozna :-)

pockej jeste me napadla jedna myslenka jakou rychlosti to tam cpes a jaky mas kabel USB ci com?

Siemens S45i, M65

Back to top
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:23 pm    Post subject: Reply with quote

WellKeY wrote:
hanni wrote:

Udelal jsem zalohu jineho telefonu a tu se tam pokousim nahrat... vysledek je vzdy podobny tomu obrazku nahore akorat pocet chyb se meni. ale telefon ani nepipne... Zahadou je ze nahravani nikdy nedojede dokonce a zhruba v polovine se zastavi a ukaze tu konecnou zpravu.

Musíš ještě odblokovat IMEI

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x45 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum