Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
cegy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 18, 2005 6:32 pm Předmět: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
Nevite o nejakem zpusobu, jak odstranovat nepotrebne soubory, ktere se v pameti x65 ukladaji? Kdyz sem prohlizel systemovou slozku, nasel sem prilohy mailu, ktere sem uz davno smazal a taky spostu neznamych melodii(pravdepodobne byly z her). Diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 18, 2005 6:40 pm Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
cegy napsal: | Nevite o nejakem zpusobu, jak odstranovat nepotrebne soubory, ktere se v pameti x65 ukladaji? Kdyz sem prohlizel systemovou slozku, nasel sem prilohy mailu, ktere sem uz davno smazal a taky spostu neznamych melodii(pravdepodobne byly z her). Diky |
O zadnem programu jsem nikdy neslysel, nejspis je budes muset mazat rucne... Kazdopadne na to nejsem odbornik, je to pouze muj nazor. Moc nerozumim tomu co ti vlastne vadi. Copak nejde nastavit automaticke mazani e-mailovych zprav? Podle me to by jit melo. Jak velke ty zbytky jsou? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: pá březen 18, 2005 6:50 pm Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
cegy napsal: | Nevite o nejakem zpusobu, jak odstranovat nepotrebne soubory, ktere se v pameti x65 ukladaji? Kdyz sem prohlizel systemovou slozku, nasel sem prilohy mailu, ktere sem uz davno smazal a taky spostu neznamych melodii(pravdepodobne byly z her). Diky |
Mazat je mužeš jen ručně a musíš dávat pozor aby si nesmazal něco důležitého A taky používej defragmentaci,je to stejně důležité jako u PC  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: pá březen 18, 2005 7:09 pm Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
jamaica napsal: | A taky používej defragmentaci. |
Akorát v tom případě přijde i o to, o co přijít nechce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Zaslal: pá březen 18, 2005 7:14 pm Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | jamaica napsal: | A taky používej defragmentaci. |
POZOR,nenapsal sem FORMÁTOVÁNÍ ale DEFRAGMENTOVÁNÍ A to je rozdíl Při DEFRAGMENTOVÁNÍ o NIC NEPŘÍDE Copak při defragmentaci pevnýho disku na PC se Ti ztrácej data Víš vůbec o tom že se to na PC má dělat alespoň jednou týdně? Mr. Hahn přemejšlej _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: pá březen 18, 2005 7:23 pm Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
jamaica napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | jamaica napsal: | A taky používej defragmentaci. |
POZOR,nenapsal sem FORMÁTOVÁNÍ ale DEFRAGMENTOVÁNÍ A to je rozdíl Při DEFRAGMENTOVÁNÍ o NIC NEPŘÍDE Copak při defragmentaci pevnýho disku na PC se Ti ztrácej data Víš vůbec o tom že se to na PC má dělat alespoň jednou týdně? Mr. Hahn přemejšlej |
Sorry, sorry, sorry Až jsem se lekl . Tobě se snad žádný podobný překlep nestal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

Založen: 10. 02. 2005 Příspěvky: 519 Bydliště: Brno-Královo Pole
3061.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 18, 2005 7:47 pm Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
jamaica napsal: | Víš vůbec o tom že se to na PC má dělat alespoň jednou týdně? Mr. Hahn přemejšlej  |
Ma se to delat asi jednou za DVA tydny, ale ja to delam jednou za mesic.  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004 Příspěvky: 398 Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 18, 2005 8:00 pm Předmět: |
|
|
Když už je tu takové krásné OT, tak já přidám, že u NTFS se to může defragmentovat třeba i jednou za uhreskej rok  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

Založen: 10. 02. 2005 Příspěvky: 519 Bydliště: Brno-Královo Pole
3061.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 18, 2005 8:13 pm Předmět: |
|
|
Ex_Bill napsal: | Když už je tu takové krásné OT, tak já přidám, že u NTFS se to může defragmentovat třeba i jednou za uhreskej rok  |
A kolik ma sakra uhrejskej rok  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Zaslal: so březen 19, 2005 8:28 am Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
2 Mr.Hahn - Ale stal,a nevěřil bys kolikrát sem něco zmastil Tak z toho nebuď nevrlej Já jen že formátování a defragmentace není totéž  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Naposledy upravil jamaica dne so březen 19, 2005 8:41 am, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Zaslal: so březen 19, 2005 8:31 am Předmět: |
|
|
Ex_Bill napsal: | Když už je tu takové krásné OT, tak já přidám, že u NTFS se to může defragmentovat třeba i jednou za uhreskej rok  |
ale kdepak,rozdíl mezi NTFS a FAT16 nebo 32 je ten že NTFS je stabilnější,ale defragmentovat musíš stejně.Nespoléhej na integrovanej nástroj ve widlích a použij OaO Defrag a budeš koukat jekej máš na hadru blázinec  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: so březen 19, 2005 9:01 am Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
jamaica napsal: | 2 Mr.Hahn - Ale stal,a nevěřil bys kolikrát sem něco zmastil Tak z toho nebuď nevrlej Já jen že formátování a defragmentace není totéž  | Ako vtedy co na SM bol uz pol roak navod na ScreenShooter a ty si povedal ze prave teraz vysiel na BI .Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cegy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so březen 19, 2005 9:27 am Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
Onecar napsal: | cegy napsal: | Nevite o nejakem zpusobu, jak odstranovat nepotrebne soubory, ktere se v pameti x65 ukladaji? Kdyz sem prohlizel systemovou slozku, nasel sem prilohy mailu, ktere sem uz davno smazal a taky spostu neznamych melodii(pravdepodobne byly z her). Diky |
O zadnem programu jsem nikdy neslysel, nejspis je budes muset mazat rucne... Kazdopadne na to nejsem odbornik, je to pouze muj nazor. Moc nerozumim tomu co ti vlastne vadi. Copak nejde nastavit automaticke mazani e-mailovych zprav? Podle me to by jit melo. Jak velke ty zbytky jsou? |
Mi vadi to, ze i kdyz mail smazu, tak tam obsah priloh zustane(jenom nekdy). A to mi teda dost vadi.
Pameti neni nikdy nazbyt  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Zaslal: so březen 19, 2005 9:41 am Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
Dieg0 napsal: | jamaica napsal: | 2 Mr.Hahn - Ale stal,a nevěřil bys kolikrát sem něco zmastil Tak z toho nebuď nevrlej Já jen že formátování a defragmentace není totéž  | Ako vtedy co na SM bol uz pol roak navod na ScreenShooter a ty si povedal ze prave teraz vysiel na BI .Dieg0 |
Máš pravdu "Táto fóra".Píšu Ti SZ  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: so březen 19, 2005 9:49 am Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory |
|
|
R.I.P napsal: | jamaica napsal: | Víš vůbec o tom že se to na PC má dělat alespoň jednou týdně? Mr. Hahn přemejšlej  |
Ma se to delat asi jednou za DVA tydny, ale ja to delam jednou za mesic.  |
Sáákra, já disk nedefragmentoval eště nikdy A že už to nějakej ten rok (určitě přes dva) bude, co ho mám  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|