clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cegy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 6:32 pm    Předmět: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory Odpovědět s citátem

Nevite o nejakem zpusobu, jak odstranovat nepotrebne soubory, ktere se v pameti x65 ukladaji? Kdyz sem prohlizel systemovou slozku, nasel sem prilohy mailu, ktere sem uz davno smazal a taky spostu neznamych melodii(pravdepodobne byly z her). Diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 6:40 pm    Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory Odpovědět s citátem

cegy napsal:
Nevite o nejakem zpusobu, jak odstranovat nepotrebne soubory, ktere se v pameti x65 ukladaji? Kdyz sem prohlizel systemovou slozku, nasel sem prilohy mailu, ktere sem uz davno smazal a taky spostu neznamych melodii(pravdepodobne byly z her). Diky

O zadnem programu jsem nikdy neslysel, nejspis je budes muset mazat rucne... Kazdopadne na to nejsem odbornik, je to pouze muj nazor. Moc nerozumim tomu co ti vlastne vadi. Copak nejde nastavit automaticke mazani e-mailovych zprav? Podle me to by jit melo. Jak velke ty zbytky jsou?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 6:50 pm    Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory Odpovědět s citátem

cegy napsal:

Mazat je mužeš jen ručně a musíš dávat pozor aby si nesmazal něco důležitého wink A taky používej defragmentaci,je to stejně důležité jako u PC wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 7:09 pm    Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
A taky používej defragmentaci.

Akorát v tom případě přijde i o to, o co přijít nechce.
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 7:14 pm    Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory Odpovědět s citátem

Mr. Hahn alias ConPower napsal:
jamaica napsal:

POZOR,nenapsal sem FORMÁTOVÁNÍ Shame on you ale DEFRAGMENTOVÁNÍ Exclamation Exclamation A to je rozdíl Exclamation Při DEFRAGMENTOVÁNÍ o NIC NEPŘÍDE Exclamation Exclamation Exclamation Copak při defragmentaci pevnýho disku na PC se Ti ztrácej data Question Question Víš vůbec o tom že se to na PC má dělat alespoň jednou týdně? Mr. Hahn přemejšlej Twisted Evil

Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 7:23 pm    Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
Mr. Hahn alias ConPower napsal:
jamaica napsal:

POZOR,nenapsal sem FORMÁTOVÁNÍ Shame on you ale DEFRAGMENTOVÁNÍ Exclamation Exclamation A to je rozdíl Exclamation Při DEFRAGMENTOVÁNÍ o NIC NEPŘÍDE Exclamation Exclamation Exclamation Copak při defragmentaci pevnýho disku na PC se Ti ztrácej data Question Question Víš vůbec o tom že se to na PC má dělat alespoň jednou týdně? Mr. Hahn přemejšlej Twisted Evil

Sorry, sorry, sorry Embarassed Exclamation Až jsem se lekl . Tobě se snad žádný podobný překlep nestal Evil or Very Mad Question
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 7:47 pm    Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
Víš vůbec o tom že se to na PC má dělat alespoň jednou týdně? Mr. Hahn přemejšlej Twisted Evil

Ma se to delat asi jednou za DVA tydny, ale ja to delam jednou za mesic.

Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem Exclamation Exclamation Exclamation --> http://google.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ex_Bill
rozumbrada
rozumbrada

Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už je tu takové krásné OT, tak já přidám, že u NTFS se to může defragmentovat třeba i jednou za uhreskej rok Razz
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ex_Bill napsal:
Když už je tu takové krásné OT, tak já přidám, že u NTFS se to může defragmentovat třeba i jednou za uhreskej rok Razz

A kolik ma sakra uhrejskej rok Question

Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem Exclamation Exclamation Exclamation --> http://google.com
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 19, 2005 8:28 am    Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory Odpovědět s citátem

2 Mr.Hahn - Ale stal,a nevěřil bys kolikrát sem něco zmastil wink Tak z toho nebuď nevrlej Laughing Já jen že formátování a defragmentace není totéž wink

Naposledy upravil jamaica dne so březen 19, 2005 8:41 am, celkově upraveno 2 krát
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 19, 2005 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ex_Bill napsal:

Shame on you Not talking ale kdepak,rozdíl mezi NTFS a FAT16 nebo 32 je ten že NTFS je stabilnější,ale defragmentovat musíš stejně.Nespoléhej na integrovanej nástroj ve widlích a použij OaO Defrag a budeš koukat jekej máš na hadru blázinec

Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 19, 2005 9:01 am    Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
2 Mr.Hahn - Ale stal,a nevěřil bys kolikrát sem něco zmastil wink Tak z toho nebuď nevrlej Laughing Já jen že formátování a defragmentace není totéž wink
Ako vtedy co na SM bol uz pol roak navod na ScreenShooter a ty si povedal ze prave teraz vysiel na BI Smile.Dieg0
cegy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 19, 2005 9:27 am    Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory Odpovědět s citátem

Onecar napsal:
cegy napsal:

O zadnem programu jsem nikdy neslysel, nejspis je budes muset mazat rucne... Kazdopadne na to nejsem odbornik, je to pouze muj nazor. Moc nerozumim tomu co ti vlastne vadi. Copak nejde nastavit automaticke mazani e-mailovych zprav? Podle me to by jit melo. Jak velke ty zbytky jsou?

Mi vadi to, ze i kdyz mail smazu, tak tam obsah priloh zustane(jenom nekdy). A to mi teda dost vadi.
Pameti neni nikdy nazbyt
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 19, 2005 9:41 am    Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory Odpovědět s citátem

Dieg0 napsal:
jamaica napsal:
Ako vtedy co na SM bol uz pol roak navod na ScreenShooter a ty si povedal ze prave teraz vysiel na BI Smile.Dieg0

Máš pravdu "Táto fóra".Píšu Ti SZ Twisted Evil

busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 19, 2005 9:49 am    Předmět: Re: Zanaseni pameti M65 nepotrebnymi soubory Odpovědět s citátem

R.I.P napsal:
jamaica napsal:
Víš vůbec o tom že se to na PC má dělat alespoň jednou týdně? Mr. Hahn přemejšlej Twisted Evil

Ma se to delat asi jednou za DVA tydny, ale ja to delam jednou za mesic.

Sáákra, já disk nedefragmentoval eště nikdy A že už to nějakej ten rok (určitě přes dva) bude, co ho mám Laughing

Nokia 6234, Ericsson T65
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: