View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pros kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 11:32 am Post subject: Nelze odeslat sms |
|
|
jak je již zmíněno v předmětu, už pár dní mi nejdou odeslat sms. Zobrazí se mi zprávu nelze odeslat, řešil jsem to přes operátora, mám to přesně všechno nastavené jak má být a když dám simku do jineho mobila tak to chodí, musí to být SX1, ale nevím čím, nesetkal jste se s tím někdo?
Hovory odchozí i příchozí v pohodě a příchozí sms taky. Díky. |
|
Back to top |
|
 |
Maaarty kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:20 pm Post subject: |
|
|
Stejny problem jsem mel pred tydnem.Hral jsem nejakou hru a mobil se mi uplne resnul a uz mi nenabehl. Tak jsem ho zformatoval obnovil jsem ho ze zalohy a nic. SMS nejely. Tak jsem si s tim hral dalsi tri dny az jsem se rozhodl znovu format SX1 bez obnovy zalohy pomoci Siemens Data Suite. A nastavit vsechno rucne. Potom mi ty SMS frcely. Pokud pouzivas k synchronizaci Outlook tak bacha nekdy ta mrcha umaze z telefoniho cisla + pred (+420) a potom nikam nic neposles. _________________ -Maaarty- |
|
Back to top |
|
 |
pros kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 4:35 pm Post subject: |
|
|
dik. ja se na svoji prvni zmenu fw teprv chystam.
nakonec jsem to vyresil tak ze jsem preinstaloval msvdrive a vymazal na c system/mail a sms se najednou rozbehly
presto mi to hlasi apl. zavrena msvserver kdyz msvdrive spustim
a trapi me jeste jedna hlaska, vzdy kdyz zapnu mobil objevi se mi apl. zavrena Loader thread
nevite nekdo jak se zbavit te ci one diky |
|
Back to top |
|
 |
pros kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 2:58 pm Post subject: |
|
|
asi nikdo nevi, nicmene se mi obnovil problem ze nelze opet zasilat sms
tak kdyby vas neco napadlo dejte vedet dik |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 6:09 pm Post subject: |
|
|
pros wrote: | dik. ja se na svoji prvni zmenu fw teprv chystam.
nakonec jsem to vyresil tak ze jsem preinstaloval msvdrive a vymazal na c system/mail a sms se najednou rozbehly
presto mi to hlasi apl. zavrena msvserver kdyz msvdrive spustim
a trapi me jeste jedna hlaska, vzdy kdyz zapnu mobil objevi se mi apl. zavrena Loader thread
nevite nekdo jak se zbavit te ci one diky |
Uz se to tu negde rozebiralo s tim Loaderem a nebo se taky pise aplikace zavrena Main.. Ja to mel taky.. Negdo navrhoval servis ale vis jak... preinstaloval jsem fw (plus jsem do toho nacpal jete vic uprav nez predtim) a uz je vsechno v poho.. _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:24 am Post subject: |
|
|
TA chyba je nasledujici:Stane se mi vetsinou pokazde kdyz jsem s kreditem v minusu a dobiju ho!!!!!!!Prvni sms nikdy po nastaveni poslat nejde(kdyz jsou nastaveny!)!!Kdyz s tim zacnes nefunguje to!!!Pokud udelas mekky reset telefonu nejde to!!Reseni:Tu zpravu kterou prave posilate a nejde odeslat smazete a zacnete psat noviu kklidne tu samou a ta uz odeslat jde!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
yogi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:43 am Post subject: |
|
|
Ahoj. Sms ti zablokuje oparátor po podkročení kreditu a odblokuje je až po žádosti na infolince. Dobití kreditu nestačí.  |
|
Back to top |
|
 |
pros kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:09 am Post subject: tarif |
|
|
diky za odpovedi, nicmene ja mam tarif a stejne to nejde,ale zrovna tento ctvrtek prechazim na oskartu tak to treba pujde, jinak na zmenu fw se jiz chystam dlouho, ale nejak na to neni cas |
|
Back to top |
|
 |
Kamenik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:06 pm Post subject: |
|
|
Pouzivam EUROTEL a po vymene SIM na jinyho opratora SMS nechodi.
Chyba je v nastaveni SMS centra.Telefon si pamatuje vsechny SMS centra a ktivni zustane posledni nastaveny operator.Nastavit SMS centrum sluzeb a
nastavit sluzbu spravneho opratora jako aktivni. |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 1:13 pm Post subject: |
|
|
No mě se to stává, ale jenom občas... signál je, kredit taky a zpráva se zařadí na poslání třeba za 5 minut... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:05 pm Post subject: |
|
|
Kamenik wrote: | Pouzivam EUROTEL a po vymene SIM na jinyho opratora SMS nechodi.
Chyba je v nastaveni SMS centra.Telefon si pamatuje vsechny SMS centra a ktivni zustane posledni nastaveny operator.Nastavit SMS centrum sluzeb a
nastavit sluzbu spravneho opratora jako aktivni. |
A pak se vam jako bonus stane to co me!!I po uspesnem nastaveni bran a centra sluzeb to prvnui SMS nikdy neposle a ta zustane neodeslana ve schrance!!Dalsi SMS uz jedou standardne!Ja jen aby se toho nikdo nelekl... _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:06 pm Post subject: |
|
|
yogi wrote: | Ahoj. Sms ti zablokuje oparátor po podkročení kreditu a odblokuje je až po žádosti na infolince. Dobití kreditu nestačí.  |
Staci ty to akorat znova manualne sam nastavis prvni odeslanou sms smazes a nikam nemusis volat!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
|