View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
llubosl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:33 pm Post subject: Chyby v cx65 vie niekto ako na to ? |
|
|
ahojte
Mam CX65 a mam snou takyto problem
Normalne zapnuty telefon, dam vytocit nejake cislo zo zoznamu a hned ho stopnem myslim to vytacanie mobil sa zacykli akoze furt vytaca
a nic mu nepomoze len vypnutie druha vec ktora ma hneva je ze ked mi pride SMS o neprijatych hovoroch a je tam viacej volajucic tak ked sa hybem potej sms tak vyciernenie my neskoci na dalsie cislo ale ostane na prvom a ked chcem zistit kto sa mi nedovolal tak si to musim zapamatat a natukat rucne prislusne cisla zo SMS
vie mi niekto poradit ako to odstranit ?
dakujem
PS: dnes som si dal prepalit FW mal som 16 ci kolko teraz mam 43
ale nepomohlo to vlastne nic sa asi nezmenilo |
|
Back to top |
|
 |
p.korman začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 3:13 pm Post subject: |
|
|
no, nie si asi jediny, ktoremu to robi. takze ked zlozis a on stale nebude chciet ani po chvilke pochopit, ze si to myslel vazne, stlac nejake cislo. potom zloz. funguje to  _________________ S55+patche > CX65 - fw16,fw25,fw32,fw41,fw43,fw47-patche |
|
Back to top |
|
 |
janhalmo postrach fóra

Joined: 25 Jun 2006 Posts: 73 Location: horne smerovce tupa 120
61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 23, 2007 4:26 am Post subject: Re: Chyby v cx65 vie niekto ako na to ? |
|
|
llubosl wrote: | ahojte
Mam CX65 a mam snou takyto problem
Normalne zapnuty telefon, dam vytocit nejake cislo zo zoznamu a hned ho stopnem myslim to vytacanie mobil sa zacykli akoze furt vytaca
a nic mu nepomoze len vypnutie druha vec ktora ma hneva je ze ked mi pride SMS o neprijatych hovoroch a je tam viacej volajucic tak ked sa hybem potej sms tak vyciernenie my neskoci na dalsie cislo ale ostane na prvom a ked chcem zistit kto sa mi nedovolal tak si to musim zapamatat a natukat rucne prislusne cisla zo SMS
vie mi niekto poradit ako to odstranit ?
dakujem
PS: dnes som si dal prepalit FW mal som 16 ci kolko teraz mam 43
ale nepomohlo to vlastne nic sa asi nezmenilo |
daj tam najnovsiu verziu softu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|