View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Zorn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:21 pm Post subject: Lamerský dotaz - odblokování A55 |
|
|
Zkousel jsem ruzny zverstva se Siemensem a/c55, az se mi ji podarilo dokonale umrtvit. Protoze byla v zaruce, dal jsem ji do zarucni opravy. Zaruku mi uznali, byla vymenena zakladni deska a mobil ma nove IMEI. Vada je, ze jsem mel zarucni list od t-m, proto je ted mobil zablokovany (predtim nebyl). Mam na disku fullflash zalohu udelanou z puvodni a55 udelanou programem v_klay (nez jsem zacal pokusy)=8MB bin soubor.
Dal by se do telefonu nahrat tenhle flash? Odblokoval by se? Nevadil by jiny IMEI? Diky moc za jakekoliv odpovedi. |
|
Back to top |
|
 |
mymy pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:36 pm Post subject: |
|
|
Skus si spravit zalohou FF s tochto IMEI a zkuz ho odblokovat cez nejaku utilitu treba SST... _________________ C55(fw24) -=> CX65(Fw16)->(Fw43) simply the best:) |
|
Back to top |
|
 |
Zorn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:58 pm Post subject: |
|
|
mymy wrote: | Skus si spravit zalohou FF s tochto IMEI a zkuz ho odblokovat cez nejaku utilitu treba SST... |
Diky, uz stahuju sst tady z webu. Zitra to zkusim. Doufam, ze nebudu muset znovu do servisu Dam pak vedet, jak to dopadlo. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:54 am Post subject: |
|
|
Staci pouzit SST alebo Freia. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Zorn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 5:41 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Staci pouzit SST alebo Freia. |
Pouzil jse Freiu, bylo to jednoduche a behem par sekund. Zatim funguje na 100%. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|