View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Otiz Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun May 09, 2004 6:37 pm Post subject: Problém s aktivací disku B |
|
|
Ahoj. Nejde mi aktivovat disk B. Kabel mám na seriovém portu (COM1), rychlost 9600. Po kliknutí na Check drives count mi program "vyplivne", že nemůže komunikovat s telefonem...Zkoušel jsem i různé rychlosti portu, ale neúspěšně. Nevíte co stím?
Díky
PS:Mám Windows XP |
|
Back to top |
|
 |
pepo začátečník

74.30 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 8:49 pm Post subject: |
|
|
Skusal si aj ine patche? Mozno to nebude v patchu  |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 8:52 pm Post subject: |
|
|
Ty nemáš dávat "check drives count" ale "set" a spojujes to se zaplym phonem?Mne to taky obcas delalo.Jak mi tohle zacalo delat tak jsem musel vzdycky vyrestartovat PC a hned potom mi to slo.My-C60 _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
czend@ badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:46 am Post subject: |
|
|
My-C60 wrote: | Ty nemáš dávat "check drives count" ale "set" a spojujes to se zaplym phonem?Mne to taky obcas delalo.Jak mi tohle zacalo delat tak jsem musel vzdycky vyrestartovat PC a hned potom mi to slo.My-C60 |
presne tak, a taky zalezi jakym softikem to zkousis! ja mam DESSwitcher ( http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/DESSwitcher_1[1].0.zip )a s tim problemy nemam, predtim sem zkousel jeste TSD ale s tim to nejak neslo... _________________ c60ka, ktera uz po me prezije asi vse... - bejvavalo, ted jedu na mpx200 s Widlema 2002 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|