Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MAO táta fóra

Založen: 06. 01. 2005 Příspěvky: 1029 Bydliště: Ústí nad Orlicí
7890.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 9:49 am Předmět: Samo domo :-B |
|
|
Jsem hravy a libej se mi originali tak jsem si trochu "Vytunil" svou C65 odpajel jsem oranzove ledky a nahradil je modrymy navod jsem nasel na jedne wwwStrance !!!ale!!!:Ledky mi v menu prestali zhasinat, zhasinaji jen kdyz zamknu klavesy ale cim by to mohlo byt???SW???HW???A ledky jsou uplne stejne jake tam byly od Siemensu akorat Blue co s tim???
THXX MOC MAO _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

Založen: 10. 02. 2005 Příspěvky: 519 Bydliště: Brno-Královo Pole
3061.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 10:03 am Předmět: Re: Samo domo :-B |
|
|
MAOrh napsal: | Jsem hravy a libej se mi originali tak jsem si trochu "Vytunil" svou C65 odpajel jsem oranzove ledky a nahradil je modrymy navod jsem nasel na jedne wwwStrance !!!ale!!!:Ledky mi v menu prestali zhasinat, zhasinaji jen kdyz zamknu klavesy ale cim by to mohlo byt???SW???HW???A ledky jsou uplne stejne jake tam byly od Siemensu akorat Blue co s tim???
THXX MOC MAO |
1) Nemas to nejak nastaveny?
2) Jeste jednou si precti ten navod na strance.
3) Zkus je odmontovat a znovu namontovat ty starsi-pokud ti to bude stale delat, tak muzes zkusit preinstalovat FW-nebo s tim zajit do servisu. _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 10:29 am Předmět: Re: Samo domo :-B |
|
|
R.I.P napsal: | MAOrh napsal: | Jsem hravy a libej se mi originali tak jsem si trochu "Vytunil" svou C65 odpajel jsem oranzove ledky a nahradil je modrymy navod jsem nasel na jedne wwwStrance !!!ale!!!:Ledky mi v menu prestali zhasinat, zhasinaji jen kdyz zamknu klavesy ale cim by to mohlo byt???SW???HW???A ledky jsou uplne stejne jake tam byly od Siemensu akorat Blue co s tim???
THXX MOC MAO |
3) Zkus je odmontovat a znovu namontovat ty starsi-pokud ti to bude stale delat, tak muzes zkusit preinstalovat FW-nebo s tim zajit do servisu. |
Zajst do servisu s odpajanymi LED, no.... _________________ CX70 fw56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

3061.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 11:15 am Předmět: Re: Samo domo :-B |
|
|
MLB napsal: | Zajst do servisu s odpajanymi LED, no.... |
Kdyz nic jinyho nepomuze... _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
|
Návrat nahoru |
|
 |
MAO táta fóra

Založen: 06. 01. 2005 Příspěvky: 1029 Bydliště: Ústí nad Orlicí
7890.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 12:17 pm Předmět: Re: Samo domo :-B |
|
|
MLB napsal: | R.I.P napsal: | MAOrh napsal: | Jsem hravy a libej se mi originali tak jsem si trochu "Vytunil" svou C65 odpajel jsem oranzove ledky a nahradil je modrymy navod jsem nasel na jedne wwwStrance !!!ale!!!:Ledky mi v menu prestali zhasinat, zhasinaji jen kdyz zamknu klavesy ale cim by to mohlo byt???SW???HW???A ledky jsou uplne stejne jake tam byly od Siemensu akorat Blue co s tim???
THXX MOC MAO |
3) Zkus je odmontovat a znovu namontovat ty starsi-pokud ti to bude stale delat, tak muzes zkusit preinstalovat FW-nebo s tim zajit do servisu. |
Zajst do servisu s odpajanymi LED, no.... |
Tak Tak a navic to neni jediny zasah do Hw takze by mne asi rychle vyvedli... asi zkusim prehrat Fw... _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 12:43 pm Předmět: |
|
|
Preco by nemohol ist do servisu? R.I.P. ho neposiela predsa reklamovat  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 2:03 pm Předmět: |
|
|
Lb01 napsal: | Preco by nemohol ist do servisu? R.I.P. ho neposiela predsa reklamovat  |
No, hned by mu zobrazli zaruku, ale musel by si to zacvakat, takze skutcne ako posledna moznost. A ci mu to vobec zoberu, ked su tam 'neodborne' zasahy do HW... _________________ CX70 fw56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

3061.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 3:56 pm Předmět: |
|
|
MLB napsal: |
No, hned by mu zobrazli zaruku, ale musel by si to zacvakat, takze skutcne ako posledna moznost. A ci mu to vobec zoberu, ked su tam 'neodborne' zasahy do HW... |
Ja myslim, ze by mi to vzali, ale asi bych zacvakal trochu vic  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
|
Návrat nahoru |
|
 |
|