Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 7:33 pm Předmět: Siemens x65 ala "ctecka Sim karet" utopie??? |
|
|
myslite ze by se pomoci Sie x65 daly precist udaje o simkarte? Vim ze jo, vlastne myslim konkretne PIN, mel jsem v mobilu simku ze staryho telefonu, od kteryho jsem stratil manualy, tudiz neznam PUK a nejakou nestastnou nahodou se mi mob. blokl.
Teoreticky by to melo jit, kdyz to precte telef cislo, seznam atd jeste nez zadam PIN. Odepisujte PLS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 8:21 pm Předmět: |
|
|
Lenze, zoznam moze byt skopirovany v telefone, a cislo SIM karta moze pustit aj bez pinu (mozno ani ten zoznam nie je blokovany pinom). _________________ CX70 fw56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wishmaster badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 11:44 pm Předmět: |
|
|
Zkus zavolat operátorovi. Pokud máš po ruce ještě jeden telefon, tak do něho dej tu simku a z druhého zavolej operátorovi. Mně tak odemkli SIMku od které jsem ztratil všechny manuály a ještě nebyla aktivovaná (u T-Mobile pokud by to hrálo roli). _________________ Alcatel OT Club -> OT 302 -> Siemens MT50 -> CX65
FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|