View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DylanX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:35 pm Post subject: CX65: chybí Syst.souborů |
|
|
Stala se mi zajímavá věcička. Někdy, nevím přesně kdy, mi zmizelo z menu Extra položka Syst.souborů, jediný prohližeč souborů kterým šlo posílat java aplikace. Všiml jsem si toho když jsem poprvé s CX65 měl kredit pod nulou, ale určitě to zmizlo, protože jsem s tím kdysi hodně přesouval. Po updatu na FW 43 (z FW 9) se to neobjevilo. Napadlo mě ještě hodit tovární nastavení, ale nechtělo by se mi to všechno nastavovat znova (nevím co všechno smázne, ale asi všechno, žeano). Jestli máte někdo nějaký nápad, prosím o pomoc
Předem díky. |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:42 pm Post subject: Re: CX65: chybí Syst.souborů |
|
|
DylanX wrote: | Stala se mi zajímavá věcička. Někdy, nevím přesně kdy, mi zmizelo z menu Extra položka Syst.souborů, jediný prohližeč souborů kterým šlo posílat java aplikace. Všiml jsem si toho když jsem poprvé s CX65 měl kredit pod nulou, ale určitě to zmizlo, protože jsem s tím kdysi hodně přesouval. Po updatu na FW 43 (z FW 9) se to neobjevilo. Napadlo mě ještě hodit tovární nastavení, ale nechtělo by se mi to všechno nastavovat znova (nevím co všechno smázne, ale asi všechno, žeano). Jestli máte někdo nějaký nápad, prosím o pomoc
Předem díky. |
Ja ti asi moc nepomuzu, reknu ti ale, ze na C65, FW 12 mi to udelalo to samo a to bez jakehokoli servisniho zasahu... Uz jsem to tu parkrat psal a forum pokazde zahadne zmizelo . Takze je tady druhej podobnej zoufalec, PROSIM POMOC. Jeste musim dodat, ze jsem zkousel prehrat menu a dat tovarni nastaveni (az potom) ale nic nepomohlo. Dokonce se tam nedostanu asni pokud si vytvorim vlastni main menu, kde je misto "Mé soubory" "Systém souborů." A pokud je to menu Textove, tak se mi tam objevi ten system souboru co je v nastaveni telefonu (tzn. format a optimalizace) Mam dokonce program z nekteryma aplikacema (treba MME), proste se tam nedostanu. Takze znova PLZ HELP !!!!! |
|
Back to top |
|
 |
cooler5 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:47 pm Post subject: |
|
|
ked ho nemáš tam ,tak si ho nastav na hotkey, alebo na tlačidlo rýchlej voľby .  |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:51 pm Post subject: |
|
|
cooler5 wrote: | ked ho nemáš tam ,tak si ho nastav na hotkey, alebo na tlačidlo rýchlej voľby .  |
Mozna jsem blbej, ale tohle me napadlo uz driv. Nefunguje to, proste to neni v tom seznamu  |
|
Back to top |
|
 |
DylanX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
Ne, zkoušel jsem to nastavit na nějaké tlačítko, jenže v tom výběru vůbec není, je tam jenom vlast.soubory což je menu-8 |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:58 pm Post subject: |
|
|
DylanX wrote: | Ne, zkoušel jsem to nastavit na nějaké tlačítko, jenže v tom výběru vůbec není, je tam jenom vlast.soubory což je menu-8 |
Presne to jsem se snazil rict |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 5:41 pm Post subject: |
|
|
Tak tady bych doporučoval kompletní obnovu pomocí FFS init. Zálohuj si všechyn svoje data (menu, adresář, sms, aplikace ...) spust si obnovu FFS init . Potom nahraj zpět svá a data. Problém bude někde v adresáři CONFIG. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
DylanX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:02 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Tak tady bych doporučoval kompletní obnovu pomocí FFS init. Zálohuj si všechyn svoje data (menu, adresář, sms, aplikace ...) spust si obnovu FFS init . Potom nahraj zpět svá a data. Problém bude někde v adresáři CONFIG. |
Hmmm. Podle článku to smázne úplně vše, takže updatovat firmware zase... Na zálohu by šlo použít export import v MPM? (nikdy jsem to nezkoušel) |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:13 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Tak tady bych doporučoval kompletní obnovu pomocí FFS init. Zálohuj si všechyn svoje data (menu, adresář, sms, aplikace ...) spust si obnovu FFS init . Potom nahraj zpět svá a data. Problém bude někde v adresáři CONFIG. |
Pokud mam zalohu adresare CONFIG, nestacilo by to jenom prehrat normalne v MPM? Navic mam jenom DCA-540? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:55 pm Post subject: |
|
|
DylanX wrote: | Krokodýl wrote: | Tak tady bych doporučoval kompletní obnovu pomocí FFS init. Zálohuj si všechyn svoje data (menu, adresář, sms, aplikace ...) spust si obnovu FFS init . Potom nahraj zpět svá a data. Problém bude někde v adresáři CONFIG. |
Hmmm. Podle článku to smázne úplně vše, takže updatovat firmware zase... Na zálohu by šlo použít export import v MPM? (nikdy jsem to nezkoušel) |
Smázne to ale jenom data, be vše, Do firmware to vůbec nezasahuje. Ano můžeš použít zálohu v MPM _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:57 pm Post subject: |
|
|
szkepek wrote: | Krokodýl wrote: | Tak tady bych doporučoval kompletní obnovu pomocí FFS init. Zálohuj si všechyn svoje data (menu, adresář, sms, aplikace ...) spust si obnovu FFS init . Potom nahraj zpět svá a data. Problém bude někde v adresáři CONFIG. |
Pokud mam zalohu adresare CONFIG, nestacilo by to jenom prehrat normalne v MPM? Navic mam jenom DCA-540? |
Pokud máš zálohu funkčního CONFIG, tak samozřejmě stačí nahrát ten. DCA 540 by i na FFS init měl stačit. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 9:04 am Post subject: Re: CX65: chybí Syst.souborů |
|
|
DylanX wrote: | Stala se mi zajímavá věcička. Někdy, nevím přesně kdy, mi zmizelo z menu Extra položka Syst.souborů, jediný prohližeč souborů kterým šlo posílat java aplikace. Všiml jsem si toho když jsem poprvé s CX65 měl kredit pod nulou, ale určitě to zmizlo, protože jsem s tím kdysi hodně přesouval. Po updatu na FW 43 (z FW 9) se to neobjevilo. Napadlo mě ještě hodit tovární nastavení, ale nechtělo by se mi to všechno nastavovat znova (nevím co všechno smázne, ale asi všechno, žeano). Jestli máte někdo nějaký nápad, prosím o pomoc
Předem díky. |
Mohlo sa to stat pri zmene ikoniek menu..nahral si tam main.fs,ktore tu polozku neobsahuje..inac si to neviem vysvetlit. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 2:04 pm Post subject: Re: CX65: chybí Syst.souborů |
|
|
hanni wrote: | DylanX wrote: | Stala se mi zajímavá věcička. Někdy, nevím přesně kdy, mi zmizelo z menu Extra položka Syst.souborů, jediný prohližeč souborů kterým šlo posílat java aplikace. Všiml jsem si toho když jsem poprvé s CX65 měl kredit pod nulou, ale určitě to zmizlo, protože jsem s tím kdysi hodně přesouval. Po updatu na FW 43 (z FW 9) se to neobjevilo. Napadlo mě ještě hodit tovární nastavení, ale nechtělo by se mi to všechno nastavovat znova (nevím co všechno smázne, ale asi všechno, žeano). Jestli máte někdo nějaký nápad, prosím o pomoc
Předem díky. |
Mohlo sa to stat pri zmene ikoniek menu..nahral si tam main.fs,ktore tu polozku neobsahuje..inac si to neviem vysvetlit. |
To bude ten duvod, taky se mi to stalo po nahrani nejakyho menu (bylo hnus a nefunkcni |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 2:11 pm Post subject: Re: CX65: chybí Syst.souborů |
|
|
hanni wrote: |
Mohlo sa to stat pri zmene ikoniek menu..nahral si tam main.fs,ktore tu polozku neobsahuje..inac si to neviem vysvetlit. |
To se sice stát mohlo, ale já v době zmizení měl starý firmware a určitě jsem žádné patche natož menu či ikonky neměnil ani nepřidával.
Hodlám vyzkoušet Krokodýlův nápad, snad to pomůže |
|
Back to top |
|
 |
DylanX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 2:17 pm Post subject: |
|
|
To jsem psal já... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|