View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kamilkadze začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat May 14, 2005 6:05 pm Post subject: GPRS pres AC55 s preriznutym testpointem. |
|
|
Nemate lidi nekdo zkusenosti s GPRS pres AC55 s preriznutym testpointem??Ja jsem si postavil datovy kabel, ktery umoznuje spojeni pres GPRS - v mobilu se hlasi jako DCA 500.Pri instalaci modemu vse probehne bez problemu.Dokonce software, ktery mam od T-Mobilu s mobilem bez problemu komunikuje.Jenze pri pokusu o spojeni mi prihlasovani skonci na hlasce overovani uzivatelskeho jmena a hesla a potom chyba 619.Na strankach T-Mobilu pisou,ze mam v tomto pripade zkusit znovu nainstalovat ovladace k mobilu a znovu pripojeni k internetu,ale nezabira to.Nevite nekdo co s tim??Dik moc K. _________________ K. |
|
Back to top |
|
 |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:55 am Post subject: |
|
|
uff no stymto skusenosti nemam ale odporucam ti pozicat si kabel s gprs a vysksuat to ci ti to ide s takym kablom
ak si to uz nahodou skusal tak potom je chyba len v kably - inak neviem preco by to neslo
posli mi na SZ aky kabel si to postavil _________________ Servis MT |
|
Back to top |
|
 |
Kamilkadze začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:23 am Post subject: |
|
|
Tak uz se mi to podarilo vyresit.Nevim jakou zahadou,ale kdyz mi jeden z MAXu zhorel a ja misto nej dal jiny,tak uz jede vse v pohode a bez problemu a ja ted surfuju pres svuj mobil jak vztekly pes  _________________ K. |
|
Back to top |
|
 |
havros badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu May 26, 2005 12:12 pm Post subject: PINY 5 a 6 |
|
|
Stačí rozebrat datový kabel(teda spíš konektor u telefonu) a pájkou spojit piny 5 a 6. Mělo by pomoct. Já na tom běžím taky. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|