View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Roosevelt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:44 pm Post subject: Problém s USB datovým kabelem |
|
|
Měl bych dotaz. Mám C65 a koupil jsem si USB datový kabel, ale bez softwaru. Programy, které sem stahoval na spárvu telefonu jsou jen pro datové kabely do seriového COM portu. Nemá někdo odkaz na program, který by ten problém vyřešil. Ještě sem si stahoval program USBtoserialCOMport, který by USB měl v systému přihlásit jako seriový COM port, jenže ho nemůžu rozeběhnout. Poradí mi někdo? |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 12:53 pm Post subject: |
|
|
Vyskusaj tento ovladac. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 1:17 pm Post subject: |
|
|
Ak mas cisto datovy kabel, tak virtualne com porty s nim nepojdu. Ale staci ak si stiahnes program Mobile Phone Manager (zo stranok Siemensu) a nainstalujes s pripojenym mobilom. Instalator nainstaluje ovladace pre mobil (pri cisto datovych kabloch sa neinstaluje kabel ale mobil - samotny kabel bez mobilu ani PC nerozozna) a zavedie mobil do systemu ako GPRS modem. A COM port toho GPRS modemu mozes pouzivat pre vsetky programy ktore vyzaduju seriovu komunikaciu. _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
peeero.p věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 8:13 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | Vyskusaj tento ovladac. | stranka nenalezena! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|