View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Womanizer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:03 pm Post subject: Siemens M65 Rescue |
|
|
Tak jsem se dnes osobne setkal s verzi M65-Rescue a nemuzu si to nechat jen pro sebe Koupila ho sestra,puvodne pro sveho manzela,ale nakonec si ho nechala,pac ten hlupak,si pry radsi koupi SE700..No je to jeho vec a mlatit ho za to nebudu Tak ted ty dojmy.Libi se mi vic,nez moje "obyc" M65.Ze je cervena,uz asi vsicni vite a ze je na "plechu" napsano "Rescue"asi taky (i kdyz ten napis tam asi dlouho nevydrzi )Klavesnice je stribrna modre podsvicena Nevim proc,ale cely mobil se mi zdal tak nejak lehci a drzel se mi taky jinak.I kdyz jsem na nem nezpozoroval zadne vetsi vnejsi zmeny,tak v ruce se zda kulatejsi.
Co mi ale vadilo,byl joystick.Sel z tuha a obcas nechtel reagovat na zmacknuti.Co me dal zarazilo,ze po namacknuti *#06# se objevilo,v kolonce firmware,FW 44.A proto se tazi vas,co je na tom FW44 jineho?  _________________ N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65 |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 7:39 pm Post subject: |
|
|
Ten fw bude asi specialny pre Rescue Edition, tak ako SX1 (ta cierna) ma vlastny fw. Ten fw prehrat ide, je to hardwareovo to iste. Ale 100%-ne isty som si neni. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|