Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zorn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st duben 06, 2005 11:31 am Předmět: A60 a Eurotel data nonstop |
|
|
Poridil jsem si nedavno na volani Siemens A60. Protoze jsem nekde cetl, ze A60 ma hardwarovy modem a mam USB datovy kabel od forever pro C55, chtel jsem zkusit, jestli by se nedalo pripojit pres GPRS (eurotel). Dopadlo to tak, ze se sice k internetu pripojim, ale po preneseni nekolika kb se spojeni zasekne a obcas se sam od sebe vypne telefon. Modem se pri diagnostice hlasi, ale u at+fclass vraci jen 0 (u ME45 je tam 0,1,2). Ma tenhle problem reseni? Da se pripojovat pres A60 nebo si mam poridit jiny mbil/kabel. Diky za odpoved. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: st duben 06, 2005 5:19 pm Předmět: Re: A60 a Eurotel data nonstop |
|
|
Zorn napsal: | Poridil jsem si nedavno na volani Siemens A60. Protoze jsem nekde cetl, ze A60 ma hardwarovy modem a mam USB datovy kabel od forever pro C55, chtel jsem zkusit, jestli by se nedalo pripojit pres GPRS (eurotel). Dopadlo to tak, ze se sice k internetu pripojim, ale po preneseni nekolika kb se spojeni zasekne a obcas se sam od sebe vypne telefon. Modem se pri diagnostice hlasi, ale u at+fclass vraci jen 0 (u ME45 je tam 0,1,2). Ma tenhle problem reseni? Da se pripojovat pres A60 nebo si mam poridit jiny mbil/kabel. Diky za odpoved. |
Myslím, že by sa malo dať na net pripojiť aj s A60 v pohode, a tie problémy s vypínaním má viac Siemensov, keď máš kábel tak si nahraj aj novší fw(27), malo by to pomôcť. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zorn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st duben 06, 2005 7:27 pm Předmět: Re: A60 a Eurotel data nonstop |
|
|
Borix napsal: | Zorn napsal: | Poridil jsem si nedavno na volani Siemens A60. Protoze jsem nekde cetl, ze A60 ma hardwarovy modem a mam USB datovy kabel od forever pro C55, chtel jsem zkusit, jestli by se nedalo pripojit pres GPRS (eurotel). Dopadlo to tak, ze se sice k internetu pripojim, ale po preneseni nekolika kb se spojeni zasekne a obcas se sam od sebe vypne telefon. Modem se pri diagnostice hlasi, ale u at+fclass vraci jen 0 (u ME45 je tam 0,1,2). Ma tenhle problem reseni? Da se pripojovat pres A60 nebo si mam poridit jiny mbil/kabel. Diky za odpoved. |
Myslím, že by sa malo dať na net pripojiť aj s A60 v pohode, a tie problémy s vypínaním má viac Siemensov, keď máš kábel tak si nahraj aj novší fw(27), malo by to pomôcť. |
Diky, ale v tom to asi nebude. Je to jedna z poslednich A60 (prod.date 22/10/2004), ktery uz ma sw-version 27, ale jeste to vecer zkusim prehrat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zorn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 7:21 am Předmět: Re: A60 a Eurotel data nonstop |
|
|
Tak to nepomohlo. Kdyz jsem tam nahral fw27, nejdriv to vypadalo nadejne - slo to par minut - tj. mnohem dele nez kdy predtim. Ale po preneseni asi 200 kB zmizel z obr. telefonu napis gprs a konec. Na stejnem PC, ale pres jiny kabel, mi funguje bez problemu gprs pres ME45. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 3:24 pm Předmět: Re: A60 a Eurotel data nonstop |
|
|
Zorn napsal: | Tak to nepomohlo. Kdyz jsem tam nahral fw27, nejdriv to vypadalo nadejne - slo to par minut - tj. mnohem dele nez kdy predtim. Ale po preneseni asi 200 kB zmizel z obr. telefonu napis gprs a konec. Na stejnem PC, ale pres jiny kabel, mi funguje bez problemu gprs pres ME45. |
No tak potom neviem, ale možno to bude na www.x55.ru vo fóre, skús pozrieť, ak nevieš po rusky použi prekladač na www.translate.ru/eng _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|