clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - A60 a Eurotel data nonstop

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

A60 a Eurotel data nonstop

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zorn
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 11:31 am    Předmět: A60 a Eurotel data nonstop Odpovědět s citátem

Poridil jsem si nedavno na volani Siemens A60. Protoze jsem nekde cetl, ze A60 ma hardwarovy modem a mam USB datovy kabel od forever pro C55, chtel jsem zkusit, jestli by se nedalo pripojit pres GPRS (eurotel). Dopadlo to tak, ze se sice k internetu pripojim, ale po preneseni nekolika kb se spojeni zasekne a obcas se sam od sebe vypne telefon. Modem se pri diagnostice hlasi, ale u at+fclass vraci jen 0 (u ME45 je tam 0,1,2). Ma tenhle problem reseni? Da se pripojovat pres A60 nebo si mam poridit jiny mbil/kabel. Diky za odpoved.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Borix
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 5:19 pm    Předmět: Re: A60 a Eurotel data nonstop Odpovědět s citátem

Zorn napsal:
Poridil jsem si nedavno na volani Siemens A60. Protoze jsem nekde cetl, ze A60 ma hardwarovy modem a mam USB datovy kabel od forever pro C55, chtel jsem zkusit, jestli by se nedalo pripojit pres GPRS (eurotel). Dopadlo to tak, ze se sice k internetu pripojim, ale po preneseni nekolika kb se spojeni zasekne a obcas se sam od sebe vypne telefon. Modem se pri diagnostice hlasi, ale u at+fclass vraci jen 0 (u ME45 je tam 0,1,2). Ma tenhle problem reseni? Da se pripojovat pres A60 nebo si mam poridit jiny mbil/kabel. Diky za odpoved.

Myslím, že by sa malo dať na net pripojiť aj s A60 v pohode, a tie problémy s vypínaním má viac Siemensov, keď máš kábel tak si nahraj aj novší fw(27), malo by to pomôcť.

kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 7:27 pm    Předmět: Re: A60 a Eurotel data nonstop Odpovědět s citátem

Borix napsal:
Zorn napsal:

Myslím, že by sa malo dať na net pripojiť aj s A60 v pohode, a tie problémy s vypínaním má viac Siemensov, keď máš kábel tak si nahraj aj novší fw(27), malo by to pomôcť.

Diky, ale v tom to asi nebude. Je to jedna z poslednich A60 (prod.date 22/10/2004), ktery uz ma sw-version 27, ale jeste to vecer zkusim prehrat.
Zorn
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 7:21 am    Předmět: Re: A60 a Eurotel data nonstop Odpovědět s citátem

Tak to nepomohlo. Kdyz jsem tam nahral fw27, nejdriv to vypadalo nadejne - slo to par minut - tj. mnohem dele nez kdy predtim. Ale po preneseni asi 200 kB zmizel z obr. telefonu napis gprs a konec. Na stejnem PC, ale pres jiny kabel, mi funguje bez problemu gprs pres ME45.
Borix
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 3:24 pm    Předmět: Re: A60 a Eurotel data nonstop Odpovědět s citátem

Zorn napsal:
Tak to nepomohlo. Kdyz jsem tam nahral fw27, nejdriv to vypadalo nadejne - slo to par minut - tj. mnohem dele nez kdy predtim. Ale po preneseni asi 200 kB zmizel z obr. telefonu napis gprs a konec. Na stejnem PC, ale pres jiny kabel, mi funguje bez problemu gprs pres ME45.

No tak potom neviem, ale možno to bude na www.x55.ru vo fóre, skús pozrieť, ak nevieš po rusky použi prekladač na www.translate.ru/eng

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: