View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
panel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:37 am Post subject: teflefon sa pri boote vypina |
|
|
Ahojte, chcel by som vas poprosit o radu.
Kupil som S65 na inzerat, isiel v pohode tyzden. Vcera som ho korektne vypol a nasledne som ho chcel zapnut. Telefon nabootoval a vypisal hlasku "pristup na MM kartu zamietnuty", zadal som PIN a telefon sa vypol. Znova som ho zapol ale po zadani PINu sa znova vypol. Vybral som baterku na cca 30minut. Skusil som znovu zapnut. Telefon nabootoval az po nastavenie hodin ale po odsuhlaseni casu sa vypol. Skusil som verziu ze cas som nepotvrdil a skusil som nan zavolat. Samozrejme pri kontakte so sietou sa vypol.
Neskusil som este updatovat firmware, lebo nemam kabel a ani nikto znamy. Verzia FW je 25.
PS: este edna zalezitost, ked som v menu na pin a zadam *#06#, da sa dostat do menu, kde cely telefon aj s MM kartou otestujem a vsetko je v poriadku. Skusal som aj reset pamate pomocou klaves *#+cervene tlacitko a nic.
Dakujem za vsetky rady a pomoc.
 |
|
Back to top |
|
 |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:24 pm Post subject: |
|
|
Mi to delaly nektere patche.Aplikovat sli vpohode ale jak jsem zapnul foun tak zabzucel a vypnul se.Odstranil jsem patch a vpohode.
A s tim pristupem na MMC to dela tehdy pokud kartu vytahnes bez predchoziho povoleni v menu kartu staci sformatovat a hlaska zmizi.
Asi bych ti poradil prehrat fw.V Servisu nebo od nekoho sehnat kabel. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |
panel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 2:22 pm Post subject: |
|
|
vdaka za prispevok, kartu som v inom phone sformatoval a uz to nehlasi na zaciatku.
Bohuzial telefon nebezi, mam tam aj novy FW43 a je to stale rovnake.
Mam este jednu otazku, da sa ten telefon resetnut do tovarenskeho nastavenia aj bez prihlasenia sa na simku (do siete)?
Dakujem |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|