View previous topic :: View next topic |
Fungují vám USB drivery na SX1 (ke stažení na siemensmanii)? |
ano |
|
22% |
[ 2 ] |
ne |
|
33% |
[ 3 ] |
používám jiný USB driver |
|
44% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 9 |
|
Author |
Message |
MaXoft začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:51 pm Post subject: nefunkční USB drivery ke stažení na siemensmanii |
|
|
při pokusu instalace USB driverů jsem zjistil, že zde ke stažení nabízené drivery nejsou funkční :
1) Drivery emulace USB - COM
zřejmě nějaký nakopnutý - po rozbalení nefunkční, objeví se na něm název adresáře ???????? ???????? USB-COM a navíc jej pak už nelze smazat
2) Hi Serial
lze rozbalit i nainstalovat, ale je stejně nefunkční
3) USB Driver SX1
nejde dekomprimovat, chyba v archívu
4) x65 USB Drivers
nezkoušel jsem, mám SX1
Testuje někdo funkčnost driverů před tím, než je umístí na web ke stažení? Nejdříve jsem si myslel, že je chyba u mně, ale zkoušel jsem drivery rozbalit na více PC (W2K SP4, XP Proff SP1, XP Proff SP2) za pomoci nejnovějších RAR a ZIP dekomprimačních nástrojů. Pokud se vám někomu podařilo nějaký zde umístěný driver USB pro SX1 v pohodě rozbalit a rozchodit (nutný pro nahrání new firmware), pošlete mi jej, prosím, e-mailem na sx1@imaxoft.cz
díkas předem za poslání funkčního driveru a za váš názor či poznatek |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:27 pm Post subject: |
|
|
tu _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
MaXoft začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun May 08, 2005 10:33 pm Post subject: |
|
|
diablo wrote: | tu |
zkoušel´s to? opět mi to hlásí chybu v komprimovaném archívu
máš to i rozbalený?  |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:20 pm Post subject: |
|
|
MaXoft wrote: | zkoušel´s to? opět mi to hlásí chybu v komprimovaném archívu
máš to i rozbalený?  | Skusal som to a ide. Poslal som ti to rozbalene. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|