View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rampi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:28 pm Post subject: Skupiny volajících |
|
|
M65 (a i dalsi) ma skupiny volajicich. Nevite nekdo, jak nastavit, aby se urcita skupina otevrela pri dlouhem stisku nejake ciselne klavesy (jako rychla volba). Prijde mi, ze dostat se do telef. seznamu urcite skupiny je jinak dost zdlouhave (otevrit adresar, vybrat skupiny, pak vybrat skupinu, a potom az konkretni osobu.) nebo znate nekdo jiny zpusob, jak se rychle dostat do urcite skupiny volajicich? |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:51 pm Post subject: Re: Skupiny volajících |
|
|
Rampi wrote: | M65 (a i dalsi) ma skupiny volajicich. Nevite nekdo, jak nastavit, aby se urcita skupina otevrela pri dlouhem stisku nejake ciselne klavesy (jako rychla volba). Prijde mi, ze dostat se do telef. seznamu urcite skupiny je jinak dost zdlouhave (otevrit adresar, vybrat skupiny, pak vybrat skupinu, a potom az konkretni osobu.) nebo znate nekdo jiny zpusob, jak se rychle dostat do urcite skupiny volajicich? |
Tak o tomto se priznam jsem jeste neslysel . Pokud ziskas urcity gryf, jsi tam rychlej nez kdyz bys 3 vteriny drzel klavesu. Da se to i poslepu. 2x joyistick dolu, zmacknout joystick a jsi ve skupinach, stpnul jsem si to, a mam 1 vteřinu potom jenom zvolit skupinu, coz je dalsi 0,5 vteriny a pohoda. Stejne, kdyz se tam dostanes, je ti to celkem k nicemu. Ja treba skupiny pouzivam jenom k odliseni melodiema (Moje holka, rodina, Ostatni - jednoduse genialni) _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
mymy pisatel

661.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:02 pm Post subject: |
|
|
Vidis, na DSE jsem ani nepomyslel . Pres Menu creator by to podle me neslo. Mozna by vytvoril polozku "SKUPINY" ale ne odkaz na konkretni skupinu (=muj nazor a zkusenost) _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|