View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
liquidwolf kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 4:55 pm Post subject: Prosím zadejte KÓD PŘÍSTROJE!!! |
|
|
Mam siemens SX1 a nastavil sem si tam, aby se mi zobrazovala hlaska pri zapnuti mobilu zadejte kod pristroje, ale pred tim sem mel nokiu a vse bylo v poradku. Zadal jsem 12345 a slo to, ale ted kdyz mam SX1 zadavam cokoliv a nezobrazi se mi nic na podtvrzeni!!! Co s tim mam delat??? "POZOR" telefon neni zablokovany. Este ani jedno sem nezadal spatne kod (bo nevim ani jak)!!!
Pomozte prosim _________________ Need help with my sx1 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:01 pm Post subject: Re: Prosím zadejte KÓD PŘÍSTROJE!!! |
|
|
liquidwolf wrote: | Mam siemens SX1 a nastavil sem si tam, aby se mi zobrazovala hlaska pri zapnuti mobilu zadejte kod pristroje, ale pred tim sem mel nokiu a vse bylo v poradku. Zadal jsem 12345 a slo to, ale ted kdyz mam SX1 zadavam cokoliv a nezobrazi se mi nic na podtvrzeni!!! Co s tim mam delat??? "POZOR" telefon neni zablokovany. Este ani jedno sem nezadal spatne kod (bo nevim ani jak)!!!
Pomozte prosim | Skusal si kontextove tlacidla a zeleny telefon? _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
liquidwolf kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 8:58 am Post subject: SX1 problem |
|
|
Co to jsou kontextova tlacitka??? A telefonem nic podtvrzovat nemuzu, protoze mi to hned hodi hlasku. Mozna jenom tisnova volani!! _________________ Need help with my sx1 |
|
Back to top |
|
 |
havros badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 5:30 pm Post subject: RADA |
|
|
Ten bezpečnostní kód sis dal na začátku, když jsi ho zadával poprvé. Jestli ho nevíš tak to má smůlu.  |
|
Back to top |
|
 |
egro badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 3:18 pm Post subject: |
|
|
Vyskusaj zadat kod telefonu a potom stlacit # (mriezku). _________________ Ericsson A2628 -> Siemens C25 -> Siemens C45 -> Siemend MC60 fw.10 3,5MB + patche -> Siemens CXT65 (fw.16>50) 30 servisnych + kopec grafickych patchov
DCA 510 (prerobeny z DCA500)
Eurotel SK>T-Mobile SK |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:57 am Post subject: |
|
|
Kontextova tlacitka? Tim asi byl asi mysle trojhmat :-) tj*+#+cervene tlacidlo tj restart SExyoneho. to TI bohuzel nepomuze..
Jedina moznost jaxe dostat dovnitr je hodit to do servisu :-) u siemense te to bude stat cca 600,- jine i 400,- ten kod telefonu je MASTERCODE, ktery se generuje specialne pro kazdy telefon zvlast podle IMEIe :-) Je to bohuze trochu uchylne koupis telefon a nedostanes vsechny kody... To je jako gdybys koupil simku a nedostal PUK :-) no a nebo muzes sehnat nekoho gdo MASTERKODY generuje. zadarmo to vetsinou neni to delal jen ZDOB na mobiles.org? tusim ale uz ne protoze tam vetsina lidi necetla pravidla ktere si urcoval.... takze servis. predem doporucuju vyridit siemensgold class kartu. bude to MNOHEM! rychlejsi.. btw staci hledat ve foru SX1 :-) tam je tohodle asi 10 temat. _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
|