View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
1bubko2 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:33 pm Post subject: nedekuje mobil |
|
|
normalne sa mi v SDS mobil uplne v pohode pripojiale ked chcem dat novy FW tak to nejde. vypnem mobil propojim na kabel zapnem jojstikom+cerveny a PC urobi taky zvuk ze pripojenie zariadenia zlyhalo. treba iny driver alebo co? |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:40 am Post subject: Re: nedekuje mobil |
|
|
1bubko2 wrote: | normalne sa mi v SDS mobil uplne v pohode pripojiale ked chcem dat novy FW tak to nejde. vypnem mobil propojim na kabel zapnem jojstikom+cerveny a PC urobi taky zvuk ze pripojenie zariadenia zlyhalo. treba iny driver alebo co? | To je tim ze v PC nemas nastavene USB drivery na Swup mod!!(to je to spusteni telefonu joistick+sluchatko!!)poslu ti je!!Mely by ale byt soucasti FW!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:20 pm Post subject: Re: nedekuje mobil |
|
|
1bubko2 wrote: | normalne sa mi v SDS mobil uplne v pohode pripojiale ked chcem dat novy FW tak to nejde. vypnem mobil propojim na kabel zapnem jojstikom+cerveny a PC urobi taky zvuk ze pripojenie zariadenia zlyhalo. treba iny driver alebo co? |
USB driver je tady na SiemensManii. Pak pravým na soubor .inf a dát nainstalovat _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:28 pm Post subject: Re: nedekuje mobil |
|
|
novakl wrote: | 1bubko2 wrote: | normalne sa mi v SDS mobil uplne v pohode pripojiale ked chcem dat novy FW tak to nejde. vypnem mobil propojim na kabel zapnem jojstikom+cerveny a PC urobi taky zvuk ze pripojenie zariadenia zlyhalo. treba iny driver alebo co? |
USB driver je tady na SiemensManii. Pak pravým na soubor .inf a dát nainstalovat |
Uz je to v poradku poslal jsem ji to!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
1bubko2 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:26 pm Post subject: Re: nedekuje mobil |
|
|
novakl wrote: | 1bubko2 wrote: | normalne sa mi v SDS mobil uplne v pohode pripojiale ked chcem dat novy FW tak to nejde. vypnem mobil propojim na kabel zapnem jojstikom+cerveny a PC urobi taky zvuk ze pripojenie zariadenia zlyhalo. treba iny driver alebo co? |
USB driver je tady na SiemensManii. Pak pravým na soubor .inf a dát nainstalovat | popis presnejsie co ako kem treba dat. |
|
Back to top |
|
 |
1bubko2 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:29 pm Post subject: Re: nedekuje mobil |
|
|
Vytryol wrote: | 1bubko2 wrote: | normalne sa mi v SDS mobil uplne v pohode pripojiale ked chcem dat novy FW tak to nejde. vypnem mobil propojim na kabel zapnem jojstikom+cerveny a PC urobi taky zvuk ze pripojenie zariadenia zlyhalo. treba iny driver alebo co? | To je tim ze v PC nemas nastavene USB drivery na Swup mod!!(to je to spusteni telefonu joistick+sluchatko!!)poslu ti je!!Mely by ale byt soucasti FW!! |
no dala som si to do PC a co s tym teraz)?mne ten debilny PC nechce pripojit ten telefooooon. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:43 pm Post subject: Re: nedekuje mobil |
|
|
1bubko2 wrote: | Vytryol wrote: | 1bubko2 wrote: | normalne sa mi v SDS mobil uplne v pohode pripojiale ked chcem dat novy FW tak to nejde. vypnem mobil propojim na kabel zapnem jojstikom+cerveny a PC urobi taky zvuk ze pripojenie zariadenia zlyhalo. treba iny driver alebo co? | To je tim ze v PC nemas nastavene USB drivery na Swup mod!!(to je to spusteni telefonu joistick+sluchatko!!)poslu ti je!!Mely by ale byt soucasti FW!! |
no dala som si to do PC a co s tym teraz)?mne ten debilny PC nechce pripojit ten telefooooon. |
No ted ho pripoj ve Swup modu v winnswupu na dej start!!Jinak: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=47 tady mas guide!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
1bubko2 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:16 pm Post subject: |
|
|
podariloooooooooooooo saaaaaaaaaaaaaaa
 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 4:47 pm Post subject: |
|
|
No vydis ani to nebolelo!! co jsi delala spatne? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
1bubko2 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:15 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | No vydis ani to nebolelo!! co jsi delala spatne? |
viesco ani neviem.nejako sa mi podarilo nainstalovat ten driver a potom som to nejako rozchodila-  |
|
Back to top |
|
 |
|