View previous topic :: View next topic |
Kdo by měl tvořit hodnocení návštěvníků SiemensManie? |
Tým SiemensManie (redaktoři, moderátoři) |
|
9% |
[ 17 ] |
Ostatní návštěvníci |
|
2% |
[ 5 ] |
Tým SiemensManie a ostatní návštěvníci |
|
68% |
[ 126 ] |
Systém automaticky, podle aktivity na SM |
|
12% |
[ 24 ] |
Nechat hodnocení jak jsou |
|
5% |
[ 11 ] |
Jiný způsob (napište v diskusi) |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 185 |
|
Author |
Message |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:00 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Hodnoceni podle veku mne pripada jako normalni predsudky. Nekoho si zaskatulkujes podle nejakyho cisla co ma u profilu a pak podle toho budes posuzovat kvalitu prispevku... |
Najprv som si myslel ze ukazat vek (nie hodnotenie podla veku) by bol fest dobry napad. Aby mi bolo jasne s akym clovekom sa bavim. Ale jak citam prispevky od teba alebo Mr. Hahn alias ConPowera stale sa utvrdzujem v tom ze na veku vobec nezalezi. Pri niektorych sa da vek odhadnut podla spravania(zaujmy, vystupovanie). Ale to by som tebe tipoval 23-30 (bez urazky).  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:11 pm Post subject: |
|
|
wizaard wrote: | oookoook wrote: | Hodnoceni podle veku mne pripada jako normalni predsudky. Nekoho si zaskatulkujes podle nejakyho cisla co ma u profilu a pak podle toho budes posuzovat kvalitu prispevku... |
Zajímavé, ale co řekneš, to mi mluví z duše...  |
Ja jsem proste takovej libivej mainstream...
2diablo: Jasne, zadavani veku by samozrejme mohlo byt dobrovolny, proste bys to profilu napsal, kdybys chtel. A kdo by si to chtel zjistit, nasel by si to tam. Ale vypisovat vek povinne vedle poctu prispevku a kladnejch bodu se mne nezda to nejlepsi. Vetsina lidi tady na foru stejne svuj vek nekde uz priznala, nebo aspon rekla, kam chodi na skolu nebo jestli pracujou, takze se to da aspon priblizne zjistit i ted. Jenom by to bylo vic po ruce. Proti tomu nic nemam.
PS: preci se nebudu urazet, ze me nekdo povazuje za starsiho... Beru to jako pochvalu.  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:22 pm Post subject: |
|
|
2 oookoook: Myslim, ze k tomu uz nieje co dodat. Tak si pekne v kute pockame co na nas vymyslia  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:01 pm Post subject: |
|
|
jeste me napadlo ze by se hodnoceni mohlo skladat v vice polozek.
Napriklad Clen klubu nebo neclen klubu, pod tim by mohlo byt hodnoceni aktivity a jeste pod tim by mohl byt treba index popularity. Dale hodnoceni by mohlo vychazet ze sekci, ve kterych se uzivatel pohybuje>jestli je to odbornik, ktery se zabyva firmware, nebo jen si rad pokeca... |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:02 pm Post subject: |
|
|
Preco?A co ak nejaky bezdomovec nasiel mobil aj so zapichnutou DCA510 a nema na clenstvo v klube ?Ale teraz normalne.Povedal by som ze by sa nemalo hodnotit podla toho ci si clen klubu alebo niesi pretoze to je ako to bolo za starych cias ze dvaja ludia jeden biely druhy cierny trebars nieco ukradli.Bielemu odtali ruku a cierneho popravili.Tak osm to aspon pochopil ja.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
mobil (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:45 pm Post subject: |
|
|
Tak to jsem zvědav jak toto se vyřeší?Sám se přikláním k automatickýmu systemu. To pak abych nebyl na chvostu tak až po týdnu nebo dvou přijedu domů, tak budu muset hodně dohánět. |
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:16 am Post subject: |
|
|
mobil wrote: | Tak to jsem zvědav jak toto se vyřeší?Sám se přikláním k automatickýmu systemu. To pak abych nebyl na chvostu tak až po týdnu nebo dvou přijedu domů, tak budu muset hodně dohánět. |
presne taq, osobni hodnoceni by bylo zdlouhave/nezabavne/neprakticke... otravujici! |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:16 am Post subject: |
|
|
Já myslím, že BI je na tom bídně, koukni dole na tu "diskuzi"... Jak tam můžou zavádět takovéhle "vychytávky", když ani nečtou, neragují a neodstraňují takovéto nadávající příspěvky  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:32 am Post subject: |
|
|
No,ta diskusia k clanku je naozaj na urovni  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:44 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | No,ta diskusia k clanku je naozaj na urovni  |
Jen tak pro zajímavost, jak by ste se ke stejným příspěvkům zachovali vy? Byly tu už vůbec někdy takové?  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 9:45 pm Post subject: |
|
|
Uz jen ten f*ck smile je trochu zvlastni.
nadruhou stranu se taky snazi.. prijde mi lito ze je muze nekdo takhle urazet... to by si nikdo k nikomu nemel dovolit.. je to hnus... _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:29 am Post subject: |
|
|
Tak ma napada, ci bude forum rozlisovat pohlavie. Nieze by ma to nejak moc trapilo, skor tak zo zvedavosti. Predsalen je tu stale viac zien  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 3:36 pm Post subject: |
|
|
diablo wrote: | Tak ma napada, ci bude forum rozlisovat pohlavie. Nieze by ma to nejak moc trapilo, skor tak zo zvedavosti. Predsalen je tu stale viac zien  |
Cestina je takovy kouzelny jazyk, ze tvoje pohlavi je hned zretelny, jakmile pouzijes minulej cas - ja jsem si zabil telefon / ja jsem si zabila telefon. A slovenstina to ma stejne... Takze je to v podstate zbytecny... Driv nebo pozdeji se dama stejne pozna...  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 3:47 pm Post subject: |
|
|
No, pohlaví by nebylo na škodu, ale k tomu mé srdce nikterak netíhne (to byl zase slovní průjem, co? ). Ale zpět - nevím, zda to tu již zaznělo (předem se omlouvám, nečetl jsem celou diskusi), ale rozhdoně bych zavedl kolonku "Jaký(é) máš mobil(y)" a taky třeba "Operátor". To by se hodilo  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
|