View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nxau kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:51 am Post subject: Jak vyčistit prach pod sklíčkem na displeji M65? |
|
|
Ahoj lidi, možná už tu tohle téma bylo ale nikde jsem ho zatím nenašel a tak se ptám teda já.
Za toho třičtvrtě roku co M65 používám se mi pod sklíčkem na displeji usadil prach a zvláště teď na slunci to jde už hodně vidět a zatím mě nenapadá způsob jak bych se k tomu prachu mohl dostat a vyčistit displej aniž bych nějak porušil záruku.
Má s tím někdo zkušenosti nebo ho napadá jak na to? Děkuji za každou radu! _________________ Co nejde silou jde ještě větší silou!  |
|
Back to top |
|
 |
Wardaren badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:06 am Post subject: |
|
|
Jediny zpusob jak prach pod sklickem vycistit je odsroubovat par sroubku a samotny displej necim antistatickym utrit. O zaruku pri rozsroubovani neprijdes. _________________ Siemens C35i | NOKIA 3315 | ERICSSON T65 | SONY ERICSSON T610 | Siemens M65 - 43 + patche || Siemens SX 1 || |
|
Back to top |
|
 |
nxau kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:11 am Post subject: |
|
|
Wardaren wrote: | Jediny zpusob jak prach pod sklickem vycistit je odsroubovat par sroubku a samotny displej necim antistatickym utrit. O zaruku pri rozsroubovani neprijdes. |
Opravdu nepřijdu o záruku - tak to je super! Já se právě bál že tím o ní přijdu. Díky moc! _________________ Co nejde silou jde ještě větší silou!  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:24 am Post subject: |
|
|
nxau wrote: | Wardaren wrote: | Jediny zpusob jak prach pod sklickem vycistit je odsroubovat par sroubku a samotny displej necim antistatickym utrit. O zaruku pri rozsroubovani neprijdes. |
Opravdu nepřijdu o záruku - tak to je super! Já se právě bál že tím o ní přijdu. Díky moc! |
hlavne nechapu jak se ti tam ten prach mohl dostat. Vzdyt M65 by mel byt prahu, vode a narazu vzdornej (nebo aleposn zvysenou odolnost. Ja mam svuj m65 jiz rok a prach tam nemam. (A to s telefonem ziji velice aktivne) |
|
Back to top |
|
 |
mr.Richie kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:50 am Post subject: |
|
|
Podle vyrobce: "Complies with IP54 Norm for robustness" coz znamena, ze prachove castice by se pod display dostat nemely a mozna je to i na reklamaci nebo ne? |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:51 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | nxau wrote: | Wardaren wrote: | Jediny zpusob jak prach pod sklickem vycistit je odsroubovat par sroubku a samotny displej necim antistatickym utrit. O zaruku pri rozsroubovani neprijdes. |
Opravdu nepřijdu o záruku - tak to je super! Já se právě bál že tím o ní přijdu. Díky moc! |
hlavne nechapu jak se ti tam ten prach mohl dostat. Vzdyt M65 by mel byt prahu, vode a narazu vzdornej (nebo aleposn zvysenou odolnost. Ja mam svuj m65 jiz rok a prach tam nemam. (A to s telefonem ziji velice aktivne) |
ja mam ten problem taky a to ho mam 3 tydny...asi vada vyroby |
|
Back to top |
|
 |
ftakgabo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 7:02 pm Post subject: |
|
|
ja mam zas problem ze som znicil jeden zavit a nemozem tak rozsrubovat telefon a prach mi tam uz asi ostane navzdy  |
|
Back to top |
|
 |
pluto věrný diskusník

2061.00 SMM
Příspěvky na SM: 351,- |
Posted: Thu Mar 31, 2005 7:27 pm Post subject: |
|
|
Normalne zavolej do servisu, jestli ti to v ranci zaruky vycistej, a pak jim to tam teda zanes, kdyz ti to slibili....  |
|
Back to top |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 7:34 pm Post subject: |
|
|
Treba ultrazvukem... 8) _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Back to top |
|
 |
jakub.karasek všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:56 am Post subject: |
|
|
mr.Richie wrote: | Podle vyrobce: "Complies with IP54 Norm for robustness" coz znamena, ze prachove castice by se pod display dostat nemely a mozna je to i na reklamaci nebo ne? |
No dyť, píšou tam, že BY se tam dostat neměli, ne, že se tam nedostanou. Já tam mám takový dvě malý smítka, který se tam dostali když mi ve founu měnili střeva, ale jinak mi tam prach neleze _________________ J@M_E5
C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox
My life is one big dream
I'm lost in what it means
Don't wake me up cuz its almost over |
|
Back to top |
|
 |
|