View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
daddyy badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:30 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Musíš ještě odblokovat IMEI |
hehe nekdy je lepsi cist forum od zacatku .... (myslim ze to dokonce nekde radite :-)
kdyz mu nejde nahrat FF tak jak mu pomuze zmenit IMEI :-) _________________ alcatel DB = >sony J5 => c10 => S45 => S45i => ME45i => M65
Siemens S45i, M65
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:47 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | WellKeY wrote: | hanni wrote: | Nahravas tam svoju zalohu,alebo cudziu? |
Udelal jsem zalohu jineho telefonu a tu se tam pokousim nahrat... vysledek je vzdy podobny tomu obrazku nahore akorat pocet chyb se meni. ale telefon ani nepipne... Zahadou je ze nahravani nikdy nedojede dokonce a zhruba v polovine se zastavi a ukaze tu konecnou zpravu. |
Musíš ještě odblokovat IMEI |
IMEI jsem odblokoval a zadal presne podle navodu ale NIC... Problem je v tom ze se do telefonu nenahraje ten FF... |
|
Back to top |
|
 |
WellKeY začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:50 pm Post subject: |
|
|
Udelal jsem vse podle navodu odblokoval i zapsal novy IMEI ale nic potiz je v tom ze se FF ani nenahraje... s rychlostma jsem taky delal pokusy ale nic porad stejny vysledek = mrtvola ME45 _________________ C10 C35i C45 C62 A52 A55 M50 M65 M75 |
|
Back to top |
|
 |
daddyy badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:54 pm Post subject: |
|
|
WellKeY wrote: | Udelal jsem vse podle navodu odblokoval i zapsal novy IMEI ale nic potiz je v tom ze se FF ani nenahraje... s rychlostma jsem taky delal pokusy ale nic porad stejny vysledek = mrtvola ME45 |
rychlosti jsou oresne stanovene presne .. mel bys to zkusit nejlepe na 57600 .....
A pokud ti nepujde tak ji fakt rad od tebe vemu na nahradni dily :-) _________________ alcatel DB = >sony J5 => c10 => S45 => S45i => ME45i => M65
Siemens S45i, M65
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|