View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
pluto věrný diskusník

2061.00 SMM
Příspěvky na SM: 351,- |
|
Back to top |
|
 |
Honza911 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 13, 2004 4:50 pm Post subject: |
|
|
A neslo by ten patch treba jeste nejak predelat,aby tam bylo 3.6MB ,ale byla tam i ceska T9?Treba u M55ky to jde,ze tam je 3.6MB s ceskou T9 a 3.75MB bez ceske T9.  |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 13, 2004 11:01 pm Post subject: |
|
|
Čistě teoreticky by tam ta CZ T9 měla jít nahrát po formátu.... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
pluto věrný diskusník

2061.00 SMM
Posted: Tue Jul 13, 2004 11:21 pm Post subject: |
|
|
t Xfantasy wrote: | Čistě teoreticky by tam ta CZ T9 měla jít nahrát po formátu.... |
ee covece, to neni moc dobry napad.. Virtualni disk telefonu se sklada ze 128kB bloku a zkraje kazdyho je hlavicka, kterou kdyz mu preflaknes tak se celej telefon slozi. Nemluve o tom, ze i kdyby jsi hlavicku nejak zazracne minul, tak by to cely zacalo delat psi kusy jakmile by telefon zkousel do tehle casti disku cokoliv zapsat.. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jul 14, 2004 6:17 am Post subject: |
|
|
Ako pozeram,tak aj spanieli nas pozorne sleduju  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Galthran badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 14, 2004 11:25 am Post subject: |
|
|
Podle navodu jsem si rozsiril pamet u MC60 fw10, ale uz se mi nepodarilo nakopirovat zpet soubor s SMS (taky podle navodu) a nejde mi spustit ani jedno JAVA aplikace. Nevite nekdo cim to muze byt (hlavne ta JAVA)? (Pouzil jsem i ten posledni patch graphcash) Dik |
|
Back to top |
|
 |
Galthran badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 14, 2004 12:03 pm Post subject: |
|
|
Po odstraneni patche graphcach uz JAVA funguje bez problemu... |
|
Back to top |
|
 |
pluto věrný diskusník

2061.00 SMM
Posted: Wed Jul 14, 2004 4:34 pm Post subject: |
|
|
Galthran wrote: | ...se mi nepodarilo nakopirovat zpet soubor s SMS (taky podle navodu) a nejde mi spustit ani jedno JAVA aplikace. ...Pouzil jsem i ten posledni patch graphcash |
zajimave, patch graphcach by nemel mit na Javu zadny vliv.. Jak se projevovalo to ze nesly Java aplikace spustit? Nenastartovaly vubec, nebo za chvili spadly? A kdyz tedka zase patch graphcach do telefonu vratis, prestanou opet fungovat?
U tech SMS - nesly ti nakopirovat kvuli tomu ze uz tam ten soubor byl a nebylo ho mozne prepsat, nebo z nejakyho duvodu? Kam az jsi se dostal? |
|
Back to top |
|
 |
spot kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 14, 2004 4:57 pm Post subject: mě to nejde |
|
|
zkoušel jsem to dělat přesně podle návodu ale těsně před začátkem nahrání patche do telefonu mi to hodí tuto hlášku:
A hardware I/O error was reported while accesing COM1 - Loader: Open: No answer from boot GoBoot_Bootcorebug.bin
----nevíte čím to může být? |
|
Back to top |
|
 |
Galthran badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 14, 2004 5:18 pm Post subject: |
|
|
pluto wrote: | Galthran wrote: | ...se mi nepodarilo nakopirovat zpet soubor s SMS (taky podle navodu) a nejde mi spustit ani jedno JAVA aplikace. ...Pouzil jsem i ten posledni patch graphcash |
zajimave, patch graphcach by nemel mit na Javu zadny vliv.. Jak se projevovalo to ze nesly Java aplikace spustit? Nenastartovaly vubec, nebo za chvili spadly? A kdyz tedka zase patch graphcach do telefonu vratis, prestanou opet fungovat?
U tech SMS - nesly ti nakopirovat kvuli tomu ze uz tam ten soubor byl a nebylo ho mozne prepsat, nebo z nejakyho duvodu? Kam az jsi se dostal? |
Aplikace se zacaly nacitat, ale i kdyz jsem to nechal treba 15 minut nacitat tak nic. Napr.u hry Wappo, kde se po chvili nacitani spusti hudba, tak tentokrat se neozvala ani hlaska. Jj, kdyz patch znovu aplikuju, opet nejde nic spustit a po odstraneni je zase vse OK.
Soubor v telefonu se mi podarilo smazat bez problemu, ale nesel mi tam nakopirovat ten ze zalohy na disku. Soubor lze nakopirovat kamkoli do telefonu (napr.\PersistentData), ale do \PersistentData\SMS nikoliv. Ohlasi to: Chyba pri stahovani souboru - sms.dat |
|
Back to top |
|
 |
pluto věrný diskusník

2061.00 SMM
Posted: Wed Jul 14, 2004 8:16 pm Post subject: |
|
|
Galthran wrote: |
Aplikace se zacaly nacitat, ale i kdyz jsem to nechal treba 15 minut nacitat tak nic. Napr.u hry Wappo, kde se po chvili nacitani spusti hudba, tak tentokrat se neozvala ani hlaska. Jj, kdyz patch znovu aplikuju, opet nejde nic spustit a po odstraneni je zase vse OK.
Soubor v telefonu se mi podarilo smazat bez problemu, ale nesel mi tam nakopirovat ten ze zalohy na disku. Soubor lze nakopirovat kamkoli do telefonu (napr.\PersistentData), ale do \PersistentData\SMS nikoliv. Ohlasi to: Chyba pri stahovani souboru - sms.dat |
zajimave zajimave.. jediny co me napada, je zkusit nechat defragmentovat disk a kdyz to nepomuze, tak ho jeste sformatovat. Ale bacha, smazou se pritom data.
Je mozny ze by se ti ty SMS nedarily prekopirovat kvuli tomu ze tam uz ten soubor SMS.dat je? Pozor, normalne je hidden. Zkus tam nakopirovat soubor pod jinym nazvem. Jenom jako test jestli to jde.
V nejhorsim udelej FuBu a posli mi ho, abych s tim mohl vic zaexperimentovat a zkusit jestli neobjevim pricinu.. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jul 15, 2004 7:05 am Post subject: Re: mě to nejde |
|
|
spot wrote: | zkoušel jsem to dělat přesně podle návodu ale těsně před začátkem nahrání patche do telefonu mi to hodí tuto hlášku:
A hardware I/O error was reported while accesing COM1 - Loader: Open: No answer from boot GoBoot_Bootcorebug.bin
----nevíte čím to může být? |
Napriklad kablom..musis pouzit servisny. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Honza911 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 18, 2004 12:07 pm Post subject: |
|
|
Je to opravdu zajimave, protoze me taky nsli hry spustit na M55ce, kdyz jsem patchem odstranil graphcach.Tak jsem ten patch zrusil a nechal si tam soubor graphcach s tim, ze mi sice oskrabne 350KB,ale zase mi bude vsechno fungovat (pujdou spoustet JAVA aplikace).Takze to uz blbne i u MC60ky?  |
|
Back to top |
|
 |
Myth badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 02, 2004 5:53 pm Post subject: |
|
|
tak uz jste to nekdo vyresil stou CZ T9??? |
|