clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Úprava funkcí tlačítek pro x65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Úprava funkcí tlačítek pro x65
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Reply to topic     Forum Index -> Diskuse k článkům
View previous topic :: View next topic  
Author Message
p65
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 05, 2005 4:20 pm    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
p65 wrote:
Tak jsem si poupravoval tlacitka a vsim jsem si, ze ackoliv s levym softkey jsem nic nedelal, ted se (od drivejska standardnim postupem v telefonu) nastavena funkce spousti ihned - neni nejdriv nabidnuta zmena funkce tlacitka.

To je sposobene,ze si to robil v tom programe...

Byl jsem rychlejsi:) (viz vyse "Odpovim si sam...").
Back to top
View user's profile Send private message
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 9:25 pm    Post subject: Reply with quote

Me to jde taky a bez SERVISNIHO KABELU !!!.Dieg0
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:56 am    Post subject: Reply with quote

Diky, funguje!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
tomca
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 3:59 pm    Post subject: Nefungeuje DSE Reply with quote

Nemohu ho zpustit, po zpuštění se objeví pouze ten program ale bez horní lišty, takže nemohu nastavit com, rychlost... nevíte někdo co s tím?
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 6:58 pm    Post subject: Re: Nefungeuje DSE Reply with quote

tomca wrote:
Nemohu ho zpustit, po zpuštění se objeví pouze ten program ale bez horní lišty, takže nemohu nastavit com, rychlost... nevíte někdo co s tím?

Co máš za Windows, s jakým telefonem pracuješ, co máš za kabel? Naučte se to už prosím psát do dotazů, bylo by to mnohem rychlejší

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
tomca
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 31, 2005 9:33 am    Post subject: Re: Nefungeuje DSE Reply with quote

Krokodýl wrote:
tomca wrote:

Co máš za Windows, s jakým telefonem pracuješ, co máš za kabel? Naučte se to už prosím psát do dotazů, bylo by to mnohem rychlejší

Dekuju za upozorneni ohleden cetnosti mych dotazu, polepsim se. Jinak mám S65, 510 DCA a 2000 win. Díky a nečertěte se, žijem přece jenom jendou a vzrušovat se kvůli banalitám....
Back to top
tomca
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Feb 03, 2005 4:45 pm    Post subject: Re: Nefungeuje DSE Reply with quote

Krokodýl wrote:
tomca wrote:

Pane redaktore Krokodýle, nemohl byste mi odpovědět? Snad jsem se Vás nedotknul, ale myslel jsem to v poho. Ptal jsem se na dvou místech, což jste mi dal najevo. ALe mohla by bejt aspoň jedna odpověď. Děkuji a přeji příjemný den.
Back to top
Marek65
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 5:08 pm    Post subject: Reply with quote

V navode je napisane ze telefon sa musi vypnut,no v programe je ze moze byt aj zapnuty.Pomocou DCA-540 sa v pohode spiji a nacita tlacidla.Mozem teda ulozit nove nastavenie pri zapnutom fone???
MirekM
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 25, 2005 1:15 pm    Post subject: DSE a práce se zapnutým mobilem Reply with quote

Marek65 wrote:
V navode je napisane ze telefon sa musi vypnut,no v programe je ze moze byt aj zapnuty.Pomocou DCA-540 sa v pohode spiji a nacita tlacidla.Mozem teda ulozit nove nastavenie pri zapnutom fone???

C65 FW25, DCA 510 original-ovladac USB z prilozeneho CD, WXPSP2.

Nacital a ukladal jsem udaje v DSE v zapnutem stavu. Naopak se mne C65 nechtela s DSE spojit ve vypnutem stavu po kratkem zmacknuti cerveneho tlacitka - 115kB/s.

Neprisel nekdo na to, jak pomoci DSE uplne vyradit tl. na spusteni WAP brouwseru u C65?

At jsem tam nastavoval cokoliv z nabidky, maximalne jsem dosahl toho, ze se browser nespoustel, ale z JAVA aplikaci po zmacknuti tl. se mobil vratil do zakladniho stavu bez moznosti navratu do JAVA programu.

Netusi nekdo vyznam polozek FLAG v DSE?

Jiz jsem na vse mimo polozky FLAG nasel v diskusich odpoved, takze mimo dotazu na FLAG beru vse zpet :-)

Last edited by MirekM on Fri Feb 25, 2005 2:35 pm; edited 1 time in total
Back to top
Gohomo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 25, 2005 1:50 pm    Post subject: Re: DSE a práce se zapnutým mobilem Reply with quote

MirekM wrote:
Netusi nekdo vyznam polozek FLAG v DSE?

Ak tam klikneš pravým myšítkom, dostaneš možnosti, akosa má daná funkcia spustiť. Ak zadáš "No question" nebude pýtyť potvrdenie, čiže funkcia sa spustí priamo. S týmto príkazom pracujú nápr číselné tlačítka. Ale všetky jeho funkcie tiež netuším

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 10:31 pm    Post subject: Reply with quote

Na http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6392&highlight=
je diskuse o překladu (češtině do) DSE. Po stažení češtiny podobné dotazy odpadnou. Snažil jsem se to dělat tak, aby to nebyl pouze otrocký překlad, ale spíš funkční počeštění. Takže třeba záložku flag a její podmenu jsem vůbec nepřekládal, ale nahradil praktickým významem v českém jazyce, včetně ostatních funkcí, které jsem skutečně vyzkoušel.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 10:33 pm    Post subject: Reply with quote

Marek65 wrote:
Mozes.Jasnacka ze hej.Dieg0
Jersey98
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 2:50 pm    Post subject: Reply with quote

Tož sem zkusil ten program, díky za češtinu. A konečně sem vyřadil na S65 tlačítko nad 2 zapnutí netu Dancing je třeba v programu dát NO Aplication či co(je to upne dole). A taky sem si vypl funkce na krátky stisk tlačítek na boku. Upravy sem dělal u zapnutého mobilu Smile
Back to top
errikson
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 7:17 am    Post subject: Reply with quote

Jersey98 wrote:
Tož sem zkusil ten program, díky za češtinu. A konečně sem vyřadil na S65 tlačítko nad 2 zapnutí netu Dancing je třeba v programu dát NO Aplication či co(je to upne dole). A taky sem si vypl funkce na krátky stisk tlačítek na boku. Upravy sem dělal u zapnutého mobilu Smile

jj, taky jsem to tak udelal, ma to ale jednu vadu, kdyz to stisknes, nic se nespusti, ale kdyz v necem jsi (napr. psani SMS), skoci to automaticky na zakladni obrazovku:(
Back to top
errikson
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 7:20 am    Post subject: Reply with quote

Je skoda, ze v clanku neni vysvetlen vyznam parametru FLAG, podle me je to docela dulezita vec!
Zaroven se chci zeptat: Kdyz dam No question u funkcniho tlacitka, pak skutecne na prvni stisk provede, ale u numerickeho tlacitka to nema kyzeny efekt, opet musim potvrdit:( Co je spatne?

NoName serial data cable 55->65| DK1-GSMCables USB service cable x65| Win98SE
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Diskuse k článkům All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 3 of 5

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum