View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sramo začátečník

Joined: 31 Aug 2004 Posts: 84 Location: Havířov (teďka ale Praha)
61.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 11:35 am Post subject: fotky volajicich? |
|
|
caute! muzete mi opradit, jak muzu foun nastavit, aby se mi obevila fotka, kdyz mi nekdo bude volat? -ke kontaktu mam fotku prirazenou, ale ono nic... Kde udelali soudruziz NDR chybu?!? Taky me celkem prekvapil screenshot z recenze sx1 tady na siemensmanii, kde jsou ve volbe zkratky (shorcuts) ukazany fotky pro volani telefonnich cisel. JAK? bye _________________ Jeden za všechny, všichni za Siemens!
Alcate OT Easy -> Ericsson R320 -> Siemens A50 -> Siemens CX65 -> Siemens SX1 -> Nokia 6230i -> Samsung X200 -> Motorola MPx220 -> SIEMENS E71  |
|
Back to top |
|
 |
Pavouk začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:26 pm Post subject: |
|
|
Při upravovaní kontatku dej levým tlačítkem "možnosti" a vyber "přidat náhled". Pokud budeš přidávat obrázek nějakým jiným způsobem, při volání se nezobrazí... |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 2:27 pm Post subject: |
|
|
Nebo si stáhni soft přímo od siemensu.Ten má spoustu možností.... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 2:59 pm Post subject: Re: fotky volajicich? |
|
|
sramo wrote: | caute! muzete mi opradit, jak muzu foun nastavit, aby se mi obevila fotka, kdyz mi nekdo bude volat? -ke kontaktu mam fotku prirazenou, ale ono nic... Kde udelali soudruziz NDR chybu?!? Taky me celkem prekvapil screenshot z recenze sx1 tady na siemensmanii, kde jsou ve volbe zkratky (shorcuts) ukazany fotky pro volani telefonnich cisel. JAK? bye |
ve zkrácené volbě se Ti objeví fotky místo jmen a čísel pouze tehdy, pokud máš ke jménu přiřazen náhled. Jak jej vytvořit už je popsán výše. Když Ti bude někdo volat, tak se Ti zobrazí pouze malá fotka (náhled). Pokud chceš fotku přes celý displej spolu s informacemi o volajícím, použij symbianovou aplikaci Fullscreen Caller. |
|
Back to top |
|
 |
MilkYvej kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 16, 2005 8:31 pm Post subject: |
|
|
Stahnul jsem si FSCaller a po pár pokusech jsem ho i nastavil aby se mi fotka zobrazila na celý display Ale ta fotky je v hrozném rozlišení ... jako by se zvětšovala ta malá náhledová fotka. Není nějaká pomoc ... třeba přepsat v systemu tu malou fotku velkou? |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:36 am Post subject: |
|
|
MilkYvej wrote: | Stahnul jsem si FSCaller a po pár pokusech jsem ho i nastavil aby se mi fotka zobrazila na celý display Ale ta fotky je v hrozném rozlišení ... jako by se zvětšovala ta malá náhledová fotka. Není nějaká pomoc ... třeba přepsat v systemu tu malou fotku velkou? |
JJ Tusim ze gdyz jsem FScaller pouzival primo v tom programu se nastavila fotka, kterou chces pouzivat a mi paak bezela v pohode _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:34 am Post subject: |
|
|
MilkYvej wrote: | Stahnul jsem si FSCaller a po pár pokusech jsem ho i nastavil aby se mi fotka zobrazila na celý display Ale ta fotky je v hrozném rozlišení ... jako by se zvětšovala ta malá náhledová fotka. Není nějaká pomoc ... třeba přepsat v systemu tu malou fotku velkou? | Priano vo FSCalleri si nastav fotku s rozlisenim 208x176 a je to. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
|