View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Xander555 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 4:39 pm Post subject: S65 - sundání krytu |
|
|
Zdravim, ma nekdo zkusenosti se sundavanim krytu u S65 (konkretne zadniho nad baterkou, je to ta cast s fotakem) Pokousel jsem se prijit na princip a zda se mi, ze kryt drzi na 2 zahnutych ploskach nad baterkou. Nedokazal jsem je nadzvednout a uz vubec ne obe zaroven, ma nekdo nejaky tip ? Diky moc |
|
Back to top |
|
 |
Tom Raketa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 4:14 pm Post subject: |
|
|
Z drotu, do priemeru max 1mm si urob malu hokejku, ktorej strany ale budu zvierat pravy uhol, pricom ten zahnuty koniec bude dlhy len asi 2mm. A tymto "pacidlom" si uvolnis obe zapadky pri baterke, jednu a potom druhu. Potom tu stranu od baterky opatrne nadzdvihnes, ale len tolko, aby si mohol ten kryt posunut smerom od baterky, rovnobezne s mobilom. Nejde to az tak lahko, ale mne to funguje. Chce sa s tym trosku pohrat. Silu pouzivat s rozumom! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|