View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:47 pm Post subject: Vytváření patchů pro MC60 |
|
|
Chtěl jsem si udělat nejaky patch na menu prom moji mc60 ale v spc2 aji v spc3 mi to najde akorat 6 ikon v menu a kde jsou ty ostatni dve???Poradte pleas My-C60 _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
corfen pisatel

Joined: 23 Sep 2004 Posts: 298 Location: Praha--> vysehraaad :)
661.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:37 pm Post subject: Re: Vytváření patchů pro MC60 |
|
|
My-C60 wrote: | Chtěl jsem si udělat nejaky patch na menu prom moji mc60 ale v spc2 aji v spc3 mi to najde akorat 6 ikon v menu a kde jsou ty ostatni dve???Poradte pleas My-C60 | Ostatni dvě animačky máš na disku C ve founu... musis mit v mobilu patch na BFB aby ti šli prohližet disky ve founu přez pc... (ten patch je tady na SM) Stahni si ze SM program DESSwitcher (tim si mužes prohližet obsah disku , proste nastavis port dáš connect a potom si nastavis kterej disk chceš prohlizet daš set a potom exit ,tedka si už jen otevři program kterym davas do founu melodie, obrazky atd. ) potom si stahni programek SBAtor tady na SM (tim otevřeš a můžeš editovat ty soubory co maš v mobilu -> to sou ty animace v menu, pin, čekaci animace atd...) až si ty animačky upraviš hod je zpět do founu a foun vypni a zapni... no a to je vše...  _________________ MC60 FW10 - 3,5MB + spousta patchu
-->MC60 FW13 - 3,5MB + ještě víc vlastních patchu
http://mc60.fansiemens.com/
siemens is the BEST...  |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:11 pm Post subject: Re: Vytváření patchů pro MC60 |
|
|
corfen wrote: | My-C60 wrote: | Chtěl jsem si udělat nejaky patch na menu prom moji mc60 ale v spc2 aji v spc3 mi to najde akorat 6 ikon v menu a kde jsou ty ostatni dve???Poradte pleas My-C60 | Ostatni dvě animačky máš na disku C ve founu... musis mit v mobilu patch na BFB aby ti šli prohližet disky ve founu přez pc... (ten patch je tady na SM) Stahni si ze SM program DESSwitcher (tim si mužes prohližet obsah disku , proste nastavis port dáš connect a potom si nastavis kterej disk chceš prohlizet daš set a potom exit ,tedka si už jen otevři program kterym davas do founu melodie, obrazky atd. ) potom si stahni programek SBAtor tady na SM (tim otevřeš a můžeš editovat ty soubory co maš v mobilu -> to sou ty animace v menu, pin, čekaci animace atd...) až si ty animačky upraviš hod je zpět do founu a foun vypni a zapni... no a to je vše...  |
THANX My-C60 _________________
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 8:18 am Post subject: |
|
|
Tak na ten disk c jsem si nějakée obrázky nahrál,ale všiml jsem si jak si tady na sm stahnu patch na xp menu tak tam v tom patchi jsou všechny obrazky a ne nejáky *.sba na disk c ale vsechno je v tom patchi..Takže někde ty obrázky musí v tomm ff být.Není nějaký jiný program který by dokázal vytahnout z ff ÚPLNĚ VŠECHNY OBRÁZKY???(Krom PicPac,SPC)My-C60 _________________
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|