View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
WellKeY začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 2:40 pm Post subject: jimm |
|
|
Zacal jsem take pouzivat jimm(a) a je opravdu super hlavne bylo jednodussi ho zprovoznit jen jsem nastavil cislo a heslo a uz o frcelo Jen mi nejak nejde odeslat obrazek... nevim proc... ale na tlachani je to super vecicka vsem doporucuju _________________ C10 C35i C45 C62 A52 A55 M50 M65 M75 |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 3:15 pm Post subject: Re: jimm |
|
|
WellKeY wrote: | Zacal jsem take pouzivat jimm(a) a je opravdu super hlavne bylo jednodussi ho zprovoznit jen jsem nastavil cislo a heslo a uz o frcelo Jen mi nejak nejde odeslat obrazek... nevim proc... ale na tlachani je to super vecicka vsem doporucuju |
No taky bych ho rád používal kdyby mi frčel. Hlási: Chyba připojení GPRS ale wap pres GPRS mi normálně jde. Mám Oskar newim čím to muze byt. |
|
Back to top |
|
 |
buddyZB kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 3:25 pm Post subject: Re: chyba ve stahování |
|
|
Krokodýl wrote: | berda wrote: | článek je výbornej, hlavně pro ty, co se s jabberem ještě nikdá nesetkali, já však mám jinej problém: ten odkaz na java aplikaci je nefunkční... :-/ kde udělali soudruzi z NDR chybu?  |
Chyba dočasně odstraněna přimým linkem na stránku RiveMana, který tvořil českou mutaci. Nějak nezafungoval upload na naší stránku, to bude během dneska opraveno. |
Jak se spouští aplikace v S65? Pomocí SiMoCo jsem překopíroval extrahované soubory do adresáře vytvořeného podle návodu a když pak spustím aplikaci Colibry pomocí pokynu stáhnout, tak se ukazuje hláška "Stáhnout nedůvěryh. aplikace? Colibry Lost/Evgs". Když dám Ano, tak se to vrátí do menu složky Aplikace. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 3:36 pm Post subject: Re: jimm |
|
|
PZ wrote: | WellKeY wrote: | Zacal jsem take pouzivat jimm(a) a je opravdu super hlavne bylo jednodussi ho zprovoznit jen jsem nastavil cislo a heslo a uz o frcelo Jen mi nejak nejde odeslat obrazek... nevim proc... ale na tlachani je to super vecicka vsem doporucuju |
No taky bych ho rád používal kdyby mi frčel. Hlási: Chyba připojení GPRS ale wap pres GPRS mi normálně jde. Mám Oskar newim čím to muze byt. |
Nastav si http profil Internet jinak se nedoplatis ! Pokud pouzivas profil internet platis 0,06 Kc za 1kb jinak je to o dost vic....
Mam jeste dotaz do fora...
1) Docetl jsem ze Colibry je levnejsi nez jimm protoze pracuje s mene daty ale moc tomu nerozumim muze to nekdo vysvetlit ?
2) Jak odeslat fotecku jimm(em) ?  |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 3:39 pm Post subject: Re: jimm |
|
|
Anonymous wrote: | PZ wrote: | WellKeY wrote: | Zacal jsem take pouzivat jimm(a) a je opravdu super hlavne bylo jednodussi ho zprovoznit jen jsem nastavil cislo a heslo a uz o frcelo Jen mi nejak nejde odeslat obrazek... nevim proc... ale na tlachani je to super vecicka vsem doporucuju |
Nastav si http profil Internet jinak se nedoplatis ! Pokud pouzivas profil internet platis 0,06 Kc za 1kb jinak je to o dost vic....
Mam jeste dotaz do fora...
1) Docetl jsem ze Colibry je levnejsi nez jimm protoze pracuje s mene daty ale moc tomu nerozumim muze to nekdo vysvetlit ?
2) Jak odeslat fotecku jimm(em) ?  |
A kde si to mám nastavit a bude to potom fungovat? |
|
Back to top |
|
 |
WellKeY začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 3:44 pm Post subject: |
|
|
Nastaveni profilu Internet najdes na strankach Oskara... pojmenuj si ho treba Internet (jak originalni) a potom v http profilu si ho zvol jako aktivni a nevidim duvod proc by to nemelo fungovat... _________________ C10 C35i C45 C62 A52 A55 M50 M65 M75 |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 4:07 pm Post subject: |
|
|
WellKeY wrote: | Nastaveni profilu Internet najdes na strankach Oskara... pojmenuj si ho treba Internet (jak originalni) a potom v http profilu si ho zvol jako aktivni a nevidim duvod proc by to nemelo fungovat... |
Nechceš mi dát prosím odkaz přímo na to nastavení nemuzu to tam najt. |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 4:25 pm Post subject: |
|
|
Taky by mě zajímalo zda by mi mohl někdo říct jakej je rozdíl v datový náročnosti mezi jimmem a colibry.Jinak dost dobrá práce Krokodýle  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 4:30 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Taky by mě zajímalo zda by mi mohl někdo říct jakej je rozdíl v datový náročnosti mezi jimmem a colibry.Jinak dost dobrá práce Krokodýle  |
Pořád někde čtu, že Colibry má o 40% nižší dat. náročnost oproti Jimm _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 4:35 pm Post subject: |
|
|
PZ wrote: | WellKeY wrote: | Nastaveni profilu Internet najdes na strankach Oskara... pojmenuj si ho treba Internet (jak originalni) a potom v http profilu si ho zvol jako aktivni a nevidim duvod proc by to nemelo fungovat... |
Prosím?  |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 4:40 pm Post subject: |
|
|
2 jenda69-to já čtu taky,ale bernou mincí mi bude informace od někoho kdo vyzkoušel obojí  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 4:44 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | 2 jenda69-to já čtu taky,ale bernou mincí mi bude informace od někoho kdo vyzkoušel obojí  |
Já nevim o kolik to je, ale musim říct, že za 5 dní používání Colibry 7hod denně mi přišel stejnej učet jako u Jimma za 2 dny 4hod každej (odhadem) _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 4:51 pm Post subject: |
|
|
PZ wrote: | PZ wrote: | WellKeY wrote: | Nastaveni profilu Internet najdes na strankach Oskara... pojmenuj si ho treba Internet (jak originalni) a potom v http profilu si ho zvol jako aktivni a nevidim duvod proc by to nemelo fungovat... |
Prosím?  |
Prosím  |
|
Back to top |
|
 |
Mick. začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 4:59 pm Post subject: |
|
|
Mám oba dva i Colibry i Jimma nevýhoda Jimma spočívá vtom že pokud píšete s T9 tak na Pc se nezobrazují písmena z háčky totéž čeká vás poku někdo na PC používá Mirandu nebo Trilian. Colibry má nevýhodu složitější nastavení nevím kde to autor vzal ale nějakou dobu se nedá na netjab.cz připojit musíte použít jiný já mám jabber.cz. Colibry také občas zapomene jména a po spuštění se objeví jen čísla ale dá se to napravit tím že si u každého kontaktu dáte info, jméno skočí zpět. Výhoda Colibry Má zvuky je česky mužete hovor ukládat a později se k němu vrátit. Můžu potvrdit že data jsou výhodnější zatímco načtení Jimm mám 9kB Colibry 4kB takže kvuli datům rozhodně Colibry. |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 5:47 pm Post subject: |
|
|
PZ wrote: | PZ wrote: | PZ wrote: | WellKeY wrote: | Nastaveni profilu Internet najdes na strankach Oskara... pojmenuj si ho treba Internet (jak originalni) a potom v http profilu si ho zvol jako aktivni a nevidim duvod proc by to nemelo fungovat... |
Prosím?  |
Prosím  |
Prosím poradte chudakovi co si newí rady  |
|
Back to top |
|
 |
|