clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Dotaz na zničení základní desky pomocí SW

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Dotaz na zničení základní desky pomocí SW

Reply to topic     Forum Index -> Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Carda
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 8:07 pm    Post subject: Dotaz na zničení základní desky pomocí SW Reply with quote

Chtěl bych se zeptat zda je možné pomocí SW zničit základní desku?????
Jelikož jsem byl reklamovat telefon a poté mi bylo sděleno že jsem poničil základní desku pomocí naistalovaní vyššího SW Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Je to vůbec možné nebo se mobil bere zničeno kup si novej????? Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 8:11 pm    Post subject: Reply with quote

Radši ať se k tomu vyjádří někdo kvalifikovanější, ale podle mě je blbost, že by sis nahráním SW zničil základovku.

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
S55_KeNnY
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 8:39 pm    Post subject: Reply with quote

no keby sa ti cistou nahodou neakym softwarom podarilo zvacsit napatie u jednej casti dosky, tak ze by to zpalilo niekolko clankov... jednoducho som este nevidel neaky software ktory by ponicil zakladovku... i ked teraz si spominam na jeden program od rusov ale nemozem si spomenut na nazov, dali sa tam tiez tahat screeny z telefonu ale v lepsej kvalite a v helpu bola vyznacena polozka ze v ojedinelych pripadoch moze poskodit aj hardware telefonu.... Neutral

Foun: Ericsson A2618s (r. 2002) >> Sendo S200 (r.2003-2004) >> Siemens S55 (r.2004-2005) >> SonyEricsson K750i (This Summer 2005 wink)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
daddyy
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 11:18 pm    Post subject: Reply with quote

S55_KeNnY wrote:
no keby sa ti cistou nahodou neakym softwarom podarilo zvacsit napatie u jednej casti dosky, tak ze by to zpalilo niekolko clankov... jednoducho som este nevidel neaky software ktory by ponicil zakladovku... i ked teraz si spominam na jeden program od rusov ale nemozem si spomenut na nazov, dali sa tam tiez tahat screeny z telefonu ale v lepsej kvalite a v helpu bola vyznacena polozka ze v ojedinelych pripadoch moze poskodit aj hardware telefonu.... Neutral

no teoreticky by to slo .... kdyz jsem kdysi patchoval S45i tak existovali patche na zvysovani napeti a snizovani napeti na diodach takze teoreticky pokud by existoval nejaky patch na HW konfiguraci tak ano da se .... ale myslim ze takovy patch uz v dnesni dobe neni potreba :-) spise jde o problem zniceni mobilu pres bootcore

Siemens S45i, M65

Back to top
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 6:21 am    Post subject: Reply with quote

No jasně. Někde jsem slyšel o patchi na zvýšení hlasitosti SX1 a ten po měsíci (podle nastavení) prej odpaluje repráček. Ale že by si zničil základovku díky update SW se mi fakt nezdá. Rolling Eyes

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:50 pm    Post subject: Reply with quote

Myslim si,ze SW by sa HW znicit nemal...este som o takom niecom nepozul..to skor po kabli z PC,ako sa to stalo kamosovi.
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Phone: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 6:59 pm    Post subject: Reply with quote

urcite by to slo, chtel sem napsat to same co S55_KeNnY Smile
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Back to top
Carda
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 17, 2005 12:42 pm    Post subject: Takže? Reply with quote

Takže podle vás změnou SW základku poškodit nemůžu. Hm tak teď by to chtelo vysvětlit ešte na reklamacích mobilu Crying or Very sad Crying or Very sad
No nic soudit se kvuli tomu s nima radši nebudu. Razz
Back to top
mmazalek
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 22, 2005 7:45 pm    Post subject: Reply with quote

já jsme přehrával software v S65 a odrovnal jsem přitom kabel tak že byl úplně vařicí a resetlo mi to PC a mobil se vypl,naštěstí instalace softwaru byla na 100% takže ¨PC najelo a mobil šel taky zapnout,nyní mám nový kabel a vše frčí tak jakl má takže si myslím že nějakej software by to poškodit něměl,to určitě ne
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sat Oct 22, 2005 8:15 pm    Post subject: Re: Dotaz na zničení základní desky pomocí SW Reply with quote

Carda wrote:
Jelikož jsem byl reklamovat telefon a poté mi bylo sděleno že jsem poničil základní desku pomocí naistalovaní vyššího SW Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Je to vůbec možné nebo se mobil bere zničeno kup si novej????? Crying or Very sad

Dovoluji si prohlásit na "ostro", že je to totální blbost. Ten technik v servisu chtěl být zřejmě za chytrého.

mmazalek
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 22, 2005 8:17 pm    Post subject: Re: Dotaz na zničení základní desky pomocí SW Reply with quote

jirkab wrote:
Carda wrote:

Dovoluji si prohlásit na "ostro", že je to totální blbost. Ten technik v servisu chtěl být zřejmě za chytrého.

plně s tebou souhlasím
Back to top
szkepek
táta fóra
táta fóra

Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 24, 2005 5:50 pm    Post subject: Reply with quote

Jo, ja taky souhlasim, po tom co jsem uz v servisech videl a kdyz jsem se mj. dozvedel, servisni kabel na Siemens je jakykoliv kabel, ktery neni primo od siemensu, tak uz se spoleham na sebe a siemensmanii Smile
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 25, 2005 11:13 pm    Post subject: Reply with quote

Ked im nesiete phon tak im nikdy nehovorte co ste s nim robili. aj ked ste co i len prehravali fw. Su to debili a ked poviete ze ste prehravali fw tak si rozmyslia (ak je to drahsia oprava) ci to opravia alebo nie. Treba sa robit tak albym ako to len ide. wink Laughing
Reply to topic     Forum Index -> Software All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum