View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stifler Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:52 am Post subject: datovy kabel |
|
|
Dobrý den,mám takový problém,koupil jsem si dat.kabel na cx65(USB),je možno přes něj i telefon nabíjet,ale když zapnu nabíjení v momentě,když jsem připojený ať už k internetu,nebo k MPM,spojení spadne.Chci se zeptat,jestli se do nějak obejít,nebo jak to řešíte vy,když jste na netu přes kabel.Dík za odpovědi |
|
Back to top |
|
 |
ka3tan začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:40 pm Post subject: |
|
|
No nevim co to je za kabel, ale mam kabel od CPA 8720P (nebo jak to je) a tam musim telefon nejdriv odpojit, zapnout nabijeni a zas pripojit. Potom muzu delat cokoliv. Mozna v tom je zakopanej pes. Takze nejdriv asi zacit nabijet a pak se pustit na surfovani... _________________ C35i -> CX65 fw12->fw25->fw43
... nepropadejte zadne nadeji, z nejhorsiho sme uvnitr ... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:35 pm Post subject: |
|
|
aha,dik zkusim to. |
|
Back to top |
|
 |
LeXus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:10 pm Post subject: |
|
|
Fajn, testnu to... _________________ Siemens S35i => ST60 => CX65 (FW 50cz, DCA-510) |
|
Back to top |
|
 |
kranky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 9:50 am Post subject: Re: datovy kabel |
|
|
stifler wrote: | Dobrý den,mám takový problém,koupil jsem si dat.kabel na cx65(USB),je možno přes něj i telefon nabíjet,ale když zapnu nabíjení v momentě,když jsem připojený ať už k internetu,nebo k MPM,spojení spadne.Chci se zeptat,jestli se do nějak obejít,nebo jak to řešíte vy,když jste na netu přes kabel.Dík za odpovědi |
malo by to fungovat , ale problem moze byt aj v tom ze tie MT tuto funkciu na 100% este nepodporuju. ale inac to funguje celkom v pohode |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|