View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:12 pm Post subject: |
|
|
asi potrebuju prirucku...mam microreader...mam slozku v mboli mickroredear/storage a vy ty mam soubor .txt. (jako e-book) jak to mam otevrit nejak mi to nejde! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
urgrund kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 10:02 am Post subject: POMOOOOC |
|
|
cuss, nemuzete mi nekdo poslat ReadManiaca na muj mejl urgrund@centrum.cz ? uz se s nim peru asi dva dny a nejde mi to. mam cx70 fw43cz a kdyz sem si nainstaloval tu verzi 2.1a (nakonec sem zkousel i 2.0) tak se mi aplikace spusti v pohode, ale nemam tam videt ty adresare, takze nemuzu najit zadnou knizku. uz fakt nevim co s tim, precetl sem si tu nekolik diskuzi, ale stejne mi to nepomohlo. dik moc |
|
Back to top |
|
 |
figaro začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 9:17 am Post subject: Re: POMOOOOC |
|
|
urgrund wrote: | cuss, nemuzete mi nekdo poslat ReadManiaca na muj mejl urgrund@centrum.cz ? uz se s nim peru asi dva dny a nejde mi to. mam cx70 fw43cz a kdyz sem si nainstaloval tu verzi 2.1a (nakonec sem zkousel i 2.0) tak se mi aplikace spusti v pohode, ale nemam tam videt ty adresare, takze nemuzu najit zadnou knizku. uz fakt nevim co s tim, precetl sem si tu nekolik diskuzi, ale stejne mi to nepomohlo. dik moc |
Na domovskej stránke Readmaniacu vysšla verzia 2.2 pre CX70 a x65 s FW vyšším ako 25. Údajne to už funguje v poriadku a ide aj invertované zobrazenie. _________________ Siemens CX65, FW 12 => FW16 => FW25 => FW43 => FW50 |
|
Back to top |
|
 |
xmoskyt badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 10:46 am Post subject: |
|
|
ta inverze nesla ani na S65 fw 43.. ale doufam ze to vyresi ten bug fix na cx70.. uvidim vecer doma (kdyz jsem si nahral 43 tak se mi opotily zada kdyz mi nesel pustit RM.. co bych si bez nej ve skole pocal)*
nejste nekdo v kontaktu s Deep-Shadows jestli neplanuji udelat i to otaceni o 90 stupnu aby to slo cist nalezato?
jinak plna spokojenost s programem. a to ze ma obcas problem s *.pdb mi ani moc nevadi - vsechno ctu v TXT a je to v poho _________________ Siemens C35i rulezz FW1804 + patche
-> Siemens S65 fw. 25 + patche
-> fw. 43 + super grafika Inspired By Grafic + 20 patchu (a rozhodne to neni konec) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|