View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kamilkadze začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:17 pm Post subject: Nahravani do mobilu |
|
|
Ve sve C55(puvodne A55)jsem musel prerezat testpoint,nahral jsem si novou fullflash,udelal upgrade pameti na 888 kB a ted mi nejde nahravat nic do mobilu pres data exchange software a v programu SiMoCo se mi pouze zobrazi 0kB z 0kB volnych a nejsou tam ani zadne polozky.Nevite nekdo co s tim??K. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:23 pm Post subject: |
|
|
Skus cely postup este raz..asi sa niekde stala chyba.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
re5pekt začátečník

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 64 Location: Jandova 14, OSTRAVA
61.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:54 pm Post subject: Re: Nahravani do mobilu |
|
|
Kamilkadze wrote: | Ve sve C55(puvodne A55)jsem musel prerezat testpoint,nahral jsem si novou fullflash,udelal upgrade pameti na 888 kB a ted mi nejde nahravat nic do mobilu pres data exchange software a v programu SiMoCo se mi pouze zobrazi 0kB z 0kB volnych a nejsou tam ani zadne polozky.Nevite nekdo co s tim??K. | Nahrej tam fw24 a patche znovu. Kámošovi sem předělával a55 na c55 a 888kb patch fachá bez problému. _________________ kuchi*cz |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:22 pm Post subject: |
|
|
Uz jsem zjistil proc to neslo,nebyla aktivovana flex memory(Java).Java activatorem sice aktivovat nesla,ale nasel jsem nekde ve svych souborech i patch pro aktivaci a ted uz vse funguje bez problemu.Ale i tak vam diky za odpovedi.K. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|