View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
boobee kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:01 pm Post subject: Freia 9 odblokování kódu přístroje |
|
|
Dobrý den
Mám problémek s bloklým kódem přístroje S55 a zkoušel jsem ho vyřešit dle rad z fóra pomocí Freia 9 a postupoval jsem dle návodu.
Problém nastal tehdy když jsem spustil proces odblokování. Podle návodu se má na vypnutém telefonu bez SIM krátce stisknout červené tlačítko telefonu, což jsem udělal, ale nic se nestalo (krom zapnutí telefonu) a program, i když byl správně nakonfigurován port atd., vůbec nedetekoval připojený telefon -> nic se nedělo. Dělám něco špatně? Mám originál Siemens datový kábl. Prostě vůbec nevim co bych s tim udělal a potřebuju přejít na SIM+ kartu a nechce se mě platit pětikilo nějakým vydřiduchům. Moc prosím jestli by jste mi mohl pomoci popř. napsat nějaký odkaz někam nebo něco :o)
Předem dík
S pozdravem
Ondra Štěpánek
P.S.: ještě přikládám výpis komunikace programu při unlocku
and all the others who supports ...
COMM_LoadBoots : selected phone family is 9
TTY_OpenCOMPort : opening COM1
COMM_IsBootRunning : bootcode does not seem to be running
COMM_LoadBoots : Waiting to power on the phone ...
COMM_LoadBoots : phone is not powered on |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:14 pm Post subject: |
|
|
Mas servisny kabel? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
boobee kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:20 pm Post subject: |
|
|
Tak mam normalni kabl, který k tomu byl při koupi, což asi nebude servisní, že? |
|
Back to top |
|
 |
dusanmacko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:54 pm Post subject: |
|
|
Ano, v tom budem problém. S tým káblom to nespravíš. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:13 pm Post subject: |
|
|
jj,presne tak...ten kabel je iba datovy..mozes si ho vsak na servisny upravit,viz. navody na SM. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|