View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sailor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Chenny začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 25, 2004 11:14 pm Post subject: |
|
|
Já bych to s těma bugama neviděl až zas tak černě Spoustu uváděných bugů v telefonu nemám a některé samozřejmě ano. Třeba ta uváděná hra Stack Attack mi také nefunguje. Ale vzhledem k tomu, že hry nehraju, tak mě to netlačí. Samozřejmě pro někoho to může být vážná závada . A fotky si raději upravím v počítači než ve PhotoEditoru. Nepoužíval jsem ho ani když fungoval. Ale je to věc potřeb každého majitele tohoo telefonu  |
|
Back to top |
|
 |
Mára kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 26, 2004 5:36 pm Post subject: |
|
|
Chenny wrote: | Tak jsem tam ten fw 08 natlačil konečně taky. Verze A4... Šlo to dokonce i bez originálního kabelu, i když v Siemensu doporučují pouze ten jejich DCA-510. Záleží co ten kabel všechno umí. Jestli jen data nebo i GPRS, unlock a flash. Já mám neoriginální USB kabel který umí všechno. Když bude někdo chtít, dám vědět kde jsem ho koupil. Trochu jsem měl problém s PC nastavit ho na COM1 nebo COM2 protože jiné porty ten program nebere. Nakonec se zadařilo. Nevím jestli jsem měl jinak nebo špatně nastavené rychlosti na portu, nebo jestli to bylo kabelem, ale ten upgrade netrval 15 minut jak uvádí program při spuštění, ale cca 40 minut. Ale to nevadí. 40 minut modlení a je to tam .
Ve fw 08 nechodí Photoeditor, ale to je asi (určitě) chyba fw protože to nechodí nikde a nikomu co jsem tak četl. Jinak vše šlape tak jak má . Všechna nastavení i data zůstala zachována. Takže pohoda  |
Mě by zajímalo, kde jsi sehnal ten neoriginální kabel pro nahrání firmwaru, unlock a flash. Napiš mi prosím na mail mar.smejkal@quick.cz. Díky |
|
Back to top |
|
 |
serzino rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 26, 2004 7:21 pm Post subject: |
|
|
Caute ja mam m65 fw8 a musim povedat ,ze po nahrani fw8 povodne som mal 4 mi tiez nefungoval pfoto editor.Ale stacilo len dat volby ,stiahnut aktualiciu a to bolo vsetko.Od vtedy vsetko slape ako ma.Podla mna su tie fw na m65 a na cx65 identicke lebo tie problemy co som mal ja pri fw 4 mal aj kamarat na cx 65 fw4.A este nieco ja mam original USB kabel a ten funguje uplne normalne.  |
|
Back to top |
|
 |
Mára kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 26, 2004 7:32 pm Post subject: |
|
|
serzino wrote: | Caute ja mam m65 fw8 a musim povedat ,ze po nahrani fw8 povodne som mal 4 mi tiez nefungoval pfoto editor.Ale stacilo len dat volby ,stiahnut aktualiciu a to bolo vsetko.Od vtedy vsetko slape ako ma.Podla mna su tie fw na m65 a na cx65 identicke lebo tie problemy co som mal ja pri fw 4 mal aj kamarat na cx 65 fw4.A este nieco ja mam original USB kabel a ten funguje uplne normalne.  |
Kde si stáhnul ten firmware 8 a jaké má označení ten originální usb kabel? To je ten DCA-510 co uvádí Siemens na svých stránkách? |
|
Back to top |
|
 |
Chenny začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 26, 2004 9:33 pm Post subject: |
|
|
Už jsem to v jedné diskuzi psal, tak to jen překopíruji.
Ale upozorňuji že to není kabel určený přímo pro řadu 65, ale mně funguje.
Tady je ten příspěvek :
Nechtěl jsem tu dělat reklamu, ale je to kabel od GSMCables.
Stránky www.gsmcables.cz
Link na konkrétní typ kabelu je tento :
http://www.vltava2000.cz/dk1/goodsdetail.asp?strGoodsID=245
Je to kabel určený pro řadu 55, 60 a 62. Konkrétně já mám tu verzi M2 s mikroprocesorovým nabíjením. Mám doma totiž i Siemens M55. Ale koupil jsem nedávno CX65, vyzkoušel ten kabel a chodí mi. Zatím jsem nezjistil žádný problém. Občas se sice stane nebo stávalo ( u české verze MPM ), že MPM nenajde telefon, ale to nebude asi ani tak chyba kabelu, jako toho programu. I když teď jsem to schválně zkusil a telefon detekoval bez problému ( s nastavením auto detekce ). Mám už ale nejnovější verzi MPM 3.04.25.1_en-UK. Tam jde kromě automatické detekce portu přímo určit konkrétní port na kterém je telefon.
A jak už jsem psal, včera jsem přes něj natlačil nový fw do telefonu. Mimochodem volal jsem si před tím přímo do Siemensu jestli jde upgrade přes USB kabel, protože na stránkách s novým fw psali že nelze použít USB kabel. V Siemensu mi řekli že to jde, ale jen s jejich originálním DCA 510. Že to nesmí být DCA 540. Ale mně to šlo i s výše uvedeným kabelem |
|
Back to top |
|
 |
Chenny začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 26, 2004 9:39 pm Post subject: |
|
|
serzino wrote: | Caute ja mam m65 fw8 a musim povedat ,ze po nahrani fw8 povodne som mal 4 mi tiez nefungoval pfoto editor.Ale stacilo len dat volby ,stiahnut aktualiciu a to bolo vsetko.Od vtedy vsetko slape ako ma.Podla mna su tie fw na m65 a na cx65 identicke lebo tie problemy co som mal ja pri fw 4 mal aj kamarat na cx 65 fw4.A este nieco ja mam original USB kabel a ten funguje uplne normalne.  |
Jak jsi aktualizoval ten PhotoEditor ? Já dal také aktualizaci, přes wap se to připojilo a stáhlo nějakých 100 kB. Nabízelo to verzi 1.02 LG4, tak jsem to potvrdil, ale stejně to nechodí  |
|
Back to top |
|
 |
serzino rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 27, 2004 8:33 pm Post subject: |
|
|
Chenny wrote: | serzino wrote: | Caute ja mam m65 fw8 a musim povedat ,ze po nahrani fw8 povodne som mal 4 mi tiez nefungoval pfoto editor.Ale stacilo len dat volby ,stiahnut aktualiciu a to bolo vsetko.Od vtedy vsetko slape ako ma.Podla mna su tie fw na m65 a na cx65 identicke lebo tie problemy co som mal ja pri fw 4 mal aj kamarat na cx 65 fw4.A este nieco ja mam original USB kabel a ten funguje uplne normalne.  |
Jak jsi aktualizoval ten PhotoEditor ? Já dal také aktualizaci, přes wap se to připojilo a stáhlo nějakých 100 kB. Nabízelo to verzi 1.02 LG4, tak jsem to potvrdil, ale stejně to nechodí  | Skus dat najprv optimalizaciu suborov a az potom skus aktualizovat.Chod do menu surf/zabava,aplikacia,photoeditor,volby,aktualizacia,stiahnut doverihodnu aplikaciu 1.04LG4,ano,aplikacia,nazov photoeditor,nainstalovat novsiu verziu,nahradit,takto som to spravil afunguje to. |
|
Back to top |
|
 |
sailor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 27, 2004 9:23 pm Post subject: |
|
|
Hmm, tak jsem to zkousel a stahlo mi to taky jen tu 1.02 LG4. Nemuzes tu 1.04 LG4 vytahnout a nekam nam ji hodit? Nebo poslat mailem?  |
|
Back to top |
|
 |
Chenny začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 28, 2004 8:21 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem to teď zkusil znova aktualizovat ten PhotoEditor. Nejdřív jsem teda zkusil tu optimalizaci (ale ta podle mě na to nemá vliv). Kupodivu mi to nabídlo ke stažení verzi 2.1.04 LG4 !!! Tak jsem to potvrdil, že chci nahradit verzi. Začalo to stahovat a najednou to na konci napsalo : "Uvedené informaci nerozumím" A v podrobnějších informacích to napsalo : "Obecná chyba (810)", pak to napsalo : "instalace zrušena" a spadlo to. Tak jsem zkusil ten PhotoEditor spustit a to mi zase pro změnu napsalo : "Neplatné ověření aplikace" a nic. Takže to nechodí.
Zkusil jsem to ještě přes toho Download Asistenta, protože ten mi chodí bez problému. Najel jsem na položku Hry a více a nabídlo mi to k aktualizaci obě hry a PhotoEditor. Tak jsem ho zkusil znova stáhnout a zase nic. To samé. Nechodí.
Ale jednu dobrou zprávu přece jen mám
Zkusil jsem přes toho Download Asistenta aktualizovat i hru StackAttack, protože ta mi po nainstalování fw 08 přestala chodit. Nabídlo mi to ke stažení nový .jar soubor. Tak jsem to potvrdil. Stažení proběhlo bez problémů. A výsledek ? StackAttack CHODÍ !!!!! Takže SUPER !!! Verze té hry je teď 1.7. Nevím jestli byla i před tím.
Takže chyba u toho PhotoEditoru je zřejmě stále někde u nich. Snad to brzy odstraní. |
|
Back to top |
|
 |
sailor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 28, 2004 9:16 pm Post subject: |
|
|
Zajimavy. Jeste to vyzkousim. Ale mam problem, ten Download Asistent mi nejak odmita spolupracovat se simkou od Eurotelu. Vzdycky se kousne aniz by se pripojil. TMO mi sice funguje, ale kdyz jsem to dneska zkousel, tak to nejak nechtelo nacitat data.
K tomu StackAttacku. Nic jsem neupdatoval, pokud vim, a mam verzi 1.7.  |
|
Back to top |
|
 |
Rocky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:53 pm Post subject: FW 09 |
|
|
Nevim jak vy ale ja jsem si CX65 koupil minuly patek a mam tam FW 09 :-))))) !!!!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
Little_S čestný člen

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 8:32 pm Post subject: |
|
|
to mas stastie, no vraj je v novom FW09 zmenena len jedna ikonka menu (aj ked sa mi to moc nezda, aby kvoli jednej ikonke robili novy FW)
mozes nieco take potvrdit? |
|
Back to top |
|
 |
Eftee kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 7:17 pm Post subject: fw 08 |
|
|
Adresa, ktoru si tu zadal je nefunkcna (e 404), nevies o funkcom odkaze, na stiahnutie fw08? _________________ Aloha. |
|
Back to top |
|
 |
rOMAN007 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 7:27 pm Post subject: Re: fw 08 |
|
|
Treba tady na webu . . _________________ ************************************************
CX65 - FW50
Historie: Pan GD450 - C25 – C35i – C45 – MT50 – M55
************************************************ |
|
Back to top |
|
 |
|