View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:34 pm Post subject: |
|
|
Mno přátelé doufám, že diskuze (diskuse) je od toho, abychom mohli vyjádřit svůj názor i my ostatní (tedy i ti, kteří nejsme až tak aktivní anebo pouze čerpáme z Vašich nápadů a zkušeností). Můj názor na sraz siemensmania.cz na Slovensku (doufám, že nemyslíte tu vesnici Žilina na Moravě) je, že je to divnej´ nápad. A přesně v tom duchu, jako byla diskuze k článku o srazu slovenské siemensmanie (kde jsem navrhoval po shlédnutí přslušné diskuze Budapešť) navrhuji uskutečnit sraz siemensmania.cz ve Vídni.
P.S.: Doufám, že tento můj příspěvek bude brán pouze jako materiál k zamyšlení, protože tyto (Vaše) stránky považuji již více jak půl roku za své (přestože se na nich aktivně nepodílím) a byl bych hrozně nerad z této společnosti exkomunikován. Čau jirkab. |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:37 pm Post subject: |
|
|
Když nám všem zaplatíš cestovné do Vídně, zatáhneš salónek a objednáš nám všem Sachrův dort, vídeňskou kávu, štrůdl, vídeňský řízek tak proč ne...samo, že také všechno zaplatit ...Nezapomeň, že SiemensMania nemá bohaté sponzory  |
|
Back to top |
|
 |
Darek Hurónský kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:41 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Mno přátelé doufám, že diskuze (diskuse) je od toho, abychom mohli vyjádřit svůj názor i my ostatní (tedy i ti, kteří nejsme až tak aktivní anebo pouze čerpáme z Vašich nápadů a zkušeností). Můj názor na sraz siemensmania.cz na Slovensku (doufám, že nemyslíte tu vesnici Žilina na Moravě) je, že je to divnej´ nápad. A přesně v tom duchu, jako byla diskuze k článku o srazu slovenské siemensmanie (kde jsem navrhoval po shlédnutí přslušné diskuze Budapešť) navrhuji uskutečnit sraz siemensmania.cz ve Vídni.
P.S.: Doufám, že tento můj příspěvek bude brán pouze jako materiál k zamyšlení, protože tyto (Vaše) stránky považuji již více jak půl roku za své (přestože se na nich aktivně nepodílím) a byl bych hrozně nerad z této společnosti exkomunikován. Čau jirkab. | No, pokud mně zrak neklame, tak na Siemensmanii je tak polovina čtenářů ze Slovenska, tak proč by se srazy nestřídali v ČR a SR? Já se rozhodně chystám přijet a doufám, že se mi podaří z cesty pořídit zase nějaký zajímavý cestopisný článeček. _________________ Investigativní novinařina je dřina |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:43 pm Post subject: |
|
|
Navíc když si redakce jezdí v Hummerech a podobných wagenech, tak jim těžko zbude na pořádání srazu, kde se slízá kdovíjaká lůza  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:46 pm Post subject: |
|
|
No dobrý, ale neříkej (nepiš) mi, že to děláte na Slovači jenom proto, že je tam levněji? Anebo jsem to celé špatně pochopil a akce je pouze pro zvané (kde se udělá průměr vzdáleností jejich bydlišť od sebe a vyjde město na Ukrajině - no dobře to jsem přehnal.!?)? |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:49 pm Post subject: |
|
|
2 jirkab: chceme střídat ČR a SR. Ne kvůli nějakýmu středu, ale proto, že máme opravdu hodně aktivních čtenářů ze Slovenska a zdá se nám to proto fér. Příští sraz bude opět v ČR, takže pokud chceš na sraz, ale Slovensko se Ti nelíbí, tak ještě vydrž. |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:05 pm Post subject: |
|
|
Chlapi vidím, že i v tuto noční hodinu jste ještě bdělí a děkuji za reakce, ale především děkuji za tyhle suprový stránky a jsem rád, že se zamyslíte i nad připomínkami někoho skutečně zvenku.
P.S. Nejsem společenský typ, takže bych nešel ani na sraz siemensmanie u nás v baráku. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:33 pm Post subject: |
|
|
weitless wrote: | No, pozvánku dostal...ale jedině prý pokud tam bude Kopřinka  |
dufam,ze pride aj Koprinka...bez nej by to nebolo ono..a slubil som jej predsa exkurziu centrom Ziliny,to je lakava ponuka
 _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

7981.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:34 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | weitless wrote: | No, pozvánku dostal...ale jedině prý pokud tam bude Kopřinka  |
dufam,ze pride aj Koprinka...bez nej by to nebolo ono..a slubil som jej predsa exkurziu centrom Ziliny,to je lakava ponuka
 |
To bych ti musel nejspíš utrhnout ko.le hanni abych tě s ní pustil samotného  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:41 pm Post subject: |
|
|
Ach jo,Ty si maska
ako by som si mohol dovolit co i len ruku vztiahnut na sestru velkeho weiltlessa???
..a ked uz o to ide,kludne sa mozes pridat...  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:46 pm Post subject: |
|
|
koscik by rad prijet ale koscik maturovat... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:50 pm Post subject: |
|
|
weitless wrote: | To bych ti musel nejspíš utrhnout ko.le hanni abych tě s ní pustil samotného  |
Vidis hanni ty si nedoverihodny, mna by s nou pustil.  _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:01 pm Post subject: |
|
|
Sirus wrote: | Vidis hanni ty si nedoverihodny, mna by s nou pustil.  |
To vazne?To Ti povedal?
Weitleeees ...to si este vybavime  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Last edited by hanni on Mon Apr 25, 2005 10:11 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:04 pm Post subject: |
|
|
ked vidim ten rozhovor, tak zvazujem ci naozaj este nepridem... velmi rad by som prisiel, ale ...  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|