View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nhut začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:32 pm Post subject: vybitý akumulátor |
|
|
Mám Siemens C65 a když ho chci zapnout tak mi to píše "vybytí akumulátor" mám ho od Vánoc, poradte mi co s tím, popřípadně kde nějaký nový dobrý a aby dlouho vydržel nejaký akumulátor, díkes |
|
Back to top |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:40 pm Post subject: |
|
|
Nabit baterku nabiječkou k tomu určenou
a pak reklamovat nebo koupit novou a kaapacitnější možno
edit: a kde? no přece v obchodech Napiš do vyhledavače třeba "baterie C65" a hledej, použij google.com nebo seznam.cz
a nebo počkej až ti to tu někdo nápiše _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:45 pm Post subject: |
|
|
Přesně tak, nabít nabíječkou! Pokud to tady přesněji nerozebereš, nikdo nemůže dobře poradit. |
|
Back to top |
|
 |
nhut začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:50 pm Post subject: |
|
|
no urval sem mi drátek u C65 tak sem ho jen tak nasmeroval aby ty dratky byli u sebe a mohl se nabijet, odesel sem....prisel sem a koukam je vypnutej....zapínám a píše to že je akumulátor vybitý, ještě ho zkusím nabít orig. nabíječkou a uvidíme... |
|
Back to top |
|
 |
nhut začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:52 pm Post subject: |
|
|
nhut wrote: | no urval sem mi drátek u C65 tak sem ho jen tak nasmeroval aby ty dratky byli u sebe a mohl se nabijet, odesel sem....prisel sem a koukam je vypnutej....zapínám a píše to že je akumulátor vybitý, ještě ho zkusím nabít orig. nabíječkou a uvidíme... |
ten dratek se mi neurval u C65, ale u kabelu co mam pripojenej ke kompu (konkrétně ten červenej, ostatní sou v poho) nevim jak ted budu resit kdyz si budu chtit neco nahrat z kompu do founu a naopak....  |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:55 pm Post subject: |
|
|
nhut wrote: | ještě ho zkusím nabít orig. nabíječkou a uvidíme... |
Nechci nic říkat, ale to jsi měl udělat asi hned . |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:56 pm Post subject: |
|
|
nhut wrote: | no urval sem mi drátek u C65 tak sem ho jen tak nasmeroval aby ty dratky byli u sebe a mohl se nabijet, odesel sem....prisel sem a koukam je vypnutej....zapínám a píše to že je akumulátor vybitý, ještě ho zkusím nabít orig. nabíječkou a uvidíme... |
No cim si to nabijal predtym ??
Urval sa ti dratek v telefone vnutry v tom konektore alebo na tom cim si ho nabijal predtym , ?? A preco nenabijas originalnou nabijackou ?
EDIT : Ak sa ti urval dratek v telefone tak s tym chod do servisu . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:36 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | nhut wrote: | no urval sem mi drátek u C65 tak sem ho jen tak nasmeroval aby ty dratky byli u sebe a mohl se nabijet, odesel sem....prisel sem a koukam je vypnutej....zapínám a píše to že je akumulátor vybitý, ještě ho zkusím nabít orig. nabíječkou a uvidíme... |
Urval sa ti dratek v telefone vnutry v tom konektore alebo na tom cim si ho nabijal predtym , ?? A preco nenabijas originalnou nabijackou ?
EDIT : Ak sa ti urval dratek v telefone tak s tym chod do servisu . |
Paneboze cim si to nabijel? Kabelem? S tou orig. nabijeckou-zkus to driv nez se zeptas-pro priste .
Bez do servisu-podle me to bude stat asi jen do 400kc-ale nejsem expert.  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Back to top |
|
 |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:37 pm Post subject: |
|
|
R.I.P wrote: | CX65-ka wrote: | nhut wrote: | no urval sem mi drátek u C65 tak sem ho jen tak nasmeroval aby ty dratky byli u sebe a mohl se nabijet, odesel sem....prisel sem a koukam je vypnutej....zapínám a píše to že je akumulátor vybitý, ještě ho zkusím nabít orig. nabíječkou a uvidíme... |
EDIT : Ak sa ti urval dratek v telefone tak s tym chod do servisu . |
Paneboze cim si to nabijel? Kabelem? S tou orig. nabijeckou-zkus to driv nez se zeptas-pro priste .
Bez do servisu-podle me to bude stat asi jen do 400kc-ale nejsem expert.  |
jestli to má v záruce mohlo by to bejt zadara  _________________ Siemens CX65 FW50 + Carged Plasma |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:39 pm Post subject: |
|
|
On si to urval sam, ne? To neni chyba mobilu, to je JEHO vina-nic proti, ja sem nokii malem splachl do zachodu  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
|
Back to top |
|
 |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:42 pm Post subject: |
|
|
R.I.P wrote: | On si to urval sam, ne? To neni chyba mobilu, to je JEHO vina-nic proti, ja sem nokii malem splachl do zachodu  |
ale mohli by mu to uznat, za zkoušku to stojí _________________ Siemens CX65 FW50 + Carged Plasma |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:43 pm Post subject: |
|
|
1shark1 wrote: | R.I.P wrote: | On si to urval sam, ne? To neni chyba mobilu, to je JEHO vina-nic proti, ja sem nokii malem splachl do zachodu  |
ale mohli by mu to uznat, za zkoušku to stojí |
Vsak on by tam stejne nekdy musel...  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
|
Back to top |
|
 |
|