View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
SunnyD kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:47 pm Post subject: Auto handsfree sada |
|
|
Zdravím všechny - mám dotázek:
Mám handsfree sadu do auta - pevnou - nepřenosnou - co pužívá reproduktory rádia - původně pro Siemens ME45
Jde mi o to, jestli bych někde mohl sehnat držák na S55, který by šel vyměnit za ten původní ME45kový.
Abych nemusek tu sadu demontovat a kupovat celou novou.
Předem díky za odpovědi |
|
Back to top |
|
 |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:22 pm Post subject: |
|
|
Nema ME45 jinej konektor nez S55? _________________ "Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids,
we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening
to repetitive electronic music." - Kristian Wilson, Nintendo VP, 1989 |
|
Back to top |
|
 |
Bagr.George kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:14 pm Post subject: Re: Auto handsfree sada |
|
|
SunnyD wrote: | Zdravím všechny - mám dotázek:
Mám handsfree sadu do auta - pevnou - nepřenosnou - co pužívá reproduktory rádia - původně pro Siemens ME45
Jde mi o to, jestli bych někde mohl sehnat držák na S55, který by šel vyměnit za ten původní ME45kový.
Abych nemusek tu sadu demontovat a kupovat celou novou.
Předem díky za odpovědi |
Jasně já to kupoval je to UpgradeKit na HF, vymění se celý držák a fachčí to, stálo to kolem 1100, možná bych Ti to prodal (třeba za 600), ale až vyřeším situaci že mi s HF nefachčí má S65, protože jinak bych prodal celou sadu :-(
Jirka _________________ Motorka D160 - Nokča 5110 - 7110 - Siemens ME45 - S55 - S65 :-)
a mezi tím plno jiných na chvíli :-) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|