View previous topic :: View next topic |
Koupili byste si SL45 s barevným displejem a Bluetooth? |
Ano |
|
61% |
[ 432 ] |
Ne |
|
25% |
[ 177 ] |
Neznám SL45 |
|
9% |
[ 69 ] |
Potřebuji pouze Bluetooth |
|
3% |
[ 27 ] |
|
Total Votes : 705 |
|
Author |
Message |
Jan Novák badatel

272.66 SMM
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 11:21 pm Post subject: |
|
|
Mr.Ferda wrote: | Jan Novák wrote: | Myslím, že tento mobil podporoval max 32MB na kartě.
Dnes člověk sežene v obchodě nejmenší kartu tak 256 MB.
Oprava: Bonfireovi běhala 256MB Pretec
Takže, tato vlastnost by chtěla rozšířit v souladu s vývojem technologií a trhu.
Jinak nápad na takovýto comeback je zajimavý. |
Zde bych Váš výrok drobánko poopravil. Mi běhá v pohodě i s 1GB  |
Tak jsem info opravil i pro Vás.
Schválně, kdo přijde ještě s větší hodnotou... |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 11:03 am Post subject: |
|
|
No vidím, že si aspoň některý moje rady berou k srdci. Doufám, že to tak bude i s uživatelským fórem, na kterým by každej uživatel mohl vyjádřit svůj názor na telefony Siemens, chyby atd. Psali mi sice, že je to hodně dobrej nápad (je vidět, že jsou tam fakt troubové, když nejsou schopný příjít ani na tak obyčejnou věc) ale kdo ví, jestli se takový fórum nakonec objeví :/ _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 9:08 am Post subject: |
|
|
bylo by taky dobry dat do toho SL45i podporu EDGE |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:31 am Post subject: |
|
|
witty wrote: | bylo by taky dobry dat do toho SL45i podporu EDGE |
Zbytečnost. Asi by se díky tomuhle dost navýšila cena. Ale Symbian by se hodil (kdo ho neměl v telefonu, tak nepochopí). _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:10 am Post subject: |
|
|
bkf.1 wrote: | witty wrote: | bylo by taky dobry dat do toho SL45i podporu EDGE |
Zbytečnost. Asi by se díky tomuhle dost navýšila cena. Ale Symbian by se hodil (kdo ho neměl v telefonu, tak nepochopí). |
zbytecnost to moc neni. v baraku nemam zadny kebely a nikdy tam ani nebudou. na net se pripojuji jen pres GPRS. EDGE by bylo rychlejsi |
|
Back to top |
|
 |
Totanek Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:31 pm Post subject: POMÓÓÓÓC |
|
|
VUBEC NEVIM CO TO JE ZA ANKETU JSEM TU POPRVE :-& |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:32 am Post subject: Re: POMÓÓÓÓC |
|
|
Totanek wrote: | VUBEC NEVIM CO TO JE ZA ANKETU JSEM TU POPRVE :-& |
tak tomuhle rikam kvalitni prispevek  |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:18 am Post subject: |
|
|
witty wrote: | bkf.1 wrote: | witty wrote: | bylo by taky dobry dat do toho SL45i podporu EDGE |
Zbytečnost. Asi by se díky tomuhle dost navýšila cena. Ale Symbian by se hodil (kdo ho neměl v telefonu, tak nepochopí). |
zbytecnost to moc neni. v baraku nemam zadny kebely a nikdy tam ani nebudou. na net se pripojuji jen pres GPRS. EDGE by bylo rychlejsi |
Tak si kup GPRS modem;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 11:45 am Post subject: |
|
|
witty wrote: |
Som na tom podobne ako Ty,s tym barakom...a mam EDGE modem..neviem,ako rychlo slape v praxi GPRS,ale ani od EDGE necakaj ziadne zazraky...hlavne ma vytaca to,naco som zvyknuty z prace,kde mam rychly net..a to nemoznost otvorenia si vacsieho mnozstva stranok naraz...to proste modem nezvladne... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:41 pm Post subject: |
|
|
Už by to chtelo zmenit anketu  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
_helb_ Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:08 pm Post subject: sl45i |
|
|
Já mam SL45i + 128 MB MMC (Microsim) a nějak mi jí to nežere. Když ho zapojim přes kabel do kompu a v Data Exchange dam Format, tak mi to ukazuje kapacitu karty 0MB... Jinak v mobilu "Please insert MMC" nebo "MMC format error". zkouší jí to i naformátovat, ale zase to vyhodí chybu... Nevíte někdo co s tim Asi zkusit jinou kartu, co
Jinak ten remake bych bral tak kdyby měnili současnym majitelum SL45/i za ten novej zdarma... nemam prachy... |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:53 am Post subject: |
|
|
bkf.1 wrote: | witty wrote: | bkf.1 wrote: | witty wrote: | bylo by taky dobry dat do toho SL45i podporu EDGE |
Tak si kup GPRS modem;) |
proc bych si kupoval GPRS modem,kdyz uz je v telefonu??? |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:55 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | witty wrote: |
Som na tom podobne ako Ty,s tym barakom...a mam EDGE modem..neviem,ako rychlo slape v praxi GPRS,ale ani od EDGE necakaj ziadne zazraky...hlavne ma vytaca to,naco som zvyknuty z prace,kde mam rychly net..a to nemoznost otvorenia si vacsieho mnozstva stranok naraz...to proste modem nezvladne... |
prave je to docela blby, ze nejsem ani z Praglu ani z Brna > nemam moznost to asi nikde videt, jak vlastne funguje to EDGE...
Connection Meter mi ale zaznamenal nejrychlejsi pripojeni - 14,9kB |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:55 pm Post subject: |
|
|
witty wrote: | bkf.1 wrote: | witty wrote: | bkf.1 wrote: | witty wrote: | bylo by taky dobry dat do toho SL45i podporu EDGE |
Tak si kup GPRS modem;) |
proc bych si kupoval GPRS modem,kdyz uz je v telefonu??? |
Protože GPRS modem je rozhodně lepší a mám pocit, že i rychlejší než přes telefon. Navíc GPRS modemu neničíš baterku, když ho každej den připojuješ, protože žádnou nemá, že Stejně vidim, že oproti GPRS v praxi nemá moc výhod, podle toho, co řiká HANNI  |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:56 am Post subject: |
|
|
Quote: | proc bych si kupoval GPRS modem,kdyz uz je v telefonu??? |
Quote: | Protože GPRS modem je rozhodně lepší a mám pocit, že i rychlejší než přes telefon. Navíc GPRS modemu neničíš baterku, když ho každej den připojuješ, protože žádnou nemá, že Stejně vidim, že oproti GPRS v praxi nemá moc výhod, podle toho, co řiká HANNI  |
a cim je lepsi? mozna ma o 1,2 timesloty vic. Stejne je rychlost omezena operatory (technicky)... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|