View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
machaj kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:23 am Post subject: Problem C55 |
|
|
Je mrtva iba bzuci, nahral som FF s freiou a pri nahravani povodnej IMIE mi vipise COMM_UpdatelIMEIBlocks: original IMEI is locked. Ako to mozem spravit  |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:06 am Post subject: Re: Problem C55 |
|
|
machaj wrote: | Je mrtva iba bzuci, nahral som FF s freiou a pri nahravani povodnej IMIE mi vipise COMM_UpdatelIMEIBlocks: original IMEI is locked. Ako to mozem spravit  |
Máš všetko správne nastavené?Potom skús použiť SST funkcia repair _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
re5pekt začátečník

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 64 Location: Jandova 14, OSTRAVA
61.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:23 am Post subject: Re: Problem C55 |
|
|
machaj wrote: | Je mrtva iba bzuci, nahral som FF s freiou a pri nahravani povodnej IMIE mi vipise COMM_UpdatelIMEIBlocks: original IMEI is locked. Ako to mozem spravit  | Nahrával si do founu cizí FullFlash,co? Ve ferii si změň FW na svoje. To by mělo stačit.. Teda u mě to stačílo  _________________ kuchi*cz |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:50 am Post subject: |
|
|
Ve Freii mas polozku Unlocking function, tam vyberes Direct unlock also save map.Pak Zadas do New IMEI svoje IMEI, co mas na krabici nebo pod baterkou v telefone.Zacina to 352..., pak OK a az Te Freia vyzve,tak kratce zmacknes tlacitko vypinani a pockas az freia updateuje tvoje IMEI,pak by melo jit vse bez problemu.K. |
|
Back to top |
|
 |
Skvedo badatel

Joined: 17 Sep 2004 Posts: 157 Location: Vracov (jižní morava)
261.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:05 pm Post subject: |
|
|
nebo odblokuj pomoci SST _________________ I love my M55 |
|
Back to top |
|
 |
re5pekt začátečník

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 64 Location: Jandova 14, OSTRAVA
61.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:25 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Ve Freii mas polozku Unlocking function, tam vyberes Direct unlock also save map.Pak Zadas do New IMEI svoje IMEI, co mas na krabici nebo pod baterkou v telefone.Zacina to 352..., pak OK a az Te Freia vyzve,tak kratce zmacknes tlacitko vypinani a pockas az freia updateuje tvoje IMEI,pak by melo jit vse bez problemu.K. | Přesně tak  _________________ kuchi*cz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|