View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:02 pm Post subject: |
|
|
jflouma wrote: | ale chtěl sjem se zeptat funguje někomu změna vyzvánění popř. zvuk smsky nebo jsem jenom sám komu to nejde. Díky jflouma |
To mi taky nejde. |
|
Back to top |
|
 |
jflouma kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:03 pm Post subject: Re: chyby ve FW |
|
|
Lukasisko wrote: | jflouma wrote: | Seznam telefonních čísel není dle abecedy. Nelze vybrat vyzváněcí melodii nebo zvuk pro smsku nahlásí to chybu systému. |
2 jflouma:Díky za reakci.
Přesně takové postřehy a připomínky od vás potřebujem. Netvrdím, že se nám povede všechno, ale určitě se o odstranění těchto chybek pokusíme. |
2 Lukasisko: Není za co děkovat to já jsem vděčen za to co pro SX1 děláte. Děláme to pro sebe takže jaké chyby najdeme o oznámíme tak se je snad podaří doladit. Ahoj jflouma |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 8:08 pm Post subject: |
|
|
Chybi preklad: Zpravy;Presmerovani;Vypnout;Zablokovat telefon;2 zpravy->"Blue Sky";misto Budik je v meni napsano ClockApp;a mozna jeste neco,ale zatim nevim.
Blbne: Vyhledavani v kontaktech;serazeni podle abecedy;reporty o prijmu (blbly mi i u FW14cz-obcas to prijde jako normalni zprava.)
Nefunguje: nastaveni Vyzvaneciho tonu a tonu na zpravy,zobrazeni kreditu u ET Go;v nastaveni jazyka nepise Cestina,ale nejakou asi reckou blbost.
Tot zatim vse... _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883
Last edited by Honza Bouma on Mon May 02, 2005 3:33 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 9:12 pm Post subject: |
|
|
Gwin wrote: | Ve FW blbnou reporty - nezobrazí se zpáva o doručení, jenom pípne. |
U me jsou reporty v poradku. Objevi se mi tabulka o doruceni a i v menu reporty mam pak stav ulozen. Zatim jsem ale posilal jen MMSky. |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 9:48 pm Post subject: |
|
|
Njuska wrote: | Gwin wrote: | Ve FW blbnou reporty - nezobrazí se zpáva o doručení, jenom pípne. |
U me jsou reporty v poradku. Objevi se mi tabulka o doruceni a i v menu reporty mam pak stav ulozen. Zatim jsem ale posilal jen MMSky. |
Mám takový pocit, že v tom balíčku patchů ta chyba s reporty ještě je, ale v beta2 exe by už být neměla. _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 8:09 am Post subject: |
|
|
Takovy dotaz, jak poznam, kterou verzi mam? FW jsem aplikoval v patek odpoledne (manualne jsem do FW15uk-el-tr aplikoval balicky 1 - 5 + patch na presmerovani T9 stazene z Vasi stranky). Jestli to chapu dobre, tak to by mela byt "beta1" a ten exac, co je ke stazeni z http://fw15cz.wz.cz je tedy ta "beta2"???
Diky. |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:14 am Post subject: |
|
|
Njuska wrote: | Takovy dotaz, jak poznam, kterou verzi mam? FW jsem aplikoval v patek odpoledne (manualne jsem do FW15uk-el-tr aplikoval balicky 1 - 5 + patch na presmerovani T9 stazene z Vasi stranky). Jestli to chapu dobre, tak to by mela byt "beta1" a ten exac, co je ke stazeni z http://fw15cz.wz.cz je tedy ta "beta2"???
Diky. |
Úplně přesně.
Na to značení jsme nějak nemysleli, ale asi to zkusím přidat do *#06# info. _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 10:31 am Post subject: |
|
|
Jeste by mohla byt prelozena aplikace na kameru a MP3 prehravac,ale to nebylo ani ve 14Cz,takze bych toho chtel asi moc,ale bylo by to dobry. _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
LinS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:38 pm Post subject: |
|
|
Tak jsem se převčírem pustil do tý hromady patchů a podařilo se. Dal jsem si tam i obvyklé patche (témata, zvonění, pípnutí foťáku, atd atd) a vše se rozběhlo překvapivě na poprvý.
Nicméně se mi hned už DVAKRÁT sesypal!!! Poprvé jsem skoro vše nastavil, říkám si, ještě si nastavim to a to, pak to zazálohuju, ale ejhle, nestli jsem. Nespustil se no a podruhé už jsem měl skoro vše nastavené a sesypalo se to zas, ale už jsem byl poučen a postupně jsem to zazálohovával. Teď už to běží asi den a nejeví to známky spadnutí...
Připomínky vidím tyto:
Vůbec nepřeložená aplikace Today! Prostě tam je ta řečtina, takže nepoznám nic. Nepoužívám tuto aplikaci, ale prostě to není přeložený!
ostatní připomínky jsem smáz, protože už tu jsou zmíněny.
Ale k tomu "v" v tel. seznamu. Rozběhne se to díky tomu, že když dáte "C", tak se to automaticky přepne z "abc" na "Abc", takže první písmeno se změní na "V" a už to fachá. Je to nejspíš spřáhnuto s tou Řečtinou...
Jinak je to super!
Ale tu petici co jsem rozjel na SFku, rozhodně dokončím, už tamje 150 lidí, takže kdyby to bylo přímo do vývojářů, troufnu si říci, že bude stabilnější.
btw, hustej rank "kolemjdoucí" ;o]  _________________ 3210 3310 7650 3650 6600 SXko
LinS.
Last edited by LinS on Mon May 02, 2005 1:05 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:40 pm Post subject: |
|
|
Lukasisko wrote: | Njuska wrote: | Gwin wrote: | Ve FW blbnou reporty - nezobrazí se zpáva o doručení, jenom pípne. |
Mám takový pocit, že v tom balíčku patchů ta chyba s reporty ještě je, ale v beta2 exe by už být neměla. | je _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
AngusYoung začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:06 pm Post subject: |
|
|
jen za casti je prelozena aplikace WorldClock neco tam je cesky, neco anglicky a neco recky....ale da se v tom vyznat....
jinak aplikoval jsem ho zatim bez patche pro themes apod. a slape jak svycarske hodinky....nekdy behem tydne jeste zkusim aplikovat ty themata a napisu jak to jede.... _________________ M55 fw10CZ ---> SX1 fw15CZ + MMC 512MB Pretec ---> S68 fw47
Last edited by AngusYoung on Mon May 02, 2005 2:05 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:03 pm Post subject: |
|
|
Mam pocit,ze uz jsem to projel cely a nic dalsiho nez co tu bylo zmineno jsem nenasel. Jo a ta desetina carka-nahrazeni teckou z Anglictiny neni spatnej napad. _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:21 pm Post subject: |
|
|
Honza Bouma wrote: |
Nefunguje: nastaveni Vyzvaneciho tonu a tonu na zpravy |
To mi funguje. Ale když sem to poprví zapnul tak to taky nešlo, dal sem master reset a už to běží. |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:16 pm Post subject: |
|
|
Nechtěl bych tu vyvolávat nějakej zbytečnej poplach .. ale .. jak sem si stáhl ten FW 15 i s patchama tak mi můj nod32 zahlácil virus. Než sem si stačil všimnout v čem tak sem měl 120 gb dat v pr***i a hádejte co bylo jako zdroják. Celej program na flashování FW 15 .. pouze tento soubor nešel smazat. Tak si dávejte bacha. Měl sem v tom vir kterej napadl přímo antivir a ten označil zbytek souborů jako viry a okamžitě je smazal .. Naštěstí se toho moc nestalo.. Mám nastavenou obnovu smazaných souborů takže většinu sem zachránil, protže to samé se mi stalo asi před třema rokama. Tak jen si dávejte bacha a žádnou paniku je to jen upozornění. A vím to 100% že to je z toho. Protože mám rozdělný disky na stahování a systémový věci atd. JHe to lepší když se stane něco takovýho. Pomocí jednoho učitele od nás ze školy sme zjistili z čeho a kde se to sputilo a taky kdy. Stačilo spustit update FW a byl virus v puštěn. A přepsal si i systémoví soubory antiviru, který sou zaheslovaný a zakodovaný.
Nic jen sem trošku naštvanej a trošku skalamanej. Tohle je jen varování. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:30 pm Post subject: |
|
|
madmike wrote: | Nechtěl bych tu vyvolávat nějakej zbytečnej poplach .. ale .. jak sem si stáhl ten FW 15 i s patchama tak mi můj nod32 zahlácil virus. Než sem si stačil všimnout v čem tak sem měl 120 gb dat v pr***i a hádejte co bylo jako zdroják. Celej program na flashování FW 15 .. pouze tento soubor nešel smazat. Tak si dávejte bacha. Měl sem v tom vir kterej napadl přímo antivir a ten označil zbytek souborů jako viry a okamžitě je smazal .. Naštěstí se toho moc nestalo.. Mám nastavenou obnovu smazaných souborů takže většinu sem zachránil, protže to samé se mi stalo asi před třema rokama. Tak jen si dávejte bacha a žádnou paniku je to jen upozornění. A vím to 100% že to je z toho. Protože mám rozdělný disky na stahování a systémový věci atd. JHe to lepší když se stane něco takovýho. Pomocí jednoho učitele od nás ze školy sme zjistili z čeho a kde se to sputilo a taky kdy. Stačilo spustit update FW a byl virus v puštěn. A přepsal si i systémoví soubory antiviru, který sou zaheslovaný a zakodovaný.
Nic jen sem trošku naštvanej a trošku skalamanej. Tohle je jen varování. |
Tak se to projel antivirem a nic sem nenašel. A to mam oba FW15CZ uložený.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|