View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:32 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | oookoook wrote: | POMOOOOC! Sem asi fakt totalni lama... Snazim se nacmarat nejaky vlastni menu a proste nemuzu do toho PNG dat tu pruhlednou barvu! Jak to mam udelat, aby to ten mobil chapal jako pruhlednou? Mam k dispozici Malovani (v tom to vyrabim), IrfanView a Photoshop... Jenze Photoshop se tvari, jako ze pruhlednost neexistuje, malovani neumoznuje tu pruhlednou barvu urcit, irfanview sice jo, ale mobil se chova, jako kdyby tam nic pruhlednyho nebylo... Seda jako pro patche taky nefuguje...  |
Presne ti pomoct neviem ,ale skus pozriet aka farba je pouzita v inych (priehladnych) ikonach. |
Cerna. Nebo taky jakakoliv jina To me taky napadlo. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
sminar kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:15 pm Post subject: |
|
|
mam jednu otazku,da sa napalit ten patch do siemensu aj cez IrDa??????????alebo len cez kabel |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:17 pm Post subject: |
|
|
sminar wrote: | mam jednu otazku,da sa napalit ten patch do siemensu aj cez IrDa??????????alebo len cez kabel |
Patch ne, ikony ano . _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:16 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | POMOOOOC! Sem asi fakt totalni lama... Snazim se nacmarat nejaky vlastni menu a proste nemuzu do toho PNG dat tu pruhlednou barvu! Jak to mam udelat, aby to ten mobil chapal jako pruhlednou? Mam k dispozici Malovani (v tom to vyrabim), IrfanView a Photoshop... Jenze Photoshop se tvari, jako ze pruhlednost neexistuje, malovani neumoznuje tu pruhlednou barvu urcit, irfanview sice jo, ale mobil se chova, jako kdyby tam nic pruhlednyho nebylo... Seda jako pro patche taky nefuguje...  |
ADOBE PHOTOSHOP 8.0 tam som si nastavil normalne PNG , farba a bola hned na vyber pruhledna , a mobil aj ma priehladne ,, takze to ide ale kdovie aky mas photoshop _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:10 am Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | oookoook wrote: | POMOOOOC! Sem asi fakt totalni lama... Snazim se nacmarat nejaky vlastni menu a proste nemuzu do toho PNG dat tu pruhlednou barvu! Jak to mam udelat, aby to ten mobil chapal jako pruhlednou? Mam k dispozici Malovani (v tom to vyrabim), IrfanView a Photoshop... Jenze Photoshop se tvari, jako ze pruhlednost neexistuje, malovani neumoznuje tu pruhlednou barvu urcit, irfanview sice jo, ale mobil se chova, jako kdyby tam nic pruhlednyho nebylo... Seda jako pro patche taky nefuguje...  |
ADOBE PHOTOSHOP 8.0 tam som si nastavil normalne PNG , farba a bola hned na vyber pruhledna , a mobil aj ma priehladne ,, takze to ide ale kdovie aky mas photoshop |
No ja mam sednicku... zkusim teda jeste pohledat, treba to tam taky bude... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
smajlice kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 3:41 pm Post subject: Nemuzu se dostat do nastaveni |
|
|
Po prehrati novych ikon menu, mi nefunguje nastaveni a extra - hlasi mi to, ze nebyl nalezen soubor setup.xml. Nevite prosim nekdo, cim by to mohlo byt? Predem diky, Smajlice |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 8:10 pm Post subject: Re: Nemuzu se dostat do nastaveni |
|
|
smajlice wrote: | Po prehrati novych ikon menu, mi nefunguje nastaveni a extra - hlasi mi to, ze nebyl nalezen soubor setup.xml. Nevite prosim nekdo, cim by to mohlo byt? Predem diky, Smajlice |
Vitam novu zastupkynu nezneho pohlavia
ake ikonky si si nahravala?...mrknem sa Ti nato. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 8:27 am Post subject: Re: Nemuzu se dostat do nastaveni |
|
|
hanni wrote: | smajlice wrote: | Po prehrati novych ikon menu, mi nefunguje nastaveni a extra - hlasi mi to, ze nebyl nalezen soubor setup.xml. Nevite prosim nekdo, cim by to mohlo byt? Predem diky, Smajlice |
Vitam novu zastupkynu nezneho pohlavia
ake ikonky si si nahravala?...mrknem sa Ti nato. |
No jasne, ikony jsem mela zobrazene ty nove, ale slo pres ne vlezt akorat do zprav a vypisu volani, u ostatnich ikon mi to hazelo chybu. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 8:30 am Post subject: |
|
|
To mi jasne..ale ja potrebujem vediet,ake ikony to boli,aby som sa pozrel do main.fs,kde je problem,popripade Ti to opravil a poslal Ti to opravene. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 5:40 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | To mi jasne..ale ja potrebujem vediet,ake ikony to boli,aby som sa pozrel do main.fs,kde je problem,popripade Ti to opravil a poslal Ti to opravene. |
Ty ses najednou nejakej ochotnej, jakmile se ozve nejaka slecna/pani...  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
And1111 pisatel

Joined: 18 Mar 2005 Posts: 244 Location: Svit, pri Poprade SVK
661.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 5:46 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | hanni wrote: | To mi jasne..ale ja potrebujem vediet,ake ikony to boli,aby som sa pozrel do main.fs,kde je problem,popripade Ti to opravil a poslal Ti to opravene. |
Ty ses najednou nejakej ochotnej, jakmile se ozve nejaka slecna/pani...  |
To ja asi kazdy. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 7:55 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | hanni wrote: | To mi jasne..ale ja potrebujem vediet,ake ikony to boli,aby som sa pozrel do main.fs,kde je problem,popripade Ti to opravil a poslal Ti to opravene. |
Ty ses najednou nejakej ochotnej, jakmile se ozve nejaka slecna/pani...  |
Tak k slesnam/paniam treba byt gentleman nie?
Ale to vyznelo,ako keby som ochotny nebol...ked mozem,vzdy pomozem _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
scater věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 8:15 pm Post subject: Re: Nemuzu se dostat do nastaveni |
|
|
smajlice wrote: | Po prehrati novych ikon menu, mi nefunguje nastaveni a extra - hlasi mi to, ze nebyl nalezen soubor setup.xml. Nevite prosim nekdo, cim by to mohlo byt? Predem diky, Smajlice | Já mám M65 kupovanou u T-mobile.poprví se se tam pokoušel nacpat nový ikony,jenže nešlo otevřít nastavení a byla tam místo ikonky nějaká složka.Nakones mi musel Jenda.69 poslat jeho soubory z flexmenu (veliké díky) a pak to fungovalo.Zkus to  |
|
Back to top |
|
 |
Majkl_M pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 10:27 am Post subject: |
|
|
Potřebuji poradit mám USB kabel a když připojím Siemense M65 tak nevím jak to mám nastavit.... děkuji za radu.... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 1:06 pm Post subject: |
|
|
Majkl_M wrote: | Potřebuji poradit mám USB kabel a když připojím Siemense M65 tak nevím jak to mám nastavit.... děkuji za radu.... |
To sis trochu spletl topic,tady se řeší ikonky _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|