View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ppp kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:05 am Post subject: Ja zakazat SIM /prichozi volani, sms/ ? |
|
|
Existuje způsob jak UDĚLAT telefon na chvíli nedostupný? Třeba něco hraju a nechci aby mi na chvíli někdo volal či psal. Existuje BlackList-nemám zkušenosti..nebo BY se dala vypnout NĚJAKÁ APLikace,bežící na pozadí..Co vy na TO? |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:03 am Post subject: Re: Ja zakazat SIM /prichozi volani, sms/ ? |
|
|
ppp wrote: | Existuje způsob jak UDĚLAT telefon na chvíli nedostupný? Třeba něco hraju a nechci aby mi na chvíli někdo volal či psal. Existuje BlackList-nemám zkušenosti..nebo BY se dala vypnout NĚJAKÁ APLikace,bežící na pozadí..Co vy na TO? |
Použít GSM kódy na blokaci hovorů a SMS? Ale moc praktický to není... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:48 pm Post subject: |
|
|
POmoci system tools. je tam nabidka flight mode. ten vypina prijem gsm signalu. _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:57 pm Post subject: |
|
|
zevraj to nejde:( |
|
Back to top |
|
 |
robo (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 9:33 am Post subject: |
|
|
Pozor na system tools.Dal jsem ho do founu SX1.verze 1.3 full.Zadal jsem polozku flight mod.SX se vypnul.A tim vse nastalo.Do flight modu jsem se nejak nedostal.Ale co bylo horsi nesel zadat pin sim karty.Mohl jsi psat co jsi chtel a okynko pro pin bylo furt prazdne.Proste nic.Jedina moznost byla vyndat mmc kartu ,zapnout foun,zrusit volbu pin.Pak jsem SX rozjel i s mmc.Chtel jsem deaktivovat ST ,soft nesel ani spustit.Hlasil "chyba systemu".Po odinstalovani system tools z MMC a naformatovani telefonu, se s mmc kartou a s pinem, tel. stale nechtel rozjet.Prochazel jsem slozky na mmc kde by mohl zustat pozustatek po system tools.ale nic jsem nenasel.Proste nic.Format karty to dal dohromady.UZ NIKDY SYSTEM TOOLS. |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 2:05 pm Post subject: |
|
|
Bylo to myslim dokonce tady na siemensmanii :-) system tools vypne prijem signalu vyndas simku a muzes si delat co chceš. Pokud si to dobře vybavuju (a pokud jsem to dobre pochopil..) jinak system tools dela bordel protoze spolu s nim se nainstaluji dve nejake dalsi veci i do pameti telefonu i na kartu a jakmile neco z toho chybi dela to bordel jak byk... _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
robo (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:05 pm Post subject: |
|
|
HDS wrote: | Bylo to myslim dokonce tady na siemensmanii :-) system tools vypne prijem signalu vyndas simku a muzes si delat co chceš. Pokud si to dobře vybavuju (a pokud jsem to dobre pochopil..) jinak system tools dela bordel protoze spolu s nim se nainstaluji dve nejake dalsi veci i do pameti telefonu i na kartu a jakmile neco z toho chybi dela to bordel jak byk... |
Vyndal jsem simku a tel mi rval at ji tam dam.Ale jinak nic.Ze bych se dostal do menu a treba si pustil film ci MP3 ,tak to ani omylem.Proste vloz sim kartu a hotovo.Melo by to vytvorit sve menu.Tak nevim.Ted je verze 1.80.Ze bych to jeste zkusil.Melo by to mit podporu pro SX1. |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:28 pm Post subject: |
|
|
Tak to sry nigdy jsem to nezkousel jen jsem to negde cetl... ale jinaxem pouzival verzi tusim 3.2 ale uz jedu na appman _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
|