View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wexel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:43 pm Post subject: Freeware na spojenie s PC |
|
|
Zaujimalo by ma, ci existuje aj iny freeware na spojenie CX65 alebo CX75 s PC. S MPM som nkdy nevedel otvorit ziadne data SIE/CX65, aj ked ho spoznal ovladac IrDA a MPM GPRS modem, Phone Explorer pisal, ze nie je nic v dosahu {pouzivam Win 98 SE}. Mam nainstalovany SiMoCo, ale po mesiaci uplynie doba volneho pouzivania tohto programu. Potom vznikaju problemy s prenasanim suborov z mobilu a neskor sa telefon vzdy vypne, ked sa pripaja. Povazujem to za dost brutalne a nie som isty, ci nemoze byt chyba niekde aj v mojom firmwari. Doteraz som nevedel ziskat plnu verziu programu SiMoCo, preto by som bol rad, keby niekto mohol poradit, ako sa da jednoducho a bez problemov stiahnut nejaky crack alebo iny sposob registracie programu, ktory funguje normalne a neobmedzene alebo navod. Skusal som na stranke www.*************, ale v kazdom download bol subor crack.exe, ktory obsahuje virus. Kedze nemam vela skusenosti so softvermi, nepokracoval som v tomto dalej a ostatne casti suboru .zip som nemohol otvorit. Vopred dakujem za akekolvek reakcie na moj dotaz.
EDIT:jamaica |
|
Back to top |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:51 pm Post subject: |
|
|
mám naprosto jednoduchý způsob, jak zprovoznt SiMoCo-"obětovat" 250 korun a koupit si licenci... 8) klidně mne pošli někam, ale zaprvé je to spolehlivé, 250 kaček není tolik, licenci máš i pro všechny aktualizace a navíc tím i podpoříš autora, aby ty aktualizace vůbec dělal...
EDIT: promiň, 350 slovenskejch kaček, to mi nedošlo... _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:56 pm Post subject: |
|
|
Stáhni si z netu nejnovější verzi MPM,ta by Ti měla spolehlivě fungovat i s Win98SE.  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
wexel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:00 pm Post subject: SiMoCo |
|
|
Ja fakt nic proti tej sume, ale nemam zatial presne informacie o tom, akym sposobom to mozem zaplatit. Kedze som z vychodneho Slovenska, vazne sa obavam, ze prevod penazi ma vyjde este drahsie, ako ten "smeisny" poplatok. |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
wexel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:03 pm Post subject: MPM |
|
|
Mozem najst najnovsiu verziu MPM na originalnych strankach Siemensu alebo aj tu na siemensmanii? |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:08 pm Post subject: |
|
|
2diablo-ten druhý je lock
2wexel - na stránkách siemens je určitě a sou tam i nějaké aktualizace do MPM.Tady na SM si nejsem jist zda je nejaktuálnější. _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|