View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bigkrtek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 08, 2005 11:06 pm Post subject: Formát .sim |
|
|
Cau lidi, potreboval bych velkou radu... Potreboval bych ulozene sms na svem siemensu S45 nejaky zpusobem dostat do PC ale v nejakem foramtu, tkery na pc prectu... jak to udelat poradite mi... diky... |
|
Back to top |
|
 |
truhlik elfmaster

8069.50 SMM
|
Posted: Mon May 09, 2005 8:25 am Post subject: Re: Formát .sim |
|
|
bigkrtek wrote: | Cau lidi, potreboval bych velkou radu... Potreboval bych ulozene sms na svem siemensu S45 nejaky zpusobem dostat do PC ale v nejakem foramtu, tkery na pc prectu... jak to udelat poradite mi... diky... |
pokud sem tě dobře pochopil, tak chceš do PC dostak jen svoje SMS. zkus použít nějakej program na komunikaci s mobilem, např SiMoCo. ten ti SMS načte a pak už si s nima můžeš dělat co chceš |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon May 09, 2005 10:20 am Post subject: Re: Formát .sim |
|
|
bigkrtek wrote: | Cau lidi, potreboval bych velkou radu... Potreboval bych ulozene sms na svem siemensu S45 nejaky zpusobem dostat do PC ale v nejakem foramtu, tkery na pc prectu... jak to udelat poradite mi... diky... |
Pouzi Dataexchange softvare a klikni na Konvertovanie (cervena sipka hore na liste) pri kopirovani z telefonu do PC Ti ho automaticky prevedie do TXT. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|